בואו נעשה שרשור: לאיזה כיתה אתם עולים
D DIRRTY New member 17/8/03 #3 מממ.... ממממ... מב..... מבח..... מבחני הדסה כיתה ח' מה לא מובן תשתתפו בצערי
F FreakOfNature New member 17/8/03 #4 מה, אתה כזה קטן../images/Emo35.gif הייתי בטוח שאתה עולה ל-ט... ולמה אתה בוכה על מבחני הדסה כולם עברו את זה, זה לא סיפור... כשתגיע לתיכון תינתן לך זכות ההתבכיינות
מה, אתה כזה קטן../images/Emo35.gif הייתי בטוח שאתה עולה ל-ט... ולמה אתה בוכה על מבחני הדסה כולם עברו את זה, זה לא סיפור... כשתגיע לתיכון תינתן לך זכות ההתבכיינות
F FreakOfNature New member 18/8/03 #6 מה, החלטת להיות מצחיק../images/Emo35.gif הייתי בטוח שירדת מהקטע הזה
D DIRRTY New member 18/8/03 #7 דירטי דיווה../images/Emo11.gif מוסר: לילה טוף (כמו שרובנו יודעים ההודעה הזאת תככב במעלה הפורום למשך החודש הבא )
דירטי דיווה../images/Emo11.gif מוסר: לילה טוף (כמו שרובנו יודעים ההודעה הזאת תככב במעלה הפורום למשך החודש הבא )
F FreakOfNature New member 18/8/03 #8 ../images/Emo70.gifShut up You Bitch <סתם כתבתי את זה, בלי כל קשר להודעות הקודמות...> וד"א, אתה בטוח שאתה "דיררטי דיווה" ולא "סקארי דיווה"
../images/Emo70.gifShut up You Bitch <סתם כתבתי את זה, בלי כל קשר להודעות הקודמות...> וד"א, אתה בטוח שאתה "דיררטי דיווה" ולא "סקארי דיווה"