../images/Emo83.gif חפירה מהטיול השנתי. ../images/Emo18.gif
~ כמו שהבטחתי כשחזרתי מהטיול השנתי, חפירה על הטיול השנתי שהיה לי XD ~ אחרי שיצאנו מבית הספר רק ב- 9 בבוקר [כשאנחנו שם כבר מ- 7
] ואחרי נסיעה של 4 וחצי שעות הגענו לגליל העליון XD ונסענו למסלול הראשון שלנו שהיה הר כלשהו, רק שהמסלול נסגר שעה לפני שבאנו בגלל הרוחות ובגלל שנפלו שם עצים - אז פחדו שיפול גם עלינו איזה עץ
אח"כ לקחו אותנו למסלול אחר, גם כן בהרים XD אחרי שעה של הליכה בהרים, כדי לראות עצים עצים ונחשו מה ? עוד עצים >< הלכנו לקבר כלשהו...[שחכתי ת'שם
] ומשם ישר לאסנייה. [מסכן הנהג, עשינו לו דיסקוטק באוטובוס
] אחרי שהתארגנו ואכלנו ארוחת ערב הלכנו כל השיכבה להחליק על הקרח - וזה באמת היה הכי שווה בטיול
היה מצחיק לראות את כולם בקושי יודעים להחליק ונופלים כל שנייה XD אחרי ההחלקה על הקרח חזרנו לאכסנייה והמורים החליטו שאנחנו צריכים לעשות מסיבה - אז עשינו מסיבה עד 3 לפנות בוקר XD ואח"כ כל אחד הלך לחדר שלו. [ואצלנו בחדר כולם נרדמו רק ב- 5 והתעוררו ב- 6
] ביום השני התעוררתי לצלילי השעון מעורר של חברה שלי [ה' ישמור, השעון כ"כ חופר ורק ה' יודע איך היא לא התעוררה
] ואח"כ לצלילי השעון מעורר של בת דודה שלי - שגם היא לא שמעה אותו. XD ואחרי ארוחת הבוקר נסענו ביחד לעוד הר - לראות את נופי הצפון, ואת כל הירוק אחרי שבכל יום אני רואה רק הרים וגמלים
אחרי ירידה של שעה מאחד ההרים. [כשאני עם אסתמה וחום ><] ואחרי שאני וחברות שלי היינו אחרונות ועזבו אותנו שם לבד XD הגענו לאחד הנחלים שהיו באיזור ועשינו הפסקת נשימה
ומשם המשכנו במסלול, והפעם
עלינו את ההר בחזרה. [מה הקטע של המסלול הזה ? אני באמת לא יודעת
] אז התחלנו ללכת ולעלות על כל מיני סלעים, וענפים והמון עלים מחליקים |: ואנשים נפלו, ונקעו ידיים ורגליים, וחזרו עם חבלות, וחברה שלי החליקה ונפלה עלי ושתינו כמעט התגלגלנו מההר XD בכל מקרה - היה מפחיד נורא XD אחרי 3 וחצי שעות שאני רק באיזור של ההר יורדים ואז עולים בחזרה לכיוון האוטובוס - הלכנו לאכול ארוחת צהריים ואז גילנו שהתבטלה לנו הנסיעה לים בגלל השעה המאוחרת
אז המחנך שלי לקח אותנו לאיזה קניון מסכן ביקנעם - וירד עלינו גשם. ואח"כ נסענו לכיוון הבית... ונגמר
- - - חחחחחחח, ביקשתם חוויות - הינה
שבוע טוב.