בוקר נעים וחורפי לכולם

../images/Emo32.gifבוקר נעים וחורפי לכולם../images/Emo182.gif

שרשרו לכאן הודעות וסיפורים שלא קשורים לאוהד(י) העיקר שתתעוררו.

אימצתי חתול לפני יומיים

הוא עדיין בטראומה. ג'ינג'י מתוק בן חודשיים וחצי. שמו בישראל: מקגייוור בן שבתיאל. אעלה תמונות כשהוא יחליט לצאת מתחת לספה

dabnir15

New member
תודה

:) ויצאתי מגעיל:) תתחדש על החתולה:) תזהר הם גורמים לאלרגיה:)

חחחחחחח

אפרופו אלרגיות... אני אזכיר לך את יום ההולדת של מיכל...!!!! חה חה חה לפחות לכלבה שלי אתה לא אלרגי....!!!

היי...

קודם כל... איזה כיף! גשם.... חחחח.... דבר שני... סיפרתי כבר שאני לומדת תקשורת ורדיו והשנה אני עושה תוכנית ברדיו על שירי מחאה? בכל אופן אז לפני חודש בערך השגתי את האימל של יואב קוטנר (מנהל ערוץ 24 בין היתר) ואמרתי לו שאני רוצה לראיין אותו אז הוא השיב בחיוב ונתן לי את הטלפון שלו, היום התקשרתי אליו והוא היה ממש חמוד... הוא זכר אותנו והכל.. ויום רביעי אני מראיינת אותו... זהו... הוא פשוט חמוד... חחחח...

נחמדדד!!!

איזה מזניב לך!! בהצלחה שיהיה!! ושיר מחאה טוב- "אהבה זה כל הסיפור" של עוזייי!! שיר נהדרר

בבקשה תיכנסו../images/Emo55.gif../images/Emo42.gif

שלום.. אתם תוכלו בבקשה להקדיש חצי דקה,כדי להשאיר ברכה בקומונה הבאה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=13608 הקומונה היא לחברה שלי הילה,שיש לה יומולדת ב4/11 ואני רוצה שתשאירו לה ברכות בבקשה
בבקשה להגיב בשרשור הברכות
תודה למי שייכנס ויכתוב
מיקה

ענת 19

New member
איזה כיף חורף!!!!!../images/Emo183.gif

אני ממש אוהבת את החורף כ"כ חיכיתי שהוא יגיע... אמממ יש לי משהו מעניין גם לי יש חיית מחמד חדשה, בשבת הגיע אלינו תוכון קטן וחמוד שהיה רעב מאוד. אז האכלנו אותו ועכשיו הוא אצלנו אז אימצנו תוכי ששמו בישראל הוא "נוני"! והוא ממש חמוד וקטן... עכשיו יש לנו 10 תוכים!!!

booksmeller1

New member
הרבה זמן חיכיתי לחורף ../images/Emo23.gif../images/Emo182.gif

הקור, הרוח, הגשם, הקפוצ'ונים, צעיפים, מטריות. הם עושים לי טוב על הלב :) מה שלומכם אנשים?

אני אוהבת חורף!!!

חורף זה טובבבב!!! הכי טוב בעולםםםםם!!!!
הידד לחורףףף בא לי שוקו חםםםם

ranch22

New member
הייי חורף....

בוקר חורפי וקריר..מה פתאום השמיים האפורים האלה על הבוקר?אבל למרות הכל...היה לי שמח,נראה לי פעם ראשונה שאני מחייכת בחורף. :)

ranch22

New member
אה ועוד משהו....

קר שם בחוץ....וזה לא תירוץ...תשאלו אפילו את רמי קליינשטיין.

ענת 19

New member
אמממ בואו לקומונה של רמי אנחנו

בדיוק מדברים על "קר שם בחוץ"!

למעלה