בוקר טוב לסוף שבוע-7-11-03

../images/Emo32.gifבוקר טוב לסוף שבוע-7-11-03 ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לסוף שבוע שהאופטימיות תישאר/תחזור שהחיוך שוב יהיה על השפתיים ולכולם סוף שבוע נפלא

החתולית

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יום ששי קלאסי של ס.ק.ס אצלי. היום אנחנו מארחים לראשונה כזוג, חברים בבית שלי/שלנו. אין לי מושג למה זה מלחיץ אותי... ארחנו כבר אנשים בבית שלו, היו אצלי חברים ביום ההולדת שלי - אבל זה היה בגלגול הקודם שלנו. פתאום אני מרגישה כמו כלה צעירה שמארחת בפעם הראשונה (לא שזה רע להרגיש צעירה...). שיהיה סוף שבוע נעים וחמים לכולם, שיהיה בדיוק כמו שרוצים :)

בבית שלי/שלנו..אהבתי

מאמינה שאם עשית זאת כבר בגלגול האחר זה יזרום לך בדמך הצעיר גם היום ..כמו שאת רוצה

rolan

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

ומלא אופטימיות בבית שלי בבית שלך בבית שלנו חתוליתי - שיהיה לכם טוב ומאושר בכל מקום שתהיו
ולנו/לכם - שנמשיך לחייך ולהיות אופטימיים

אמן. אשמח שתדביקו לי חזרה את

האופטימיות מאתמול.. סוף שבוע נפלא רולן

rolan

New member
חי

תתקרבי אלי רגע הנה אני מדביקה לך אחת ממש ממש ע נ ק י ת

*יערית

New member
בוקר סקסי של יום שישי../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif

בהצלחה חתולית באירוח...לא להתרגש יותר מידיי {מכירה את זה ..בכל פעם ישנה התרגשות} את אכן כלה צעירה
הרבה אושר לכם
סופ"ש ניפלא לכולםםםםםםםםםםםםםםםם
"קח מקל קח תרמיל בוא איתי אל הגליל "
השבת מתאימה לי בפיתה לטיול

rolan

New member
יאללה, הגליל מחכה לכם

לא צריך מקל ולא צריך תרמיל...
בואו אלינו לגליל
ודרך אגב השיר הזה, נכתב בדיוק על האיזור הזה שאנחנו מתגוררים בו...

בוקר טוב../images/Emo23.gif

בוקר טוב בבית שלו שלי שלנו ושלהם בוקר טוב למי שיש תוכניות ולמי שאין......... בוקר טוב בגליל במרכז בדרום ובערבה בוקר טוב בים באוויר וביבשה
סוף שבוע נעים לכולם.

*יערית

New member
יו../images/Emo12.gif...איך קפצת../images/Emo13.gif

הרצון גדול..תודה זה היה משמח אותי מאוד להגיע אליכם..אבל אין יכולת
עוד נשוחח

rolan

New member
גם אנחנו עשינו סקס, בשלישייה ../images/Emo3.gif

סייחה, אוהי ואני
אחלה סקס יצא יש חלה לשבת, שאוהי קנה יש בית נקי ומצוחצח שניקינו שלושתנו עכשיו מחכים לשבלולית שאוטוטו מגיע ברכבת בערב יגיעו גם חתולית (לא, לא את אל תיבהלי
) ובווז - ילדיו של אוהי מתכוננים לנסיעת העסקים של אבא בשבוע הבא...
דיווחים בהמשך... שבת שלום ורוגעת

עלמה 3

New member
בוקר טוב אנשושים ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

לכל המשקימים קום ביום שישי... אני והילדים היום נשיר בדרך את השיר :
היי דרומה , היי דרומה היי דרומה לאילת...
אוףףףףףףףףףףףףף , נוסעת לבד עם הילדים, המורכב נשאר לעבוד... ואמא שלי לא מוותרת.... זאת שבת הביקור שלי ואם אני מגיע היא תעשה לי סרט שחבל על הזמן ממזמן... אז שתהיה לכם שבת נפלאה, למארחים למתארחים ולמטיילים וגם ליושבי הבית

*יערית

New member
נסיעה טובה../images/Emo73.gif../images/Emo66.gif

הזכרת לי שאני זקוקה לכם...אבל נשאיר זאת ל
התמונה ששמת העלתה חיוך על שפתיי.... מכירה את השאלות של למה?ומדוע?כשבן הזוג פתאום לא מגיע
הן ישר חושבות על הגרוע מכל! סעו לשלום בזהירות...ותחזרו בשלום, הרבה פינוק ומנוחה

blonda3

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif

נסיעה טובה לכל הנוסעים סקס טוב לכל המנקים אנחנו התפנקנו לנו בארוחת בוקר מלכותית באפרופו....על הבוקר מה יש?-מותר פעם בשנה....
אמא שלי הודיעה לי שהיא תצטרך לקבל טיפול פעם בחודש
מה שקצת מרגיע אותי כי כנראה שמצבה טוב יחסית וזה יהיה טיפול מונע. אז אני מקווה שהכל יהיה בסדר.
כל העניין גרם לי לבלבולציה לא קטנה, לתחושות חרדה שגם כה לא חסרות לי וכו' קניתי לי רגיעון (עכשיו גם לי יש
) ותמצית של מליסה לתה הכל כדי להיות רגועה..... אני משתדלתת לחזור לשגרה ונראה לי שגם אמא שלי. אישור לביקור עם הקטנה יינתן לי רק לשבוע הבא..... גם זה משהו.
אז בשורות טובות והחלמה לכל החולים.....

למעלה