בכבלים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

זוכרים את נובמבר? אז קדימה, היכנסו לפורום של הזמרת העולה מירי מסיקה
הפורום הרשמי של מגזין הבריאות החדש מבית החינוכית ביקור בית
דיילים, טייסים, סלקטורים וכל מי שעובד בשדה התעופה מוזמנים לפורום בנושא
בברכת סופשבוע נעים והמשך גלישה נעימה

WinterZ

New member
פלוידים מהצפון ובכלל!

ביום שישי [15.7] בשעה 21:30 יחל אירוע רוק חביב ביותר בחיפה! באודיטוריום שבמרכז הכרמל, הערב יכלול מגוון סרטים והופעות רוק מוכרות! ואפילו הופעה חיה על הבמה של ההרכב "WrockShop"! כדאי לבוא, הכניסה בחינם בתמורה ל-35 שקלים! http://www.haifaff.co.il/cinema/ShowFilm.asp?FilmID=1743 בשביל לקבל עוד פרטים נא להכנס ללינק הנ"ל [אגב, אני מופיע יחד עם WrockShop.. מתופף!]

zobi6

New member
עדי

תירגעי זה אצל כל אחד ככה....כל אחד רואה את השם משתמש שלו בהודעה. הם לא רוצים ממך כלום :)

כןן הסבירו לי את זה בפורום אחר

לא הבנתי מה הם רצו ממני! באמת!! התחלתי להשתגע מזה , ראיתי את זה במלא פורומים!! איזה מזלללל

הנריק ג

New member
תקליטים של פינק פלויד למכירה

מעוניין למכור תקליטים של פינק פלויד (החומה, dsotm, wywh) ושל הביטלס ועוד רבים וטובים מהתקופה(60-70-80). צרו קשר במסר.

חרטושה

New member
ווי! איך עושים דבר כזה?

אני לא הייתי מסוגלת להיפרד מהווינלים שלי תמורת שום הון שבעולם! שלא לדבר על זה שפטיפון הוא המצאה הרבה יותר מוצלחת מנגן CD .

הנריק ג

New member
עושים את זה כשמבינים

שלאחרים יהיה בשבילם יותר ערך, ואז אולי כדאי לתת להם לזרום אליהם... חוץ מזה, רציתי לומר שהגיעו מסרים רבים של כאלה שרצו לקנות וגם שאלו על הרשימה המדוייקת, וכו'. אז אני אעבור וארשום, ואשתדל לפרסם אותה ביום-יומיים הקרובים, שתוכלו לבחור. יש כמה וכמה...

Aerochick

New member
אוקיי דבר ראשון אני רוצה...בבקשה אם

אפשר לדעת את גילכם..במיוחד שלך ציףציף גדלת בשנות השישים?... אמנמנמנמ.. רוצה להזמין אותכם לקומונה שלי.. אם את/ה רוצים רוצות...

Aerochick

New member
פאק.. לא העלה את האתר..

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=925

שאלון שהכנתי...

אז ככה, זה שאלון קצרצר, תקראו, תענו וסתם תשרשרו... בנושא להקות
להקת הרוק של כל הזמנים:
איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):
להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:
להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:
להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא: בנושא זמרים
זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:
זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:
זמר (אפשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:
זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:
זמר רוק שאתם הכי אוהבים: בנושא כלים
הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:
הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:
מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:
על איזה כלי אתם מנגנים:
איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים: בנושא מופעים
באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:
מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:
של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:
איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:
מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים: זהו להיום, אם יש לכם המשך לשאלון אתם מוזמנים להוסיף שאלות, שיהיה אחלה שאלון!! ביי ביי, לילה טוב עכשיו!

Aerochick

New member
ואוו

להקת הרוק של כל הזמנים:Aerosmith!
איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):pink floyd,nirvana
להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:Aerosmith! baby!
להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:travis
להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:white snake למרות שהם התפרקו חחחחח
זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:steven tyler
זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:steven tyler and roger waters
זמר (אפשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:steven tyler,
זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:steven tyler,kurt cobain,roger waters.
זמר רוק שאתם הכי אוהבים:steven tyler!!!!!!
הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:גיטרה חשמלית,פסנטר שבעיקרון סטיבן מנגן ותופים חחח כן אני יודעת רשמתי הרבה..
הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:המפוחית של סטיבן חחחח
מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:כן ברור.. :)
על איזה כלי אתם מנגנים:אני בעזרת ה' אנגן עוד מעט אולי בתופים או בגיטרה..
איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים:גיטרה חשמלית.
באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:לא הייתי שם אבל ב97 של אירוסמית' באוסקה יפן..והלייב 8 שבה הפינק פלויד..
מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:לא הייתי במופע לצערי.. :(
של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:לא הייתי במופע (די לזרוע מלח..:(..) חחח
איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:הפינק פלויד בלייב 8 ואירוסמית' ב93-94 בארץ איזה השפלה בשיבילם..
מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים:המופע ב91 של גאנס ו94-93 של אירוסמית' I LOVE AEROSMITH!!! היה נחמד עם הסקר.. :)

NIR Y

New member
שלי

בנושא להקות להקת הרוק של כל הזמנים:פינק פלויד איזה להקה הכי אהבתם והכי הצטערתם על פירוקה (אם):ביטלס להקה שהייתם מוכנים לעשות הכי כדי לראות הופעה שלה בחי:לד זפלין להקה שאין מצב שלא אהבתם אפילו שיר אחד שלה:אין להקת רוק שאתם לא מוצאים בה כלום ולדעתכם היא ממש חרא:אין בנושא זמרים זמר עם כתיבה הכי יפה שיכולה להיות לדעתכם:מאיר אריאל זמר עם לחנים הכי מדהימים שיכולים להיות לדעתכם:אממ מקרטני זמר (אפשר יותר מ1) שגורם לכם לבכות:קלפטון כמעט עם טירס אין הוון זמר (אפשר יותר מ1) שאתם מצטמררים כשהוא שר:פרדי מרקורי זמר רוק שאתם הכי אוהבים:פרדי מרקורי בנושא כלים הכלי שאתם הכי מתחברים אליו כשמנגנים בו:גיטרה הכלי שהכי עושה לכם צמרמורת:לא יודע מה אתם חושבים על הצווחות של הגיטרה החשמלית? האם גם אתכם הן "סוחפות עם זרם המנגינה"?:רק בסופי שבוע על איזה כלי אתם מנגנים:גיטרה איזה כלי נגינה לדעתכם מפיק את הצלילים הכי יפים:אממ לא יודע בנושא מופעים באיזה מופע רוק שצפיתם או הייתם הכי נידהמתם והתפעלתם מכל רגע:שלום חנוך בניצנים שנה שעברה. מופע שלא הייתם מוכנים להפסיד ועשיתם הכל כדי להיות בו:אין של איזו להקה היה המופע הכי טוב שראיתם או הייתם בו:מטליקה איזה מופע לא תשכחו בחיים שלכם, גם אחרי שתמותו:מייקל ג'קסון מופע שאתם לא מוכנים להפסיד או מופע שהיה בעבר ואם הייתה לכם אפשרות ליות בו לא הייתם מפסידים בחיים:של כל הלהקוות האהובות עלי בזמן השיא שלהם

למעלה