בוייקר טוף לכם

• פותח הנושא shmez
  • פורסם בתאריך

shmez

New member
../images/Emo32.gifבוייקר טוף לכם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

|נשיקה... יאללה אנשים...אם אין משו על נטלי דברו איתנו.. על מה שאתם רוצים.. התיבש פה...

Torn

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

השריטה שלי קצת התקטנה
. ושני היא נראית מדהים בתמונה הזאת

Torn

New member
משהו שאני חייב שתראו../images/Emo70.gif

זה העלה לי חיוך על הפרצוף השרוט שלי

Torn

New member
../images/Emo41.gifמשפטים שרק ישראלים אומרים../images/Emo41.gif

בוקר טוב אליהו מאיפה אתה בארץ? איפה שירתת? תסלח לי מאד! אני מצפצף עליך! אני לא בתור, אני רק רוצה לשאול שאלה. יש כדורגל היום תביאו פיצוחים. חמש שנים חיכיתי לטלפון. מי לימד אותך לנהוג? ראיתם את חיים יבין אתמול במבט? תאספו את הפקלאות. את יכולה להלוות לי שתי ביצים? בוא הנה, בא הנה, מה שמענו עליך? תגיד במוסך ששמעון שלח אותך. ילד, לך תשחק ליד הבית שלך. לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל. למה מי מת? כמה עלה לכם השטיח? אצל מי אתם בחג? תקפצו לפעמים? את מנתניה? את מכירה את דינה? סבלנות, מה בוער? עוד לא הכנתי כלום לשבת. לך תחפש את החברים שלך.

Torn

New member
../images/Emo41.gifסימנים שאתה צריך לצום שבוע../images/Emo41.gif

1. אם גנבת מנכה את הג´ויסטיק של הכסא גלגלים בשביל הפלייסטיישן 2. אם אמרת לילדים שלך שיש להם סכרת בשביל לא לקנות להם ממתקים 3. אם אתה קם לזקנה באוטובוס רק כדי לראות לה את השדים 4. אם עשית מהשופר של הבית כנסת טוטו 5. אם הפעם היחידה שעצרת טרמפ לחייל היתה כשדרסת אותו 6. אם ביום האם הבאת לאמא שלך סל כביסה מלא תחתונים עם נאד רטוב 7. אם בבר מצוה שלך עשית על הטלית הדפס של סמנתה פוקס 8. אם ביום הזכרון עמדת בפוקס כי היה תור בבנק 9. אם בסוכה של שנה שעברה פתחת קזינו 10. אם קפצת בנג´י עם התפילין שלך 11. אם תרמת דם... …לא שלך 12. אם כל פעם שאתה פותח את הבגז´ של האוטו אתה שומע צעקות

Torn

New member
../images/Emo41.gifעשרה דברים שאמך בחיים לא תגיד../images/Emo41.gif

"לא נורא, גם אני הייתי מבריזה מבית הספר הרבה." "תשאיר את כל האורות בבית דולקים, זה עושה אותו יותר משמח." "תן לי להריח את החולצה שלך. כן, היא בסדר לעוד שבוע." "בסדר, אתה יכול לאמץ את הכלב המשוטט הזה, חמוד. אני אאכיל אותו ואטייל איתו כל יום." "ובכן, אם אמא של דני אומרת שזה בסדר, אז מבחינתי זה בסדר." "אתה צודק, שעת עוצר יש רק לאסירים, וזה לא שאני מנהלת פה כלא." "אין לי כאן טישו, תשתמש בשרוולים שלך." "אתה לא חייב ללבוש מעיל, הרוח הקרירה תרגע בקרוב." "איך אתה יכול לראות את הטלויזיה כשאתה יושב כל כך רחוק, תתקרב יותר." "זה בסדר, אני אכין לך משהו אחר לאכול, זו אשמתי שלא זכרתי שאתה שונא את זה."

Torn

New member
../images/Emo41.gifהמקלחת- חלק א' - בנים../images/Emo41.gif

איך שבנים מתקלחים, כך אתה מתקלח: 1) מוריד את כל הבגדים במיטה וזורק אותם לרצפה. 2) הולך עירום עד המקלחת. 3) אם אתה רואה את החברה שלך בדרך, אתה מראה לה את ה"כלי" ומוציא קול של פיל. 4) עומד מול הראי ומסתכל על גופך. 5) מכניס את הכרס. 6) מסתכל על גודל ה"כלי" שלך במראה, מגרד ת´ביצים ומריח את היד פעם אחרונה לפני שאתה מתקלח. 7) נכנס למקלחת. 8) אתה לא מתעכב בחיפוש מגבת, אתה לא משתמש. 9) רוחץ את הפנים עם סבון כחול. 10) פורץ בצחוק בגלל ההד שמשמיע הפלוץ שתקעת בתוך המקלחת. 11) רוחץ את המקומות האישיים וסביבתם. 12) רוחץ את התחת ומשאיר קצת שיער על הסבון. 13) חופף את השיער עם כל שמפו (לא משתמש במרכך). 14) עושה תסרוקת "פאנק". 15) פותח את הוילון כדי להסתכל במראה. 16) משתין בתוך המקלחת. 17) מפליץ פעם נוספת ופורץ שוב בצחוק. 18) שוטף את כל הסבון והשמפו ויוצא מייד מהמקלחת. 19) לא שם לב שכל הרצפה רטובה כי השארת את הוילון מחוץ לאמבטיה. 20) טיפה מתנגב. 21) מסתכל שוב במראה. 22) מוציא שרירים ובוחן שוב את גודל ה"כלי". 23) משאיר את הוילון פתוח, שיערות בתוך האמבטיה והשטיח רטוב לגמרי. 24) משאיר את האור דלוק. 25) חוזר לחדרך עם מגבת על המותניים. 26) אם אתה רואה את החברה שלך בדרך, אתה מוריד את המגבת, מראה לה את ה"כלי" וחוזר להוציא קול של פיל. 27) זורק את המגבת הרטובה על המיטה ומתלבש תוך שתי דקות.

Torn

New member
../images/Emo41.gifהמלקחת - חלק ב'- הבנות ../images/Emo41.gif

איך שבנות מתקלחות, כך את מתקלחת: 1) את נכנסת למקלחת. 2) מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת לרגליים והמגבת לגב. 3) חופפת את השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים. 4) חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים. 5) חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות. 6) רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. 7) את יתר הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה. 8) שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד). 9) מגלחת את בית השחי והרגליים. 10) שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר שיער זה ע"י דפילציה. 11) מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. 12) יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך היטב בעזרת מגבת ענקית. 13) עוטפת את ראשך עם מגבת סופגת מיוחדת. 14) מחפשת מעל גופך פצעונים ותוקפת אותם עם ציפורנייך. 15) חוזרת לחדרך עם חלוק ארוך. 16) אם את רואה את החבר שלך בדרך, מכסה טוב את עצמך וממהרת לחדרך שם את מתעכבת שעה וחצי בלבוש

Torn

New member
זהו../images/Emo11.gif

מקווה שזה לא פוגע באף אחד או משהו.......

והנה עוד כמה..

תגיד, מאיזה מוצא אתה? לא רואה אותך ממטר!! שמעון שלח אותי... *טוק טוק טוק*... פותח את הדלת.. "היי יוסי, מה המצב? אפשר לבוא אליך"? זה משפיל לשלוח אותי לשירותים להפליץ..! חכה אני יביא עליך את כל השכונה שלי.. סליחה, יש לך שקל?... *האדם מוציא שקל ונותן לך*... יש לך עוד אחד? אני תמיד צודק!!!!!!! על הז*ן שלי!! עזוב אותך, הכל יהיה בסדר..! מה נשמע צחי? התגעגעת?

למעלה