בכוכב נולד הראל שר את "כל

../images/Emo32.gifבכוכב נולד הראל שר את "כל

הציפורים" בלייב כמובן...שמעו... למרות ששמעתי את השיר הזה אלף פעם..אני עדיין המום מהכתיבה של קרן בלחנים ובמילים...לפעמים שירים על אהבה,לפעמים על כאב..שירים "קלילים" כמו "שמעון השכן" שאצלי במשפחה לא מפסיקים לחרוש עליו..... נראה לי שתמיד אני אהיה בשוק ממנה....כי היא כזו אמנית אחרת..היא מאוד מאוד כשרונית... אני אישית מחכה,כבר רשמו בעבר,שקרן עומדת כתוב לשרית חדד לאלבום הבא...ואני אישית מאודד מאודד מסוקרן..אני מקווה שזה ייצא לפועל...

../images/Emo201.gifהבית שלי....נהרס..../images/Emo7.gif

הייתי היום בסיוע בלנדמרק שדרך אגב השגתי בו מה שהיה לי אולי הכי חשוב בחיים (תודה למיכל....) ובמהלך היום התקשרו אליי השכנים והודיעו שכל הדירה שלי הוצפה ובעקבות זה הדירות ליד. מסתבר שנופרוש שכחה את הדוד דולק והדוד התפוצץ וכל הבית אבל כל הבית הוצף (גם המכתב שיש לי מנשיא ארה"ב, קלינטון... אוף). לא יכולתי לעזוב את הסיוע.. כלומר כולם אמרו לי ללכת, זה לא שהחזיקו אותי, אבל לא הייתי מסוגלת ללכת משם, ידעתי שאין לי כבר מה לעשות עם הבית ושבשביל המשתתפים יש לי עוד הרבה מה לעשות.. בקיצור.. נשארתי עד הסוף.... וכשחזרתי הביתה ראיתי שהכל רטוב, אבל ממש הכל... הארון הולך לפח אשפה, כל הבגדים רטובים, ממש כולם... כל מה שהיה בארון ובטח כל מה שבחוץ ומי שמכיר את הבית שלי יודע שהכל אצלי על הרצפה.. דפים, שטויות, מזל שהמצלמה היתה איתי (הצטלמנו בלנד.. מזכרת.. מהסיוע). בקיצור, מחר אני צריכה לשים הכל במכבסה ולראות מה עושים הלאה.. כי הכל מסריח... אבל גם משהו טוב קרה היום, פרט לסיוע כמובן,.. מיכל אמרה לי שהיא אוהבת אותי מאוד מאוד מאוד ואמרתי לה בחזרה כמובן... אני ממש אוהבת אותה.
... רק רציתי שתדעו.

papashdon

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הו, זה די מבאס. אני מקווה שתמצאי פתרון כלשהו. כולנו תמיד פה

עדי C

New member
../images/Emo24.gif מקווה שהכל יסתדר במהרה../images/Emo70.gif

יהיה בסדר

תודה...

אני עכשיו הולכת הביתה... צריך להגיע שמאי.. כ"כ מסריח שם שלא ממש בא לי ללכת לשם, אבל אין ברירה.. צריך לכבס את כלה בגדים, כי כולם פשוט כולם נרטבו...

razpg

New member
אוי מסכנה!!!

זה ממש מבאס! אני מאד מקווה שהכל יסתדר ותוכלי לחזור לבית נורמאלי כמה שיותר מהר.. אני רואה שאין לך כ``כ מזל בתקופה האחרונה עם הבית שלך.. פעם אחת נשרף עכשיו מוצף.. אני מקווה מאד שאלו יהיה הצרות האחרונות שלך עם הבית הזה ושרק טוב הוא יתן לך! בהצלחה! רז

ופעם אחת נפרץ...

אני מסדרת עכשיו.ו. נראה שאין לזה סוף... אבל אני אוהבת את הדירה הזאת

Rachel47

New member
אוי וויי../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo15.gif

וואיי איזה ביאוס.. מה נסגר
שריפה..הצפה.. מקווה שהכל יסתדר מהר ואני שמחה לשמוע על פריצת הדרך המשמחת

MissPop

New member
../images/Emo201.gifמצטערת לשמוע...חוויה לא נעימה

הייתי בהרבה דיונים של דליפות ושמאים.... זה לא נעים, דרך אגב אם את מתכוונת לתבוע את חברת הביטוח תדאגי שיהיו לך צליומים גם של הלפני וגם של האחרי.... דברי איתי אם את צריכה עזרה בנושא

אמא שלי סוכנת ביטוח..חחח

אז תודה.. אבל יש עזרה. למזלי היא ביטחה לי את התכולה של הדירה

די ,קלטתם כמה הזכירו את קרן ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"שגם ז-ה מילים ולחן קרן פלס" וגם על "ואת" , וקיצר ,די ,כמעט בכיתי
ב"ואת" בכיתי ,אני תמיד בוכה ב"ואת"
ועכשיו גם בכל הכתבות , שמסקרים,על הכל .. גם על הראל והסינגל החדש .. אז כתוב שזו קרן פלס האגדית וכו' וכו' .. טוב ששוב פעם לא בכיתי
וגם גליה חי ,ומאיה על הצ'לו .. אחחחחח גמר כלבבי
מה אתם אומרים גם בכללי על הביצוע ל"ואת" עם מאיה? ובכלל על הגמר ,כי זה מעניין אותי

razpg

New member
היה מדהים!!!

הייתי אתמול בכוכב נולד.. וכשסקעת שר את ``ואת`` עם מאיה זה היה מדהים!!! היא כ``כ הוסיפה לשיר.. ואז כשהוא שר את ``כל הציפורים`` אני וחברים שלי התחלנו להתפרע עם הקצב.. זה היה כ``כ יפה וכיף.. נהנתי מכל רגע.

razpg

New member
חחח.. רז זה שם שולט!!!

מצחיק שיש כאן דווקא שני רז.. כי זה לא שם כזה נפוץ.

למעלה