בוקר אור לכולן

iris3111

New member
בוקר טוב בנות תחזיקו לי אצבעות אני

נוסעת לירושלים יחד עם עוד כמה אמהות בית של החברה לדון בקיצוצים שנעשו בשכר שלנו. מקווה להגיע לעמק השווה ליפני שאתחיל לערב את ההיסתדרות ועורכי דין....... יום נעים לכולם.

liat1953

New member
איריס,../images/Emo50.gifלך מחזיקה לך אצבעות

ומקוה שתגיעי לעמק השוה ותהיי מרוצה.

עדיLEE

New member
איריס../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ש י פ

New member
אני מקווה שחזרתן עם הצלחה.

לא מצאו להם מהיכן לקצץ אלא כרגיל התלבשו עליכם ועל הזקנים ??????????

iris3111

New member
הייבנות סיימתי עם החוג חריזה ובאתי

לעדכן אותכן. ראשית רוצה להודות לכל הבנות שהחזיקו אצבעות. הגענו מספר אמהות בתים לירושלים. כולן שתקו כמו דג והתעצבנתי, אז התחלתי לדבר והוספתי שאני מדרת בשם עצמי באם הבית הכי וודתיקה של החברה. השאר הינהנו וכן כן.לפחות העלתי את הנושאים והוחלט להעביר לבדיקה של היועץ המשפטי וכן יהיו קיצוצים אבל ידברו איתנו ו....נדחה לעוד חודשיים לבדיקה ועדיין מקיימים סיורים בהוסטלים. אצלי עדיין לא היו....אז סבלנות. בסוף יצא לי לדבר עם יו'ר הדירקטוריון של החברה אדם דתי ומקסים שחטף מימני על כל צעד ושעל משפטי תשובה..... העבודה שלכן היא יעוד ומיצווה ו...בלה בלה..... השבתי נכון אתה צודק ואני מראה אחריות ולא זנחתי וממשיכה לעבוד במלוא המרץ אבל סליחה אחרי 21 שנה עם משכורת יסוד והקיצוץ מימנה אני לא יכולה לגשת למכולת בסוף החודש. מאוד נהניתי לדבר איתו.ניפרדנו ברוח טובה. מקווה שזה יעזור במשהו. סליחה על הסיפור הארוך אבל... זהו נירגעתי קצת עכשיו ו.........לקחתי חבילת צמר לדרך ו.......היתחלתי לעשות את האמצע ל....ריבועי גראני.....נישארו לי חבילות צמר יחידות וחצאים ושאריות קטנות ו..... שרון הביאה לי חשק ....אז תודה לכולן על הסבלנות.

10הילה10

New member
היי איריס

ממשיכה להחזיק לך אצבעות עד שיגמר הסיפור הזה על הצד הטוב ביותר עבורך

iris3111

New member
הילה את יודעת מה יעזור לי..........

ביקור קטן עם תהל החייכנית ליראות ולהרגע.......

10הילה10

New member
היא כבר לא רק חייכנית אלא גם זחלנית

והחניכיים מזה מציקות לה... אדבר איתך מחר אולי נבוא בבוקר

למעלה