בהצלחה.. בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבחינת הבגרות במתמטיקה. מחזיקים לכם אצבעות!!!
נ נוני וזהו New member 28/5/07 #1 ../images/Emo32.gifבהצלחה.. בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבחינת הבגרות במתמטיקה. מחזיקים לכם אצבעות!!!
S sappirz New member 28/5/07 #2 ../images/Emo15.gif תודה ../images/Emo9.gif באמת שיהיה המון המון ../images/Emo50.gif נעבור את זה כמו גדולים
../images/Emo15.gif תודה ../images/Emo9.gif באמת שיהיה המון המון ../images/Emo50.gif נעבור את זה כמו גדולים
L L I L O C H New member 28/5/07 #7 ב-ה-צ-ל-ח-ה לכווווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ולא לשכוח מחשבונים...
S shirushit2 New member 28/5/07 #8 תודה!! בעבעבע. לא בא לי!! =\=\=\ לא נורא, נעבור את זה בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה, ושוב, בהצלחה!
נ נוני וזהו New member 29/5/07 #13 איך הייתה הבגרות??? כל מי שניגש- איך היה? מה היה? ספרווווווווווווווווווווווווווו.....
S shirushit2 New member 30/5/07 #15 לא משוו.. ../images/Emo10.gif הייתה לי טעות מעצבנתתתתתת.... לא נורא... יש מועד ב'. יאי. איך היה לכולם?
לא משוו.. ../images/Emo10.gif הייתה לי טעות מעצבנתתתתתת.... לא נורא... יש מועד ב'. יאי. איך היה לכולם?
S shirushit2 New member 31/5/07 #17 לא יודעתת... ../images/Emo10.gif תלוי במה שיבוא לבודק/ת. =\ בעבע. [מתנחמת בזה שיש מועד ב']