בגריל עם חדשות הנהלה ועוד...

../images/Emo41.gif עוד מנהלת נכנסה לסטיסטיקה../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

האמת שהופתעתי מההצעה של להבה המקסימה לפני מספר ימים, כשנפגשנו באירוע של תפוז
, ההצעה החמיאה לי מאוד מאחר ואני רואה בפורום הזה פורום מדהים ונדיר וזה בזכות להבה ובזכותכם- כל אותם משתתפים שנותנים מעצמם, שמקשיבים, שמייעצים, שמהווים תמיכה לאנשים אחרים שבכלל לא מכירים וזה מה שכל כך יפה בפורום הזה
עברתי המון בשנה האחרונה, ובחודשים האחרונים אינספור פעמים נעזרתי בכם ועל כך אני מנצלת את הבמה להודות לכם רבות
. אני גאה להיות מנהלת שותפה של הפורום המדהים הזה ומקווה שנוכל להמשיך להביא אותו לפיסגה שהיא להיות שם אחד בשביל השני, ממש כמו משפחה. שיהיה לכולנו חג שמח ודרך משותפת צלחה ופורייה

ravel40

New member
איך יוצאים מכאן ?

יש דרך (מעשית) לצאת את גבולות מדינת ישראל - לצמיתות - ללא דרכון ?

פאפיט

New member
קודם כל צריך מטוס

וברצינות: אתה יכול להתחתן עם מישהי בעלת דרכון זר ואז להגר אל המדינה שלה. אבל ללא דרכון - אתה משול למת. אתה תקוע כאן.

../images/Emo23.gif החשבת ששכחתי?

באה הנה במרוצה. לברך ולשבח. וכמו שהבטחתי - אני כאן עבור שתיכן. מתי שצריך וכמה שצריך [כל עוז זמני בלבד
] ובכלל, עבור כל הבית החם שמתפתח כאן. המון בהצלחה יקירה. וכמה כיף היה לגלות כי מאחורי הכינוי המסעיר עומדת נפש כה קסומה

סייפנית מקסימה שלי ../images/Emo24.gif

איזו הודעה מקסימה, חיממת את ליבי
תודה מקרב לב

יוהוהוהוו - שנה חדשה עם כחול נוצץ

וברצינות, אני שמחה מאד מאד על שהסכמת להצטרף. בטוחה שהכחול רק ייתן לך עוד אפשרויות להוסיף לפורום על מה שכבר הוספת.

שותפתי למסע הניהול ../images/Emo24.gif

שמחתי שזכיתי להכירך פנים מול פנים, את בנאדם מדהים

למעלה