בגריל

• פותח הנושא okep
  • פורסם בתאריך
שאלות ותחרויות ב-../images/Emo43.gif אנשים

יש לכם שאלות בנושא רשלנות רפואית? ד``ר עו``ד אבי רובינשטיין ועו``ד שמואל יקירביץ` ישיבו על שאלות בנושא בפורום חוק ומשפט בין השעות 15:00-17:00. הוסיפו להם את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=138879070
דף הבית הראשון שלי מזמין אתכם ואת ילדכם להתחפש בסגנון מסנג'ר, לפרסם את התמונה ואולי לזכות ב-1,000 ש"ח לקניות בטויס אר אס! http://www.myfirsthomepage.co.il/mfhp/msn/msn_7.htm

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo32.gif בגריל

או עם ביסלי *-* אני עצבנית בגלל הילד הזה. אני אומרת לו שלום, והוא מנופף לי בחזרה בקטנה! או בקושי אומר היי! וכשהוא רואה אותי, לאאאאא, הוא לא יגיד שלום, האנטיפת! אין, לפעמים בנים מתבגרים יכולים להיות ממש סתומים >>;; ובנימה מעט יותר אופטימית, סוף שבוע טוב למי שהתחיל לו, ולמי שלא, שיגיע מהר :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עאעאעהאאה *_______*

I want our fans to know that with Jimmy in our hearts, our journey to record has officially began. Jimmy helped leave this world an amazing gift and now it's our job to make sure to deliver that gift to our fans. We asked Jimmy's all time favorite drummer Mike Portnoy to record on behalf of him. Mike said it would be an honor and without question that’s what Jim would have wanted. Its comforting to us that someone like Mike, who is undoubtedly revered as one of the best drummers in the world, held such respect and adoration for the Rev's abilities. Even though it will never be the same without our brother by our side, his essence lives in our hearts and through the music he helped create. He was a legend before any of the success or any of that bullshit and we are fucking excited to lay this down for our fans, and especially for Jimmy. -Avenged Sevenfold
כבר הזכרתי כמה שאני אוהבת אותםםםםםםםםם?!

NotFamous

New member
הם פשוט מדהימים. ../images/Emo23.gif

אין גבול לכמה שאני מעריכה, מעריצה ואוהבת אותם

עטר~ ../images/Emo223.gif

זה שבתמונה שלך בעולם בתפוז, מה הוא? [אני מתכוונת- קוריאני או יפני?] קיצר, הוא ממש מזכיר את ההוא שאמרתי לך שראיתי לפני כמה ימים בדרך לגן.. רק שהאיש הזה היה עם משקפי ראייה. ^^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקוריאני~ ../images/Emo23.gif

היצ'ול אהובי
יואווווו אם הוא באמת מזכיר אותו אז הוא בטח ממש אבל ממש סקסי
את לא יכולה לנסות לצלם לי אותו פפראצי?

מאיפה לי, ראיתי אותו רק פעם אחת ../images/Emo223.gif

אני גם לא חושבת שאצליח לצלם אותו
אבל אני אנסה אם ייצא לי לראות אותו שוב.
האמת? אפילו אני התלהבתי.

ella298

New member
יש לי שאלה ^^

היי אני לא חברה בפורום אבל אני ממש אוהבת את מיי כמיקל רומנס :) מישהו יודע מתי כבר יוצא האלבום ? או בערך מתי ? .. : תודה XD

אין לנו תאריך משוער. ../images/Emo223.gif

ואני חושבת שMCR בעצמם לא יודעים את התשובה.
לפי מה שאני יודעת, יש כמה שירים שהם הקליטו כבר, והם חזרו להופיע אבל מכיוון שלג'רארד (הסולן) הייתה בעיה במיתרי הקול/גרון אז הם נאלצו לבטל כמה הופעות קרובות... מאז הם לא כתבו שום עדכון חדש לגבי האלבום. אין לנו מה לעשות יותר מאשר להמשיך ולחכות לעדכונים.

../images/Emo216.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifסתם לחלוק איתכם..

את פיסת האושר הזאת
פתאום חזר לי המצברוח..
(והיה את השיר SUMMER WINE ב-VH1 אז בכלל..
)

גאדד../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

התחלתי לשמוע את האלבום אבל עצרתי בשיר 4 חח לא יודעת למה, או שיש לי התקף אלבומים ואני שומעת הכל, או שאני לא מסוגלת לשמוע יותר מדי.
בינתיים ממש אהבתי את השיר הראשון, והארטקילר.

Because Of May

New member
או, מיי, גאד. ../images/Emo109.gif

אומייגאד, איזה חתיך, אלוהים. אלוהיםםםםםםם! !!!!!!!!!$@#%^%@&^%*$^()%_%*^#^#%@#%#$^$%785683%^#*^&)%&24762%&
*ריייייייייייייייייייר*

למעלה