בוקר טוב.התנצלות מראש

../images/Emo32.gifבוקר טוב.התנצלות מראש

יש לי ימי מילואים חד יומיים,ימי חופש מהעבודה חד יומיים וקצת עבודה בעבודה.
אז אני כאן ולא כאן אבל עושה שיעורים וקורא הכל. יום טוב.

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif וחם חם... רוצה גשם

לכווווווווווולם
קצת קצרה בזמן, אשתדל להכנס מאוחר יותר... ולך גבר, הנה במבחן הראשון עמדת, פתחת שרשור אוף לבוקר...

*יערית

New member
בוקר בכללל לא ../images/Emo32.gif עבורי../images/Emo42.gif

לפורום האינטימי שהיה כאן בוקר ניפלא
לכל מיגוון החברים החדשים בוקר ניפלא
לכל אלו שתוהים,טועים ,אוהבים,כואבים,רגישים, עצובים ,מאושרים,מסתפקים במועט,מכבדים את זולתם, מעשנים סיגריות עם כוס
הבוקר....ולאלו שנמצאים במסע אל מנהרת הזמן הפרטית שלהם.... ב @ ו @ ק @ ר @ ט @ ו @ ב @ פתחתי את תריסי הבית ואני בהלם בשוק אני ה-מומה... למה לא מנקים אותם לפעמים

../images/Emo42.gifבוקר טוב חבריקוס../images/Emo42.gif

מותחת אברים,מפהקת ולא רוצה לקום מהמיטה אבל חייבים הבוס בדרך לאסוף אותי. אוהבת לנסוע איתו,נכון שעובדים קשה אבל אוכלים טוב איתו בחיי כל יום מסעדה אחרת! וואלה איך שהבוסים יודעים לחיות....נתראה מאוחר יותר אם לא אהיה עייפה.

עלמה 3

New member
צהרים טובים, לכולם , ולך יערית|כלני

אוהבת את בירכותייך על הבוקר... עושה לי טוב בנשמה. ותפסקי, נשמה עזבי כבר את התריסים מניקיון, הם בוכים, תני להם להרגיש אחרת לפעמים... העיקר שתדאגי כל בוקר לפתוח לנו אותם , ולהאיר את דרכנו.. ברכותייך מתקבלות..כי כוונותייך טובות כפרה עאלק
ולי נהיה לי קצת באלגן... מחכה להרגעה... ושמוע אותך זה
טוב לי
טוב לי
על ה-
עלמה

*יערית

New member
נעביבשק...את מביאה לי חצי../images/Emo141.gif?

שתבוא עליכם ועל כולם הברכות בכל יום ויום שקה קשה שעה שעה
מה קורה עם נשם? את רוצה לשמוע אותי
?...נו..למה את מחכה?

עלמה 3

New member
חס וחסה כמו שאת אומרת רק שלם

עבורך , הנה שלם -
והנה עוד
הנשם, חזר היום לספסל הלימודים, כפרה עליו, אני חולה עליו..לפחות אני היום מודעת שהוא יודע לעמוד על שלו
הדרך עוד ארוכה ויתכן קשה, אבל עם האהבה , הכל יחזור למקומו. שאלת לגבי המפגש אני חושבת על שישי בעוד שבועיים שתהיה אפשרות של געגוע...מה דעתך ? עלמה

*יערית

New member
מי נגד מי?

נשם מול מורתו?נשם עם אופי כשל אמו מול מורתו? מורתו מול שיגעונה?נשם מול שיגעונה של מורתו? ומי דיבר על מפגש?
רוצה לשמוע אותך..
וגם... עליי המפגש הבא..אל דאגה עזריה מכין את הנאום הבא
ד.א תודה על הפרחים המהממממממים..ניתקע לי...

עלמה 3

New member
../images/Emo25.gif למה את נואמת יפה ../images/Emo8.gif

הנשם מול מורתו ! אני יתקשר איתך , יותר מאוחר

פרח 11

New member
שיהיה בוקר טוב ויום נפלא

בעקבות השירשור של אתמול וההודעות של חלק מהגרושות, אני מרגישה מאושרת, משום שאני נשואה לבן זוגי הנפלא הזה ופשוט גם אני וגם הוא זכינו בכך שנפגשנו אחד עם השנייה.

למעלה