בחול השגריר זה אתה

גברברת

New member
../images/Emo32.gif בחול השגריר זה אתה

לאחרונה יצא קמפיין פרסומי בחסות חברת התעופה הלאומית שלנו המדבר על ההתנהגות הרצויה שלנו כישראלים בחו"ל ועל החשיבות להתנהג שם כיאות שכן אנו שגרירים ומייצגים בחו"ל את כלל ישראל. בתשדירים המשודרים בגלגל"צ שומעים מישהי צועקת "אני כאן רק בשביל שאלה" ומיד מסייגת, בחו"ל אני לא מתנהגת כך כי בחו"ל אני מבינה שאני שגרירה של העם שלי. מקומם לא? האם אנחנו חושבים שאין אנו כעם ראויים להתנהגות נאותה בתוך עמנו?, האם מקובל עלינו שכאשר יוצאים לחו"ל יש לעטות על פרצופנו הלבונטיני מסיכה אירופאית ולסגל התנהגות בהתאם ומרגע שרגלנו דורכת שוב על כבש המטוס בדרכנו חזרה לארץ אפשר לנשום לרווחה ולחזור ולהתנהג כמו ניארדנטל מצוי?? אני מוצאת את הפרסום הזה מאוד מתנשא ומאוד מיותר, העם שלנו על פרטיו צריך ויכול להתנהג בצורה נימוסית ונאותה גם כאן וגם בצאתו לתור את העולם הגדול. המסר שעובר בקמפיין הזה פסול שכן הוא משדר שכאן בארץ מותר להתנהג כמו חיית אדם, מותר להתפרע, לצעוק, לנבל את הפה ועוד כיד הדמיון הטובה עליך אבל .. בחו"ל תהפוך את עורך ותתנהג כמו שצריך. גברברת שמשחררת קיטור על הבוקר

Vdrums

New member
זה מה שתמיד היה דפוק פה

שכאן כולם כמו בהמות וחושבים שמגיע להם הכל.

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifמי שמתנהג כמו חיית אדם....

מתנהג כך בכל מקום, אפשר לזהות אותם גם בחו"ל וחבל שיש כאלו שמתנהגים כך.

seeyou

New member
ברומא תתנהג כרומאי!

לצערי זה נכון-רצוי להתנהג אחרת ממה שמתנהגים בארץ ישנם דברים שהם " מקובלים" בארץ ולא מקובלים בהרבה מדינות אני זוכר שכאשר עמדתי לצאת עם משלחת לאירופה עברנו קורס איך להתנהג... זה נשמע מוזר? יש נורמות חברתיות שצריכים לכבד אותם. אם אני מתהלך בבית בתחתונים זה לא אומר שצריך לעשות אותו דבר בבית של אחר..

niva99

New member
זו גישה פטרונית ומתנשאת של משרד החו

אי אפשר לאלץ עם שלם לעטות מסכות. זה אושישנו שם (תרבות ודרך ארץ) או שאיננו. ואם כבר להתחיל לחנך אז להתחיל מהגן ולסיים בצבא /אוניברסיטה... כי אם זה לא "נטוע" בך מהבית ספק אם תוכל לשחק אותה בחו'ל.

גברברת

New member
מסכימה איתך ותוהה איך זה שנותנים

לקמפיין הזה להמשיך ו"לרוץ"

למעלה