בלה בלה בלה ... שבוע טוב.
A animfanatic New member 3/9/09 #1 ../images/Emo32.gif בלה בלה בלה ... ../images/Emo192.gif שבוע טוב.
A animfanatic New member 3/9/09 #2 ../images/Emo83.gif שמתי עידכון למטה בנצל"ש ../images/Emo3.gif יצא שיר חדש מהאלבום של הבנים - זה הייתי חייבת לעדכן. XD תהנו.
../images/Emo83.gif שמתי עידכון למטה בנצל"ש ../images/Emo3.gif יצא שיר חדש מהאלבום של הבנים - זה הייתי חייבת לעדכן. XD תהנו.
T Tommy89 New member 3/9/09 #7 ../images/Emo221.gifהוהווווווו אמא ../images/Emo7.gif איזה שיייררררררר אלה אתמול שמו קישור לאיזה בלוג שלא קיים ולא הצלחתי להוריד. והייתי בבאסה ולא הצלחתי להירדם. טוב, כמעט ._. יאאאאאמה הם כל-כך השתפרו. זאת אומרת, כל כךךךךך *-* איזה מדהים ((מתערבת שהגרמני פי מיליון ואחת יותר טוב))
../images/Emo221.gifהוהווווווו אמא ../images/Emo7.gif איזה שיייררררררר אלה אתמול שמו קישור לאיזה בלוג שלא קיים ולא הצלחתי להוריד. והייתי בבאסה ולא הצלחתי להירדם. טוב, כמעט ._. יאאאאאמה הם כל-כך השתפרו. זאת אומרת, כל כךךךךך *-* איזה מדהים ((מתערבת שהגרמני פי מיליון ואחת יותר טוב))
A animfanatic New member 3/9/09 #8 ../images/Emo83.gif אני מסכימה איתך. ../images/Emo99.gif השיר פשוט מדהים, וזה כ"כ בטוח שהגרמני יהיה פי אלף יותר טוב. הם השתפרו נורא - המוזיקה, הקול של ביל. זה מדהים
../images/Emo83.gif אני מסכימה איתך. ../images/Emo99.gif השיר פשוט מדהים, וזה כ"כ בטוח שהגרמני יהיה פי אלף יותר טוב. הם השתפרו נורא - המוזיקה, הקול של ביל. זה מדהים
ד דנדיצקה XP New member 3/9/09 #3 ../images/Emo232.gif הפרק החדש של טוקיו הוטל TV ../images/Emo70.gif http://www.youtube.com/watch?v=FY46_N4Dmjc חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... פרק נחמד ... גיאורג חתיייייייייך אמלה
../images/Emo232.gif הפרק החדש של טוקיו הוטל TV ../images/Emo70.gif http://www.youtube.com/watch?v=FY46_N4Dmjc חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... פרק נחמד ... גיאורג חתיייייייייך אמלה
A animfanatic New member 3/9/09 #4 ../images/Emo83.gif זה הוא להיות קליפ גדול. ../images/Emo47.gif ררררררר... גאד, איזה יפה הם תודה דנדי.
../images/Emo83.gif זה הוא להיות קליפ גדול. ../images/Emo47.gif ררררררר... גאד, איזה יפה הם תודה דנדי.
T Tommy89 New member 4/9/09 #11 ../images/Emo205.gifלא, ולדעתי צריך! האם את רוצה לנהל פינה קטנה וחדשה ששמה סטטיסטיקות חודש? D: ~החלפתי מאומץ~~גבות~
../images/Emo205.gifלא, ולדעתי צריך! האם את רוצה לנהל פינה קטנה וחדשה ששמה סטטיסטיקות חודש? D: ~החלפתי מאומץ~~גבות~
K KameaChan New member 5/9/09 #13 ../images/Emo221.gif מזל"ט על המאומצון המתוקי X3 אני לא כ"כ בעניין של ניהול פינות כרגע... P: למי יש כוח לספור הודעות והכל?! XD
../images/Emo221.gif מזל"ט על המאומצון המתוקי X3 אני לא כ"כ בעניין של ניהול פינות כרגע... P: למי יש כוח לספור הודעות והכל?! XD
S See and be Scene New member 4/9/09 #12 ../images/Emo54.gif אין מנהלת, אז זה קצת[מאוד] מקשה על העיניין...
T Tommy89 New member 5/9/09 #15 ../images/Emo205.gifואו נכון OO" שכחתי לגמרי שאנחנו פה גנון נטוש ואין לנו מנהלת D: למישהו יש מושג מתי "תתמנה" מנהלת חדשה? ><
../images/Emo205.gifואו נכון OO" שכחתי לגמרי שאנחנו פה גנון נטוש ואין לנו מנהלת D: למישהו יש מושג מתי "תתמנה" מנהלת חדשה? ><
ד דנדיצקה XP New member 5/9/09 #16 ../images/Emo232.gif ברגע שמישהי תמנה את עצמה אבל אף אחת לא טורחת לעשות זאת...