בלאפה(עם הרבה חריף,כמובן)

משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

בחו"ל עושים את זה ועכשיו גם בארץ: פורום מוזיקה שחורה נותן היום במה לתגלית חדשה בעולם המוסיקה השחורה בישראל: אם סי מנצור והגב, כוכבי השכונה שעושים מוזיקה עם הרבה הומור. הערב, ב-19:00 הם יתארחו כאן Live, יצחיקו וישירו- כדאי לבוא.
היום ב-20:00 פורום שיט וימאות מארח את דני ברנד, מצוות מספנת "תלתנית" במרינה הרצליה, בעל נסיון של 30 שנה בשיפוץ ואחזקת יאכטות. מספנת "תלתנית" מתמחה בטיפולי גוף ותחתית, טיפול נגד אוסמוזיס, נירוסטה, עץ, חשמל ואלקטרוניקה, קירור ומיזוג אוויר.
השלב הראשון בקמפיין של
למניעת האיידס כבר בעיצומו. הציעו את משפט המפתח לקמפיין הפרסומי שלנו ביום האיידס הבינלאומי שיחול ב-1/12. חבילת פרסים ענקית מחכה למחבר המשפט הזוכה. ו... היום מתחילה חגיגת השוקולד הגדולה בפורום שוקולד, לרגל חגיגות שנה לפורום. בואו לפתור את החידון הגדול...

>>>כולם להיכנס!זה חשוב!<<<<../images/Emo72.gif

סליחה על הכותרת הצומיתית.. פשוט היה לי חשוב שכולם יכנסו. ועכשיו לעניין- בסוף לא סיכמנו על מפגש. יום, שעה, ואיפה. בגלל שזה די מסורבל ונזנח לעשות את זה בשרשורים, ובסוף לא יוצא מזה כלום - אני מציעה לעשות צ'אט מפגש, מחר או ביום אחר השבוע, בשעה הקבועה. (9 בערב למי ששכח), ושכולם ישתדלו להגיע. ככה נקבע את פרטי המפגש ונסכם את זה סוף סוף, וגם נוציא את הרעיון לפועל. מה אתם אומרים?

SmallVille Girl

New member
../images/Emo32.gifאני מסכימה !

אוקי אני מצטערת שאני עוברת נושא אבל אני חייבת לומר משו ! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רווזוול הסתייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ומקס כזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקק וקייללללללללללללללללללללל למההההההההההההה?????????????????? מצטערת ... חחחח...:))

אררג אף אחד לא קרא?../images/Emo72.gif

לפחות תגיבו לפה. אני מציעה לעשות מפגש צ'אט מחר (יום חמישי) בשעה תשע בערב. מה דעתכם? ותגיבו, זה חשוב.

../images/Emo9.gif היה יופי....

אני מקווה שאת לא רוצה פירוט מלא.
אגב,החידון יפורסם או היום או מחר אני אודיע לפני לא שכחתי פשוט לא היה לי פנאי!

תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

JustAlona

New member
מותר לשאול משהו? ../images/Emo63.gif

השיר Imagine מאיזה דיסק הוא? כי פשוט מצאתי איזשו אתר, והוא מסודר לפי דיסקים...

למעלה