ביזיון מה שקורה פה בישראל ...

itzikch

New member
../images/Emo32.gif ביזיון מה שקורה פה בישראל ...

ראיתם מה קרה בטדי 50 נפצעים פשוט ביזיון מה שהולך עם הישראלים... גם במופע של אינקובוס כמה דחיפות היו אני לא מאמין , בונא באירופה בארה"ב זה לא קורה ככה , כאלו מה הם מצפים לגעת בבן אדם כאלו מה נסגר עם האנשים היום .. במופע של אינקובוס הייתי שורה שלישית עוד לפני שהמופע התחיל דחפו מלא , עד שהם עלו לבמה דחפו אותי מצד לצד הייתי אשכרה באוויר , פשוט גועל נפש !! רק בשיר השלישי עברתי אחורה כדי שאני אהנה ... אם למישהו יש את הדי וי די של רד רוקס בתוספות של הדי וי די אתם לא רואים אף בנאדם דוחף .... קיצר ב-י-ז-י-ו-ן !!!!

arTT916

New member
כן ,ממש ככה..

כן, אני גם ככה בהתחלה שפתחו את ההאנגר רצתי ,רצתי, היה לי מזל להיכנס בין הראשונים למתחם.ישר תפסתי שורה ראשונה אבל איזה אידיוט עם מצלמה ככה דחף אותי בשקט בשקט עד שכבר לקראת הסוף של שייגעצ התייאשתי ועזבתי את המעקה
וברגע שעזבתי אותו, את המעקה. זה היה כמו לקפוץ לבריכה של מיים עמוקים רק במקום מיים יש אנשים ואתה רק מנסה לצוף למעלה.אז התייאשתי עוד יותר והחלטתי שאני לא מוכנה לעבור את זה (גם בשביל אינקיובס, למזלי פגשתי אותם אישית לפניי אז זה קצת עודד אותי.אבל עדיין רציתי לראות מקרוב
) את ההופעה ראיתי משורה עשירית או חמש עשרה משהו כזה.בלי שידחפו אותי.זהו.

NoWords

New member
מסכימה ממש.

נגעלתי שזה העם שלנו וככה הם מתנהגים בהופעות. כל ההופעה זה הכעיס אותי. בהתחלה הייתי באמצע, יחסית מקדימה, ומתישהו התחילו כל הגלי-דחיפות המפגרים האלה שכמעט לא נשמתי בהם אז עברנו הצידה וקצת אחורה.. עדיין ראינו טוב- אבל זה היה מבאס. בחו"ל זה באמת לא ככה. הייתי בהופעה בלונדון, שורה שלישית, ואף אחד לא דחף. אנשים רגועים ומתורבתים. היה לי אוויר! לא כמו בארץ. פה.. הכל יורד במיליון רמות ופשוט מגעיל להיות כאן בהופעות... X=

AeroFan

New member
זאת אחת הסיבות

שאני מעדיף לראות אותם בחו"ל ולא פה, לגבי כל להקה האמת.... אני מעדיף לשלם על הטיסה ועל הכרטיס להופעה מאשר לראות אותם פה, גם מבחינת הקהל וגם מבחינת הבעיות בהפקה שהישראלים הכי גרועים בזה וראינו את זה בהופעה פה.

נטליונת

New member
ווואו אני כ"כ מסכימה אתכם

אגב אני נטלי, מתה על אינקובוס גם. נעים מאוד! הייתי בהופעה בהאנגר והיה פשוט נורא!! הייתי גם בשורות הראשונות לפני שהתחילה ההופעה. את שייגעצ עוד איכשהו ראיתי (לא שהם מעניינים כ"כ) עד שאינקובוס עלו כבר התייאשתי, לא יכולתי לנשום הייתי בטוחה שאם אני לא יוצאת משם אני מתעלפת אז החלטתי ללכת אחורה ולוותר על "לראות" אותם אפילו לצאת משם דרך כל האנשים היה נורא... אפשר לומר שהתאכזבתי ממה שהיה ומההופעה כי לא ראיתי כלום
ומה שהלך מחוץ להאנגר...
אני מקווה שאני אראה אותם יום אחד בחו"ל בהופעה אינטימית (אשליות חח)

L A D Y B U G 2

New member
שלום :)

גם אני נמחצתי למוות בשורה הראשונה/שנייה (לא ברור איזה שורה הייתי בגלל כל הדפיחות
)... אבל כמובן שלא נתתי לזה ולכל הבעיות סאונד להרוס לי את ההופעה!!! אחרי שייגעצ, בתחילת ההופעה של אינקובאס גם אני לא יכולתי יותר אבל לא עברתי לאחר כמו הרוב.. פשוט זזתי קצת לצד של מייק, עדיין שורה שנייה ושם יכולתתי לנשום (ריחות לא נעימים, אבל את מבינה אותי
). אורטל.

נטליונת

New member
היי אורטל

חח זזתי להמון כיוונים אבל כמעט בכל מקום דרכו עליי או שהסתירו לי כי אני גמדה
וכל מה שצילמתי יצא איכסה חוץ מתמונה אחת של ברנדון החמוד (לא אני צילמתי, ביקשתי ממישהו חח) ואני אפילו לא רוצה להיזכר בפרחה שהיתה שם שאני וחברה שלי רבנו איתה. כמה שקשה להודות התאכזבתי נורא..

Rock Bottom

New member
בואנה, זה לא יאמן

הגעתי למסקנה שעל כל מי ששמעתי (ואנשים שאני מכיר מכאן), היה בהתחלה בשורה הראשונה/שניה, ואז עבר אחורה כשאינקיובס עלו לבמה (כולל את אנוכי ואיציק), אז נשאלת השאלה המתבקשת, אם כולם עברו אחורה, מי לעזאזל היה בקדימה?

נטליונת

New member
חח שאלה טובה!!

ואני מניחה שכל הגבוהים שהצליחו לנשום ולשרוד. ובטח היתה תחלופה של אנשים כל פעם

itzikch

New member
הבלונדיני עם השיער הארוך שהלך מכות עם שמן אחד

חח זוכר ?

Rock Bottom

New member
חחח

בנזונה השמן הזה.. היה כזה דביק ומסריח. נאבד לו גם הכובע בתוך כל ההמולה. מגיע לו.

AurelieG

New member
רגע.. אתם מדברים על מישו היה בשורות הראשונות?

כי אם כן אז הזונה דחף אותי.. הלכו מכות מטר ממני ונפלו עליי!! רררר ובאמת מי נשאר מקדימה?!

למעלה