בובובובוקר טובבבב!!!!!!

../images/Emo32.gifבובובובוקר טובבבב!!!!!!

היום האחרון של החופש הגיע
חלק אומרים שיכול להיות שמחר יהיה שביתה אז אם אני ישמע על משו כזה אני יעדכן פה:) יאללה מה איתכם??? שתפו קצת את כולם איך אתם הולכים לנצל את היום האחרון של החופש.........

בוקר טובב לכולםםם

ליטליי איך התגעגעתי. שמחה שחזרתתתתת!!!! אני הולכת להעביר את היום האחרון בללמוד חחחח יום מקסים לכולםם

בוקר טוב לכולם

ותהנו מהיום האחרון של החופש .......... בעצם לא בטוח שזה יום אחרון כי שמעתי שיש לכם שביתה כמו שליטל אמרה אז תבדקו

nitzangro2

New member
היוש לכווווווווווווולם

הלוואי יהיה שביתה הלוואי יהיה שביתה הלוואיייייייייייייייי כי יש לי מחר מתכונת ואני לא יודעת ממש טוב את החומררר אני צכה עוד זמןןןןןןן אז זה יהיה טוב כזה...

../images/Emo214.gifגם לי *אין* מחר שביתהההההה!

התחננתי שלא תהיה, ולא תהיה!
עוד חופש זה טוב!

../images/Emo214.gifמאיפה זה בא לי?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

התכוונתי שאין מחר מתכונת!

nitzangro2

New member
זהו לא הבנתי אותךךךךך חחחחחחחחח

במה יש לך מתכונת?? ואני מקווה שבאמת יהיה שביתה... אבל עכשיו זה מזה מעצבןןן.. כי אם בכול זאת זה יתבטל.. אז עכשיו אני צכה ללמוד בידיעה שאולי זה לחינם... בעעעעעע

../images/Emo214.gifאת יודעת מה,

אני מעדיפה ללמוד לשווא [למרות שאני תמיד מאלו שלומדים בדקה ה90, ככה שעד עכשיו לא ממש למדתי לחינם
] ולא להבחן, מאשר ללמוד ולהכשל

../images/Emo214.gifומחר אמורים להיות לי

מבחן במתמטיקה [שנדחה בעקבות שביתה, חשבו שהם חכמים ודפקו אותנו ואת עצמם
] ומתכונת במתמטיקה וביום חמישי מבחן בפסיכולוגיה ובראשון מתכונת בפסיכולוגיה אמן תהיה שביתה ארוכה .אבל.נמ. אין הרבה סיכויים..

urimz5

New member
צהריים טובים לי!

אצלי יש מחר שביתה וגם מחרתיים וגם בכל השנה הקרובה חח אז תקנאו/tapuzforum/images/emo8.gif

דחוףף לכל הפורום!

תצביעו למאיה בטיאר.. תצביעו!! היא ירדה למקום 47 וזה לא טוב כי היא הייתה מקום 40... אז בבקשה http://www.tayar.co.il/?name=celebs אהה ועוד משהוו... גם מחר יש שביתה[= http://news.walla.co.il/?w=/1/1090608 אה ועוד משהוו חשוב..! אתמול הייתה תוכנית מכוערת בטלוייה אז פתחתי ערוץ 22 והיה תוכנית של ג'ודי ומי התארחו שם?! מאיה ואמא שלה המושלמות!! אומנם התכנית נגמרה אחרי 2 דק' שפתחתי אותה אבל מאיה אמרה שכולם שואלים אותה מה עם האלבום החדש? מתי היא מוציאה אותו? אז היא אמרה שבזמן שלה..בלי לחץ כי היא בטוחה שעכשיו אין עלייה לחץ אז החומרים באלבום יצאו הכי טובים.. כפרעלייה!! ראיתי אותה וחשבתי שאני הולכת להיתעלף אחרי כ"כ הרבה זמן פתאום יש עוד תקווה היא לאט לאט מתארחת בכל מיני תוכניות וזה מה זה משמח!! היא הייתה לא מזמן גם ביאיר לפיד.. מי שרוצה אני ישלח לו קישור של הראיון שלה אצל יאיר..!! אתם תמותו כמה שהיא מקסימה! יאללה אני עשיתי את שלי.. העברתי את החדשות החמות.. חחח סתם.. יאללה אני עפה[= __________________________________________________________________________________ מאיה?! "את הנשמה שלי..את יומי ואת לילי.. את האור שבחיי.. מילותיי ודמעותיי.. הנשמה שלי את אורי וישותי כל הטוב שבחיי מילותיי ודמעותיי" מועהההה

למעלה