בואו נעיר קצת את הפורום

אני

מאיה חברה לשי מחולון באה לרוב החופש! ואי בנות טימברלייק ממש התעוררתן איזה כיף!

אני

אני הולכת לישון אבל סבתא שלי בירוליים ולהיות כל היום עם הבנות דודות שלי הולך להיות כיף
ללכת לקניון עם חברות
ולטחון מלא מלא מלא מלא
חג שמח לכל הפורום המדהים שלנו
וחג שמח לג'סטינוש
אתן חושבות שג'סטין אוהב סופגניות?

אנייי אצל סבאאא=]

ואצל חברייםםם... ולא אוכלת סופגניות כי זה משמין ואני השמנתי חחחחחח..... לא נורא.גם חנוכה קודם היתי בדיאטה

טלוש1995

New member
אני..

ממ..הדלקות נרות,מפגש משפחתי,אילת,סופגניות,חברים חג שמח! D::::: ביום חמישי אני נוסעת לאילת אז אני לא יהיה פה..לא נורא D:

אני בבית P:

יחגוג תיומולדת שלי.. יארגן תבת מצווה.. ויתחיל לזוז כמה שיותר ^^ חעחע --- מה איתכם ?! לייבי'קק!

אני

אני הולכת לישון ! חח סתם ... כל השביתה ישנתי ... ואנחנו כבר איזה 50 יום בשביתה O: אדליק נרות , אטחון לי בכיף סופגניוות ואיהיה עם המשפחה
אז חג שמח

אני..

אני הולכת מיום חמישי הקרוב עד שבת למלון באשקלון ואז אני חוזרת ויש לי 2 מפגשי קומונות ברצף מהיום שאחרי שאני חוזרת ואז.. כרגיל=]=]

אני:]

ניראה לי שזה החנוכה היחיד שאני אשאר בבית ולא אצל סבתא:] יש לי ריקודים! ואני לא אוכל יותר מ-2 סופגניות בחנוכה הזה!! כל חנוכה מעלים במשקל ואז צריך להוריד חזרה! P:

אני 1..

וגם היא עשתה לי כמעט כוויה ! נפלה לי ריבה רותחת רצחח על האצבע .. איזה צרחה דפקתי ! חח מישהי כאן קוראת הארי פוטר ? חברות שלי התחילו להזמין תספר במקרה שיגמר ../= ראיתי אז לפני כמה שנים תסרט הראשון ולא הבנתי כ ל ו ם ! שיעממתי הא ?!חח זה המטרה של ה OFF (= חג שמחח ומתוק שוב פעם !3>

ליבי >

אוף .. ראיתי את הסרט ה - 1 2 3 4 ואת ה - 5 לא ראיתי ): ואני לא יודעת מה לעשות = / למישהי יש רעיון ? לאח שלי יש את הספר החמישי אבל אני לא רוצה לקרוא אותו הוא ממש ארוך | : ואני מתה לראות את הסרט ! כדאי לי לקנות DVD אם יש ? [:

מה?!

אני קראתי וראיתי את כול הפסרים והסרטים חוץ מהשבעי XD אממ אם לרנות לא יודעת >< יאא חברה שלי מתישהו קונה את 7 ואני אקרא ממנה ^^

טלוש1995

New member
חח

אני רק קראתי... =] והחמישי ממש יפה! אני קראתי הכל חוץ מה2 וה7..חחח

דרי..

את יכולה לבוא אלי ולראות את הסרט XP יש לי אותו XD ואני לא יהיה פה עד יום שבת=[ כי אני במלון באשקלון=].. אני אתגעגע=].. מקווה לחזור מהר.. דווקי(דקל)

למעלה