בוקר טוב לכל בנות הפורום

iris3111

New member
../images/Emo32.gifבוקר טוב לכל בנות הפורום

המקסימות. שולי איפה את הקדמתי אותך
את יודעת שאני כועסת עליך. כן על הבוקר ולמה את שואלת נכון? אותך למנהלת..... כמה זמן לא היית אצלי? הרבה מהמיפגש אז זה אומר דרשני. חוץ מיזה המורה כמה שעורים חופשיים נתת לי אוף משעממם ככה.בואי ניקבע לשבוע הבא איזה יום התפרפרות?...

iris3111

New member
היי מירה התעוררת? מה את סורגת היום?

בא לי להתפרפר היום אבל.... זה יום חמישי ואני צריכה להיות בהיכון אני בתורנות שמירה על אמא שלי המטפלת היום בחופש. איזה באסה.

iris3111

New member
בנות מבקשת עזרה דחופה אני לא עומדת

בפיתויים. אסור לי לעבור ליד חנויות של צמר
הבטחתי לעצמי ולבעלולי ש... אני לא קונה צמר או חוטים עד שאסיים מה שיש לי ומה שהצטבר לי...... אוי לי כי חטאתי אתמול הלכתי עם הגדולה ליקנות לה "קצת" בגדים. מה לעשות המיכנסיים עשו ברוגז עם הנעליים ועשו התנתקות די גדולה... ועברנו ליד חנות צמר ברמלה. נכון שיש שם פינה קטנה לצמר ולא מבחר גדול..... אבל מצאתי שם חוט כותנה סגול מתחלף...... שבכה וקרא לי לאמץ אותו ...... בבקשה קחי אותי איריס לחש לי... אז לקחתי. ומצאתי גם ירוק מדהים מתחלף עם לורקס בצבע זהב מאוד עדין ולא צעקני....לא עמדתי בפיתוי שוב כי גם הוא קרא לי קחי אותי בבקשה אני חמוד.... אז לקחתי. מאתמול אני מסתכלת של שניהם וזוממת עליהם מזימות ובראש כבר הכל הסתדר לי מה ואיך לעשות.וזה בסדר רק מה היום אני צריכה ללכת עם הקטנה וליקנות לה אני צריכה לעבור שוב ליד אותה חנות מה עושים ? יש פיתרונות?

10הילה10

New member
איריס...כשמישהו קורא לך...מן הנימוס

לענות (לענות=לקנות)...ואם את לא רוצה לשמוע אותו - לעבור למדרכה ממול...גם אני הבטחתי לבעלי אבל קשה לעמוד בפיתויים אז מזל שקנינו ארון חדש לקטנה ויש מדף אחד שמשתף איתי פעולה...

iris3111

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gifכן מאוהבת

בצמר מה לעשות. תגידו זו עילה לגרושין? ברבנות יקבלו את הטיעון הזה?

iris3111

New member
את צודקת שולי שבישביל צמר לא יקח

אותי לשם אבל כן יקח אותי לרבנות ביגלל השעות המטורפות שאני מגיעה לישון ובייחוד בימי חמישיחחחחח

איריס גם לי יעשו זאת בקרוב........

למרות שהוא לא ממש מתלונן, בכל זאת אני הולכת לישון בשעות מטורפות וכל הזמן סורגת כל דקה פנויה.

למעלה