בוקר טוב סוף השבוע כבר כאן ועוד לא נירגענו מהחגים.
I iris3111 New member 4/5/06 #1 ../images/Emo32.gifבוקר טוב סוף השבוע כבר כאן ועוד לא נירגענו מהחגים.
א אמא של דפנה New member 4/5/06 #2 בוקר מעונן וטוב ../images/Emo42.gif תאחלי לי שאני לא עובדת היום. מאד מתאים לי חופש עד יום ראשון. בכל מקרה יום נפלא ואם את יודעת איפה קונים חוברות סנדרה וכמה עולה אני אשמח לדעת.
בוקר מעונן וטוב ../images/Emo42.gif תאחלי לי שאני לא עובדת היום. מאד מתאים לי חופש עד יום ראשון. בכל מקרה יום נפלא ואם את יודעת איפה קונים חוברות סנדרה וכמה עולה אני אשמח לדעת.
א אמא של דפנה New member 4/5/06 #3 וזה מזכיר לי נשכחות צריכה להכין חדר לאורח מיוחד שמגיע ליומיים אלינו. כרגע מסתמן שהוא ישן במיטת אחת הבנות והיא תעבור או אלינו או לסלון. כבר סיפרתי שהבת שלי הולכת למבחני מיון באוניברסיטה אז המורה שהוא במקרה אחי הטוב מגיע להיות אצלנו יומיים להכין אותה.
וזה מזכיר לי נשכחות צריכה להכין חדר לאורח מיוחד שמגיע ליומיים אלינו. כרגע מסתמן שהוא ישן במיטת אחת הבנות והיא תעבור או אלינו או לסלון. כבר סיפרתי שהבת שלי הולכת למבחני מיון באוניברסיטה אז המורה שהוא במקרה אחי הטוב מגיע להיות אצלנו יומיים להכין אותה.