- בוקר טוב לכולם

עדי2211

New member
בוקר טוב..שיהיה לנו..

כל הארץ בפקקים.. מליון תאונות.. אחלה סיפתח לבוקר.. אבל בכל זאת.. בוקר טוב

sigal38

New member
../images/Emo46.gifומה הולך פה מה?

נעלמתי ליום אני פותחת את הפורום ומה אני מוצאת???????????? רק ירידות,כעסים,מריבות אחד רוצה לעזוב כי לא מתיחסים,,,,,,,ואנשים טובים מנסים להשאיר אותו מה איתו הוא הלך?אני מקווה שלא ומה כל השאלות הדבליות האלה?כן מתאים ,לא מתאים, מה מחפשים?מה מוצאים? סה"כ אחלה פורום........אנשים נחמדים ומי שמחפש ומוצא שיבושם לו מי שלא.......יש לו אחלה מקום לשתף ולהשתתף. אז אנשים..תגידו תודה ותהנו.........

eyali75

New member
לסיגל,אני מודה מודה מודה ../images/Emo13.gif

באמת אחלה פורום!!!

sigal38

New member
מה שקראתי פה

לא ממש תואם את מה שאת אומרת יש פה אחד או שניים שנפגעו ורצו לעזוב.......למה? ולמה כל העניין הזה של תעודות,כסף,מכוניות? אנחנו באמת כאלו? במידה וכן ואני מקווה שאנחנו לא........בושה אם אנחנו באמת מודדות אדם הצורת נייר,אם זה כסף או תעודה או אם יש לו מכונית כזו או אחרת..........בושה. אם ימדדו אותי לפי הרכב שלי ...אבוי לי המצב שלי בכי רע...........כולה סוזוקי סוויפט 87 והתעודה היא תעודת גמר י"ב שנים.......גם במזל מה זה השטויות האלו??????

נימשון

New member
אלה שטויות עבורך

ולא שטויות עבורי. חלק ממה שכתבת כשטויות הם דברים שחשובים לי וחלק לא לי אבל כן לאחרים, בדיוק כשם שלך יש דברים שחשובים בבן זוג כבדי את זה שיש דברים שחשובים לאחרים.

sigal38

New member
מי שמודד אותי

בצורה כזו........ לא יהיה במעגל החברים שלי כי מעבר לניירות או חומריות נמצא שם נשמה,בן אדם,לב. אני מקווה שתמצאי את האחד שלך ובלי למדוד אותי חומרית

נימשון

New member
אין שום בעיה, לגיטימי לגמרי....

כל אחד נמצא בחברת האנשים שהוא בוחר לעצמו, וכל עוד הוא לא עושה רע לסובבים אותו אז אין בכך כל בעיה. שיהיה לך אחלה יום

צודקת

סיגל, מי אמר שכולם חייבים להתאים לכולם, וכולם חייבים לעמוד בדרישות של כולם? אם כך היה הדבר, מה בדיוק היתה הסיבה שאנחנו בוחרים את חברינו ואת אהובינו מתוך כלל האוכלוסייה? מה היה מייחד אותם אם כולם היו אותו הדבר?

eyali75

New member
לסיגל,אני מודה מודה מודה ../images/Emo13.gif

באמת אחלה פורום!!!

P u s s i c a t

New member
קוראים לזה דיונים.

ולטעמי שום שאלה שקשורה בהיכרויות היא לא "דבילית" גם אם היא מוציאה מאנשים תגובות "כועסות" "מה מתאים? מה מחפשים? מה מוצאים? " לטעמי בכולופן זה הרבה יותר "מתאים" לפה מאשר "משעמם לי" "אני חולה" "מי בא לצ'אט". אמנם היו דיונים סוערים פה אבל בסופו של דבר הפורום משמש להיכרויות ולדיונים על היכרויות. ורובם נשארים ברמה ואיכותיים מאוד. אם לא נראה לך שמתאים בכזה פורום לדבר על פרמטרים להיכרות - על מה כן תרצי לדבר פה?.... החתולה. מסתקרנת

בוקר טובבבבבבב לכולם

אוחחחחחחחחחח הריח הזה של הגשם והצבע של השמיים אוחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת

MaYcHuK

New member
בוקר טוב גם ממני ..בואו תשמעו סיפור

אתמול הייתי אצל דודים שלי - בת דודה שלי מתחתנת מחר והלכה למקווה ואצלנו המרוקאים זו חגיגה גדולה. בקיצור בין הריקודים והשמח ביקשו ממני להביא את הדיסקים מהאוטו של ההורים. אבי היקר השאיר את הצרור שלו באוטו ( דבר שלראשונה קורה כי הוא תמיד צמוד אליהם) והחליטו לתת לי את הצרור של אמא שלי. היו מלא אנשים לא מצאתי את התיק שלה ולכן כשחזרתי שמתי את המפתחות של האוטו אצלי בתיק - הייתי בטוחה שאחזור איתם הביתה. בקיצור מצאתי לי טרמפ ורצתי איתם ו...אופס המשפתחות נשכחו אצלי בתיק. אחרי חצי שעה טלפון מההורים - נעלתי להם את האוטו הם בקריות אני בכרמל והאוטו נעול ואין מפתח. כן כן תצחקו, מותר לכם מסכנים הם עלו לכרמל לקחו את המפתח חזרו לקריות ונסעו לכיווןן הביתה שנמצא בטירת הכרמל. הגיעו ב2 בלילה אני יצאתי מפגרת הם יצאו עצבנים - מסכנים. בנוסף במקום לקום ב7 בבוקר קמתי ב9 וחצי בבוקר לקחתי ספיישל לעבודה בפוקס הגעתי - מיותר להגיד שבאיחור עצבני.אה ורבתי עם הבחור שלי למה הוא לא העיר אותי זה היה סיפור הבוקר שלי- משעשע ? עצבני? סתם הייתי חייבת לפרוק

אוי...

אולי זאת הסיבה שההורים שלי אף פעם לא נותנים לי את המפתחות לאוטו? כי זה נשמע בדיוק מה שאני הייתי עושה. חוץ משלא הייתי קמה לעבודה, כי מספיק שאני אאחר ב5 דקות, כבר מתקשרים לשאול איפה אני ולמה לא הגעתי. ולריב עם הבחור על דברים שלא קשורים אליו, זה לא כייף. מה גם שאת לא מכירה אותו מספיק והוא לא מכיר אותך מספיק ואולי הוא לא ידע/חשב שזה מה שאת מצפה ממנו לעשות. קצת קוצי-מוצי והוא יהיה בסדר.

בובית מה זה זה על הבוקר?../images/Emo6.gif

למה לריב עם הבחור???? מהר להתנצל ....
געגעתי לך , זה עוזר????? * קארמה עוד מתחת לפוך *

למעלה