ביטול הצפירות בימי הזיכרון

Radi0Star

New member
../images/Emo32.gifביטול הצפירות בימי הזיכרון

דווקא אנחנו - תנועות הנוער, יכולים לעצור את ההחלטה! העבירו לכמה שיותר אנשים באימייל!

F00D Is G00D

New member
מישהוא יכול לאמת את זה?

אני מתנצל שאני אולי מפקפק בהודעה אך הנושא נראה הזוי, ובמידה והנני רוצה להעביר את הענין לכלל התנועה שלי אני חייב לוודא את נכונות הדבר..

Radi0Star

New member
קיבלתי את זה באימייל...

איןלי מושג אם זה אמיתי או לא.

eviv

New member
ולמה בעצם לא?

מישהו פעם שאל את עצמו למה צפירה? אני זוכר שכחניך של אחת מתנועות הנוער הייתה לנו פעולה מאוד טובה על לעצור שנייה ולחשוב שוב פעם על הנוהג הזה של הצפירה. האם לא כדאי לזכור את המועדים השונים בדרך שהיא לא צפירה צבאית? מה אותה צפירה מסמלת? האם זה טוב? האם אנחנו המקום היחידי שמשתמש בצפירות צבאיות? חלק מהשאלות בדבר הצפירה כסמל זיכרון שלפי דעתי חשוב לחשוב עליהן.

F00D Is G00D

New member
הצפירה היא לא "הדבר"

הצפירה מזכירה לכל עם ישראל לעמוד על רגליו לדקה של שקט ומחשבה, גם אם יבטלו את הצפירה אני מאמין שמאות אלפ אנשים יחליטו על שעה מסוימת ויעמדו, או שתהיה איזה תחנת רדיו שתעשה צפירה, זה מנהג חשוב בישראל ואני לא מוצא שום סיבה להריד אותו, אם זה כסף? מחר אני מארגן ערב התרמה! דבר כזה לא היה עובר את הכנסת, היה צריך להצביע עליו בבית המחוקקים. אם כל הסיפור הזה באמת נכון, ואת זה אני מקווה לברר כבר ביום חמישי. זה צריך להגיע לתקשורת, ועדיף עכשיו ממאוחר. באמת שקשה לי לכתוב חלק מהדברים בגלל שיש לי "בורות" בנושא, לא ביררתי אותו מספיק ואני מרגיש שאני זורק דברים באוויר. גידי

למעלה