בלה בלה בלה.

e t a

New member
אני חולה ../images/Emo122.gif

רופאה אמרה שזה סינוסיטיס =[ בכל אופן מה קורה, איפה אתם אנשים?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifתרגיש טוב קוקי. ^^

אני חולה כול חיי D: וול, אכן בורות אבל מה זה - סינוסיטיס?

e t a

New member
זה.. אממ.. כאבי ראש נוראיים ../images/Emo10.gif

עזבי, אני מאחל לך שלא תדעי..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נוטשת ליומיים. ../images/Emo13.gif

אני נוסעת מחר לטיול שנתי של יומיים - לגליל העליון. :) בכל מקרה, שמרו על הפורום כמו שהוא - ועל הדרך תעירו אותו קצת
אתגעגע אליכם נורא.
- - - שבוע טוב.

e t a

New member
מקווה שתהני.. ותכונני לספר על הכל כשתחזרי ../images/Emo3.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אכן נהנתי. ../images/Emo13.gif

חחחחחח, ות'אמת ? הייתי מזה קרובה אליכן |:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חפירה מהטיול השנתי. ../images/Emo18.gif

~ כמו שהבטחתי כשחזרתי מהטיול השנתי, חפירה על הטיול השנתי שהיה לי XD ~ אחרי שיצאנו מבית הספר רק ב- 9 בבוקר [כשאנחנו שם כבר מ- 7
] ואחרי נסיעה של 4 וחצי שעות הגענו לגליל העליון XD ונסענו למסלול הראשון שלנו שהיה הר כלשהו, רק שהמסלול נסגר שעה לפני שבאנו בגלל הרוחות ובגלל שנפלו שם עצים - אז פחדו שיפול גם עלינו איזה עץ
אח"כ לקחו אותנו למסלול אחר, גם כן בהרים XD אחרי שעה של הליכה בהרים, כדי לראות עצים עצים ונחשו מה ? עוד עצים >< הלכנו לקבר כלשהו...[שחכתי ת'שם
] ומשם ישר לאסנייה. [מסכן הנהג, עשינו לו דיסקוטק באוטובוס
] אחרי שהתארגנו ואכלנו ארוחת ערב הלכנו כל השיכבה להחליק על הקרח - וזה באמת היה הכי שווה בטיול
היה מצחיק לראות את כולם בקושי יודעים להחליק ונופלים כל שנייה XD אחרי ההחלקה על הקרח חזרנו לאכסנייה והמורים החליטו שאנחנו צריכים לעשות מסיבה - אז עשינו מסיבה עד 3 לפנות בוקר XD ואח"כ כל אחד הלך לחדר שלו. [ואצלנו בחדר כולם נרדמו רק ב- 5 והתעוררו ב- 6
] ביום השני התעוררתי לצלילי השעון מעורר של חברה שלי [ה' ישמור, השעון כ"כ חופר ורק ה' יודע איך היא לא התעוררה
] ואח"כ לצלילי השעון מעורר של בת דודה שלי - שגם היא לא שמעה אותו. XD ואחרי ארוחת הבוקר נסענו ביחד לעוד הר - לראות את נופי הצפון, ואת כל הירוק אחרי שבכל יום אני רואה רק הרים וגמלים
אחרי ירידה של שעה מאחד ההרים. [כשאני עם אסתמה וחום ><] ואחרי שאני וחברות שלי היינו אחרונות ועזבו אותנו שם לבד XD הגענו לאחד הנחלים שהיו באיזור ועשינו הפסקת נשימה
ומשם המשכנו במסלול, והפעם
עלינו את ההר בחזרה. [מה הקטע של המסלול הזה ? אני באמת לא יודעת
] אז התחלנו ללכת ולעלות על כל מיני סלעים, וענפים והמון עלים מחליקים |: ואנשים נפלו, ונקעו ידיים ורגליים, וחזרו עם חבלות, וחברה שלי החליקה ונפלה עלי ושתינו כמעט התגלגלנו מההר XD בכל מקרה - היה מפחיד נורא XD אחרי 3 וחצי שעות שאני רק באיזור של ההר יורדים ואז עולים בחזרה לכיוון האוטובוס - הלכנו לאכול ארוחת צהריים ואז גילנו שהתבטלה לנו הנסיעה לים בגלל השעה המאוחרת
אז המחנך שלי לקח אותנו לאיזה קניון מסכן ביקנעם - וירד עלינו גשם. ואח"כ נסענו לכיוון הבית... ונגמר
- - - חחחחחחח, ביקשתם חוויות - הינה
שבוע טוב.

../images/Emo215.gif אחיותי ואחי היקרים לפורום המדהים הזה,

דבר ראשששששששששששון
- אני רוצה לאחל לדני המון המון המון מזל"ט על התפקיד החדש ואני בטוחה שתעשה אותו כמו שצריך והגיע הזמן שלפורום הזה ימונה מנהל, לא ככה ? אז מזל"ט והמון בהצלחה
ודבר שני - אני לא יודעת אם מישהו פה שם לב, אבל נטשתי קצת את הפורום מסיבה שקורה להרבה מאיתנו - המחשב התקלקל
אז אני מצטערת על הנטישה הזאת, ואני מבטיחה להיכנס בכל מקרה מתי שרק אוכל עד שיתקנו לי את המחשב. ואני רואה שהמון דברים בפורום השתנו והוא גם הרבה יותר פעיל ושוב, אני מודה לדני על זה המון ! ולכל הבנות בפורום שהצילו אותו קצת מהיובש. אני מתה עלייכן בנות, וזהו, אני רצה להתעדכן קצת על טוקיו כשיש לי מחשב פנוי עכשיו.
צ'וס יקירים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דננננננננדי ../images/Emo23.gif

אני שמתי לב וכ"כ התגעגעתי אלייך
וכמו שדני אמר - באמת היית חסרה

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כי התאהבתי. ../images/Emo7.gif

Tokio Hotel - In your Shadows i hate my life, i can't sit still for one more single day. i've been here waiting for, something to live and die for. Let's run and hide. Out of touch, out of time. Just get lost without a sign. as long as you stand by my side, In your shadow i can shine. in your shadow i can shine. in your shadow i can shine. Shine. You see my soul, i'm a nightmare. i'm out of control, i'm crashing, into the dark, into the blue, into the world of our cocoon. You're the sun and i'm the moon. in your shadow i can shine. in your shadow i can shine in your shadow i can shine. Shine Don't let go-oh, oh, oh no. don't you know?! In your shadow i can shine! in your shadow i can shine! in your shadow i can shine! Shine! Shine! Shine! In your shadow i can shine! in your shadow i can shine! in your shadow i can shine! Shine! Shine! Shine! In your shadow i can shine.. מדהים. אני כל כך מתחברת אליו. ואל that day. שירי השבוע שלי.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוי, אלוהים.

אני מתה על השיר הזה.. נוסטלגיה, מלא זמן לא שמעתי אותו.XD אך, איזה שיר.

למעלה