בוקר טוב

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
../images/Emo32.gif בוקר טוב../images/Emo24.gif

תשמעו מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אז אני יצטרך לחרוש היום הרבה..... אז תנסו לפתוח טופיקים או משהו כדי שהפורום לא יתייבש בזמן שאני לא יהיה כאן
.

Human Nature

New member
בהצלחה לך ../images/Emo13.gif |טל| |צלב|

הסטוריה זה לא יותר מדיי קשה; רק צריך לסדּר את החומר כמו שצריך, ולהגיד אותו לעצמך. לצערי גם אני לא חושב שאני אהיה פה יותר מדיי. איכסה, עבודה בפילוסופיה

smgfan

New member
הי! מזל טוב על הפורום שלכם!! ../images/Emo140.gif

נטלי אימברוליה היא מעולה!!

Torn

New member
תודה רבה../images/Emo11.gif

תרשום כאן הרבה... פורום מעולה אנשים נהדרים, אני צחי ד"א

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

סוזאן ופראן, צמד הזמרות הקנדיות שהיו לקלאסיקה ישראלית מקורית וייחודית, שבות לארץ למסע הופעות קצר - חיבוק חם ואוהב לעם בישראל. במסגרת זו תתארחנה הבנות היום ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה.
במסגרת שבוע האיכות הלאומי, המרכז הרפואי ת"א במיזם משותף עם מכון התקנים הישראלי ורשת "שילב" להגברת המודעות לאיכות ובטיחות במוצרי תינוקות וילדים, מקיימים כנס לקהל הרחב בנושא בטיחות ואיכות במוצרים לילדים ולתינוקות. הכנס כולל הרצאות והסברים מאנשי מקצוע ומומחים בתחום, תערוכת מוצרים, וכיבוד. הכנס יתקיים ביום חמישי ה- 29.5.03, כ"ז אייר תשס"ג התערוכה תתקיים ברחבת הכניסה של ביה"ח "ליס" ליולדות, המרכז הרפואי ת"א. הכיבוד וההרצאות יערכו באולם ההרצאות של ביה"ח, בבניין המרכזי, קומה 2- חניה חינם בחניון הנהלה, הכניסה מרח´ ויצמן. הכניסה ללא תשלום!!!! לפרטים נוספים

למעלה