בלה בלה בלה.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif יאיאיא ת"א . ומחר יומולדת 33:

היה כל כך טוב אלוהים ישמור XD העיר הזאת עושה לי טוב . צילמו אותי למעריב לנוערXD ראיתי את צביקה פיק XDXDXDXD מפלץ . ומלא אנשים שאני מכירה בכללי פגשתי שם וקניתי מלא דברים והיה כל כך טוב יואוא . ומחר יומולדת. יאיXD זהוXD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחחחח אין מצב ../images/Emo6.gif

העיקר שלושתכן היו היחידות שתכננו להגיע, הא?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחח...

אני תיכננתי להגיע לפגוש את מיש ודנדי, ובגלל שהן לא הגיעו - לא הלכתי למפגש הכללי XD

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif חזרתי!!!! D:

מי רוצה לשמוע חוויות? XD ^_^ אני מקווה שאני אצליח לסרוק את מה שציירתי בחופשה למחשב ולהראות לכן ^^ ALSO, יש לי רעיון לפינה חדשה P:

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif טובטוב... XD -משמיעה גיטרה ברקע-

פעם שנייה בלונדון...אוךךךךךך איזה כיף היה שם! ביום הראשון...פרקנו מזוודות והסתובבנו ברחבי העיר קצת XD טוב, ביום שלישי יצאנו לסיור.....די משעמם לטעמי למרות שהבניינים היו יפים ס-ס" אח"כ הלכנו לראות את המחזמר We Will Rock You. עלה הרבה אבל היה שווה בטירוף!! D: אהבתי נורא! ♥ אחרי המחזמר המשכנו להסתובב קצת והיינו ב-2 סיורים - ראינו ארמון ענק!! [אבל אם היו שואלים אותי, לא הייתי חיה שם {יש לי סיבות משלי}] ויצאנו לסיור רוחות רפאים בערב *-* היה מגניב! יומיים לפני הסיור, אני פספסתי סיור אחר שההורים יצאו אליו בגלל שכאבה לי הרגל רצח!! אחרי הסיורים יצאנו לעוד מסע קניות [שהיה כיף הפעם לשם שינוי] {3 זוגות מכנסיים חדשים!!!! LOL} כמה ימים אח"כ, ראינו את Avenue Q בפעם השנייה! אחרי המופע, [שבאתי לראות שוב במיוחד בשביל שניים שהיו חסרים ושמעתי עליהם ביקורות כ"כ טובות שהחלטתי......טוב, חפרתי XD] אף אחד מהשחקנים לא יצא אז ביקשתי מהשומר להיכנס כדי לדבר איתם. הוא לא הסכים אבל הוא כן התקשר לדניאל בויז [רוד\פרינסטון] שכ"כ רציתי לראות ודניאל בא לפגוש אותי בשמחה D: הוא נתן לי חתימה, הצתלם איתי ואח"כ התחבקנו X3 הוא כזה מאמי! X3333 אחרי ה-Q, היינו בווסטפילד - הקניון הכי גדול באירופה!! [שמסתבר שהמקימים שלו יהודים ושחצי ממנו מדבר עברית] וראינו את גריז - שהיה סיום מדהים לחופשה!@#@!#@! D: המקום שביליתי בו הכי הרבה: קובנט גרדן והמלון D: מה יצא לי מהחופשה: הרבהרבה חוויות, חתימה, תמונה וחיבוקי מדניאל בויז X3, טוקיו הוטל בכל פינה [כל פעם או שחשבתי שראיתי מישהו שדומה לאחד מחברי הלהקה או שראיתי חנות שנקראת "מונסון" או בכללי גרמנים D:], שבעה ספרי ערפדים ועוד ספר שלא קשור לערפדים D: ציון: 100000000000 מתוך 100! D: ♥

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה כיף לך *-*

אני כ"כ רוצה ללכת לשם - זה חלום שלי
שמחה שנהנת.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifשיייייייייייאא קמי איזה כיף לך *~*

אני כל-כך מתגעגעת ללונדון, אין לך מושג
אני ממש ממש שמחה שנהנית, דיברנו כבר :) תעלי תמונות או משהו

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif אני אעלה אם אני אוכל D:

ובנוגע לפינה החדשה... D: זאת פינה שבועית שאפשר לקרוא לה "הסרטון שקרע אותי" [הדייט שדפק אותי? XD] ומעלים בה סרטונים של ט"ה. החוקים דומים למשחק התמונות רק שלכל בת מותר לשלוח רק סרטון אחד. הסרטון שהצחיק את מי שפתחה את הפינה הכי הרבה מזכה את השולחת לפתוח את הפינה ביום שנקבע וכן הלאה. מה אומרות? D:

../images/Emo215.gif חחחח נחמד ...

מי מתנדבת לפתוח ראשונה את הפינה ? :) קמי................. התוכלי ?

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif תראו מה שקצת פוטושופ יכול לעשות...

...לסטריפי מסינמה ביזאר D: השתמשתי בתוכנה דומה לפוטושופ ותראו מה יצא 3: סטריפי הערפד 3: מה דעתכן? XD

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif Hehe, דאנקה! ♥ D:

להפוך את טום לקאלן היה הכי קשה מבין השלושה :\

למעלה