=]=]=]=] לפתוח הודעה חח=] נו, די להיות כחולים=\ *אהמ*נואה*אהמ*
S S u p e r S h e e p New member 8/12/06 #2 ../images/Emo2.gif!!1 ../images/Emo163.gif סליחה? למה אתה רומז? שאני סוטה? *אהמ*כן-ליוז*אהמ*
פ פקעצה עם ע New member 8/12/06 #3 כן, את סוטה סוטה כמו זקן בן 60 עם עגיל בתחת וקעקוע שעליו כתוב "KISS THAT BLOODY ASS" במוציא את הלשון שלו ומלקק לעצמו את הבית שחי, בדיוק ככה!
כן, את סוטה סוטה כמו זקן בן 60 עם עגיל בתחת וקעקוע שעליו כתוב "KISS THAT BLOODY ASS" במוציא את הלשון שלו ומלקק לעצמו את הבית שחי, בדיוק ככה!
S S u p e r S h e e p New member 8/12/06 #7 מה את קשורה? :/ ../images/Emo163.gif מעפנה מי שעשתה אותך [אני]
פ פאנקיסטיתXקור New member 8/12/06 #8 אני תמיד קשורה../images/Emo110.gif ואכן מעפנה מי שעשתה אותי.(את)
פ פאנקיסטיתXקור New member 8/12/06 #12 אני אתחצף כמה שבא לי../images/Emo110.gif ואת מעפנה כמו ויברטור שנגמרו לו הבטריות. הפסיקי זאת!
פ פקעצה עם ע New member 8/12/06 #9 טוב, די לריב... יש כאן אנשים שמתאבדים וחייהם דכאוניים http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=345131 תתביישו, אנרכיסטים
טוב, די לריב... יש כאן אנשים שמתאבדים וחייהם דכאוניים http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=345131 תתביישו, אנרכיסטים
S S u p e r S h e e p New member 8/12/06 #11 אויש, ../images/Emo163.gif היא כ"כ אמיתית וכנה.. אני כאילו ממש מזדהה איתה איזה מגניב הבלוג שלה..3>
פ פאנקיסטיתXקור New member 8/12/06 #15 זה מלטף לי את השערה../images/Emo110.gif עד שורשיי השערה וחודר לי אל המוח, וההרגשה הצורבת של העצב ממשיכה ולא פוסקת..
זה מלטף לי את השערה../images/Emo110.gif עד שורשיי השערה וחודר לי אל המוח, וההרגשה הצורבת של העצב ממשיכה ולא פוסקת..
S S u p e r S h e e p New member 8/12/06 #17 זה מלטף לי ../images/Emo163.gif את הרחם, צובת ונכנס פנימה עד לעצמות, מעביר בי מעין רטט מוזר של עונג אך עם זאת זה גורם לרחמי להתכווץ. אאוץ'!
זה מלטף לי ../images/Emo163.gif את הרחם, צובת ונכנס פנימה עד לעצמות, מעביר בי מעין רטט מוזר של עונג אך עם זאת זה גורם לרחמי להתכווץ. אאוץ'!
פ פאנקיסטיתXקור New member 8/12/06 #13 השתדלו שלא לבכות../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif אני לא הצלחתי שלא לבכות בגללה.. היא ילדה שנהרסה, בגללכם.. היא כזה בן אדם טוב.
השתדלו שלא לבכות../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif אני לא הצלחתי שלא לבכות בגללה.. היא ילדה שנהרסה, בגללכם.. היא כזה בן אדם טוב.
S S u p e r S h e e p New member 8/12/06 #16 כן:/ ../images/Emo163.gif כ"כ חבל עליה.. עוד אחת שהלכה כדי להתייחד עם השטן..3>3>
פ פקעצה עם ע New member 8/12/06 #18 תקשיבי, אני פגשתי אותה כמה פעמים בכת... היא דווקא אחלה בחורה טוב, אולי זאת רק המסכה שלה והיא לא מספרת על חייה הכואבים בכת חוץ מזה היא עושה אחלה קללת אנטיוכוס(Y)
תקשיבי, אני פגשתי אותה כמה פעמים בכת... היא דווקא אחלה בחורה טוב, אולי זאת רק המסכה שלה והיא לא מספרת על חייה הכואבים בכת חוץ מזה היא עושה אחלה קללת אנטיוכוס(Y)
S S u p e r S h e e p New member 8/12/06 #19 מזה קללת אנטיוכוס? ../images/Emo163.gif [מנהלים לא יודעים הכל מסתבר ]