בוקר טוב לכולן!

../images/Emo32.gif בוקר טוב לכולן!

ממש מבלבל, בבוקר מאוד קר ובחדשות מבשרים שהולך להיות 30 מעלות היום [אני בצפון]. חבל כי ממש בא לי להתלבש חורפי... מה אתן מתכננות היום? שיהיה יום מקסים לכולן!

בוקר טוב המנהלת ../images/Emo123.gif

אני היום ב11 בערך הולכת לדואר לקנות מעטפות ובולים ולשלוח את קו"ח לכול קופות חולים. עוד שבועות אני מקבלת בדואר רשום את התעודה בדואר רשום יששששששששש

זה בידוק הבאסה

אחרי החיסון נגד שפעת לגלות שעדין אתה חולה זה קרה לחבר שלי שנה שעברה
אם את רוצה פתרונות טבעים פני אלי יש לי כמה במקום אנטי' למינהן

יחסית אני בסדר

רק שהאוזניים שלי סתומות
יש לי תור ביום שישי לאף אוזן גרון - מקווה שהפקק יפתח

../images/Emo124.gifטוב אז אני צועקת בתקווה שזה ישחרר לך

סאתם סאתם.. אני יודעת ששמן מחומם ומטוטף כמו טיפות אוזנים משחרר רק שאחרי זה כדאי ללכת לישון ולשים צמר גפן שישמור על חום. רפואה שלמה

אז ככה אני כרגע נמצאת בשלב בחיים מאוד מענין

מצד אחד כפי שאמרתי אני יכולה להיות מופטרת כול יום אז התחלתי לדאוג לעצמי ולשלוח קורות חיים שלי לכול מקום. אני גם מתחילה ללמוד ביום שני הבא רפלקסלוגיה ככול הנראה מצאתי את המקום בו ניתן ללמוד אך משום כמו שאמרתי לבן זוג זה יותר מדי טוב בשביל זה יהיה טוב הם נחמדים יותר מדי אני חושבת מה מניע אותם האם תאוות בצע או נחמדות פורפר. השבוע טס לי אני מנסה להתכנן את סופשבוע הקרוב ולקוות שיהיה לי זמן לעשות לעצמי טובה וללכת לישון צהרים. שמתי לב ששבוע שעבר לא היה יום שלא ישנתי צהרים וזה היה מדהים כי הרגשתי התחזקות מכך. תאחלו לי בהצלחה מחר אני הולכת לדואר ואקח מעטפות ואתחיל לשלוח לקופ"ח באזור אשדוד אמן שמישהו יזמן אותי לראיון עבודה ויקח אותי נמאס לי המוקד השירות לקוחות בו אני עובדת.

אני בעבודה וכואב לי הראש

באמת חם בצהריים ואי אפשר ממש להלבש חורפי. אבל הצלחתי שלשום ללבוש מגפיים עם ג'ינס, למרו תהכל. היום אני לובשת את הג'ינס הסגול, קרזיגן אפור מזרה וצעיף משובץ בבודרה שחור בצורת כפיה מH&M עם אולסטרס לבנות. כמו טינאייג'רית אבל לא אכפת לי. היה לי היום רבע שעה להתכונן ליציאה לעבודה וזה יצא בסדר. כל מי שחולה שתרגיש טוב, זה לא כיף להיות חולה. נשיקות

ספי גם את רוצה פתרונות טבעיים?

כי אם כן יש לי אחד מעולה לקחת כוס מים לסחוט לשם לימון ולהוסיף קצת פלפל שחור ולשתות בשלוקים קטנים אגב איפה אפשר לקנות אולסטרס לא יקרות ?

אני כבר התפנקתי בנורופן, לגבי אולסטארס

יש חנות באלנבי שמוכרת כמעט ורק אולסטארס ויש שם המון דגמים במלא דוגמאות וזה בדרך כלל יותר זול מחנויות בשנקין וכאלה. זה בצד שמול קסטרו, צריך ללכת טיפה אחרי קסטרו וזה שם. חלון ראווה עם מלא נעלי אולסטאר. תודה על העצה ובהצלחה עם הנעליים. אה, ועוד משהו, אני קונה מלא סניקרס גם בחנויות כמו Pull&bear וישש ם סניקרס מהממות שהן לא אולסטאר ובמחירים סבבה. :)

למעלה