בוקר יום שישי נפלא

ליזי38

New member
בוקר טוב, בוקר

טוב לנמר וגם לדב. סוף שבוע נחמד לכל יושבי הבית. סוף שבוע מהמם לילדיי המקסימים, לבן זוגי החמוד, לפיקצו, ולמישמיש שנובט בתוכי. אני מעולפת מאושר היום (ההורמונים)

gila411

New member
בוקר אור לכולם

אני בונה על סופשבוע עם אישי בלבד!!! ללא ההורים שלו,שלי,אחים ילדים וכו' איפה הגשם כשצריכים אותו....

פרח 11

New member
כ"כ אוהבת את יום שישי

שיהיה סוף שבוע נעים, רגוע ומעולה לכולנו.

doבי

New member
קריאה לכל הפייטניות והפייטנים החובב

הנכם מוזמנים לשרשר חמשירים ב "פינת החמשיר" שפתחתי הבוקר בתפוז/חמישים פלוס -הנה הקישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=521 אודה לכולם.

blonda3

New member
שבת שלום../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif

אני חולה חטפתי כנראה שפעת הקטנה שלי אתי מתנהגת למופת מי מטפל בה כשאני חולה? אני מי מטפל בי כשאני חולה? אני מי לקח את הבת הגדולה לרופאה בבוקר? אני כבר רגילה לזה מקווה שאצלכם כלם בריאים שבת שלום ומבורך

בלונדה, תרגישי טוב../images/Emo184.gif../images/Emo101.gif

לא נעים להתחיל ככה את החורף.
שתי הרבה תה חם עם לימון. אקמול או אדוויל. מקווה שתבריאי במהרה. רק שהילדה לא תידבק. האם יש אפשרות שאבא שלה ייקח אותה אליו, כדי שלא תידבק? שוב, החלמה מהירה

blonda3

New member
../images/Emo24.gifשחר תודה

את כבר השלישית שמציעה לי לשתות תה עם לימון
יש לי בבית ויטמין סי זה גם עוזר
כמה כדורי אקמול אחד לקחתי החום ירד אם ייגמר לי אז או שאבקש מהגרוש שלי או שאקפוץ לניו פארם ממש לידי פתוח בשבת. אבא של הקטנה לא יודע לשמור עליה לא רוצה לשמור עליה אין לו סבלנות לעצמו ובטח שלא אליה. (רציתי לכתוב שהא לא בקו השפיות היום
) את "הסרט" של היום כבר עברנו איתו בצהריים והספיק לנו. נדמה לי שהוא ייצא מחיינו לאט לאט. הקטנה משחקת לבד בחדר שלה רוב הזמן לא נמצאת לידי אז אני מקווה שהיא לא תדבק לפחות היא מתנהגת יפה מעסיקה את עצמה ואני רק דואגת לה לאוכל, עשיתי לה אמבטיה אז היא מסודרת, עוד מעט תלך לישון.... לבינתיים זה לא בגרון אז אולי זה פחות מידבק. כמה כתבתי....
תודה

../images/Emo101.gif../images/Emo91.gifתרגישי טוב

ואולי חיסון נגד שפעת שווה לך לעשות אם את מטפלת לבד בעצמך?

blonda3

New member
בוקר טוב אסתי../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

יכול להיות שאני אקח את החיסון כשאבריא לגמרי תודה. הבוקר אין חום .

למעלה