בוקר טוב בנות איזה כייף ליפתוח את הבוקר עם כאלה יצירות. כייף של פורום
I iris3111 New member 5/6/06 #1 ../images/Emo32.gifבוקר טוב בנות איזה כייף ליפתוח את הבוקר עם כאלה יצירות. כייף של פורום
1 10הילה10 New member 5/6/06 #3 ../images/Emo42.gifבוקר אורלכולן...איריס ושולי מה אתן סורגות עכשיו? אני עוד עם המחוך השני...הוא עם החוט הדק...לא נגמר,אבל אני לא מתייאשת...מנסה שלא... שיהיה אחלה יום
../images/Emo42.gifבוקר אורלכולן...איריס ושולי מה אתן סורגות עכשיו? אני עוד עם המחוך השני...הוא עם החוט הדק...לא נגמר,אבל אני לא מתייאשת...מנסה שלא... שיהיה אחלה יום
I iris3111 New member 5/6/06 #5 הילה לא הולך בסריגה בימים האחרונים אז... פניתי קצת לחרוזים.....התחלתי עץ שושנים מקווה לסיים אותו מהר ולא להתקע......אשתדל להראות שלבים אם המצלמה תעבוד אם לא אפנה לאורי גלר.......
הילה לא הולך בסריגה בימים האחרונים אז... פניתי קצת לחרוזים.....התחלתי עץ שושנים מקווה לסיים אותו מהר ולא להתקע......אשתדל להראות שלבים אם המצלמה תעבוד אם לא אפנה לאורי גלר.......
1 10הילה10 New member 5/6/06 #7 גם המצלמה שלי שובתת...בדרך לתיקון דחוף כדי שאוכל לצלם את הקטנה...אולי זה החום שמייבש את השראת הסריגה
ד דבוריקה New member 5/6/06 #12 מוכנות להצטרף לפרויקט הסריגה!!! אנחנו 2 בנות למוכנות להצטרף לפרויקט הסריגה נשמח לקבל עדכון למתי ואיפה מחכות לתשובה דבורה וחיה
מוכנות להצטרף לפרויקט הסריגה!!! אנחנו 2 בנות למוכנות להצטרף לפרויקט הסריגה נשמח לקבל עדכון למתי ואיפה מחכות לתשובה דבורה וחיה
ק קליאופטרה היחידה New member 5/6/06 #6 בוקר טוב לכם מאד נחמד לדעת שיש תמונות של עבודות שלי..תודה רבה
ט טעים מאד New member 5/6/06 #9 ../images/Emo140.gif סוף כל סוף אני יודעת שמישהו מסתכל בגלריות העבודות שלך מאד יפות. את סורגת משהו עכשיו? תני להציץ
../images/Emo140.gif סוף כל סוף אני יודעת שמישהו מסתכל בגלריות העבודות שלך מאד יפות. את סורגת משהו עכשיו? תני להציץ
ק קליאופטרה היחידה New member 5/6/06 #10 כן אני סורגת חולצה שחורה מאד יפה ששמתי את ההתחלה שלה פה..עוד מעט גומרת ואז אראה לכם... תודה לך טעים (איזה שם מעניין)
כן אני סורגת חולצה שחורה מאד יפה ששמתי את ההתחלה שלה פה..עוד מעט גומרת ואז אראה לכם... תודה לך טעים (איזה שם מעניין)
א אמא של דפנה New member 5/6/06 #8 בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif הילה 10 זו את שסרגת שמיכת ריבועים לבת שלך? כי אם כן לקחתי ממך את הרעיון של גדלים שונים ופתאום הכיסוי שלי זורם, קודם זה היה מאד צולע. אז אם זו את המון המון תודה.
בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif הילה 10 זו את שסרגת שמיכת ריבועים לבת שלך? כי אם כן לקחתי ממך את הרעיון של גדלים שונים ופתאום הכיסוי שלי זורם, קודם זה היה מאד צולע. אז אם זו את המון המון תודה.
I iris3111 New member 6/6/06 #14 טובה'לה חכי שתיראי את הוורד שעשו הקשישות שלי מחרוזים עם טניה סוף הדרך. עוד מעט חוזרת ביי
I iris3111 New member 6/6/06 #15 חזרתי חגגנו יום הולדת לאמא שלי המקסימה שלי בת 71 ולמרות שהיא חולת אלצהיימר אני חולה עליה. היה מקסים.
T tova האחת New member 6/6/06 #27 איריס, מזלטוב לאמא../images/Emo65.gif ונראה לי שכדאי לעשות ורד כזה,האה?כולם מתפעלים מהעץ שלי.לקחתי אותו לסניף שפתחתי במזכרת ואין עליו...תגידי לטניה שאני חושבת עליה כל יום.
איריס, מזלטוב לאמא../images/Emo65.gif ונראה לי שכדאי לעשות ורד כזה,האה?כולם מתפעלים מהעץ שלי.לקחתי אותו לסניף שפתחתי במזכרת ואין עליו...תגידי לטניה שאני חושבת עליה כל יום.
ש שולי הסרגנית New member 6/6/06 #32 ורק אני לא גמרתי את שלי אבל יש לי אחד שקיבלתי ליום הולדתי מאיריס