../images/Emo221.gif טובטוב... XD -משמיעה גיטרה ברקע-
פעם שנייה בלונדון...אוךךךךךך איזה כיף היה שם! ביום הראשון...פרקנו מזוודות והסתובבנו ברחבי העיר קצת XD טוב, ביום שלישי יצאנו לסיור.....די משעמם לטעמי למרות שהבניינים היו יפים ס-ס" אח"כ הלכנו לראות את המחזמר We Will Rock You. עלה הרבה אבל היה שווה בטירוף!! D: אהבתי נורא! ♥ אחרי המחזמר המשכנו להסתובב קצת והיינו ב-2 סיורים - ראינו ארמון ענק!! [אבל אם היו שואלים אותי, לא הייתי חיה שם {יש לי סיבות משלי}] ויצאנו לסיור רוחות רפאים בערב *-* היה מגניב! יומיים לפני הסיור, אני פספסתי סיור אחר שההורים יצאו אליו בגלל שכאבה לי הרגל רצח!! אחרי הסיורים יצאנו לעוד מסע קניות [שהיה כיף הפעם לשם שינוי] {3 זוגות מכנסיים חדשים!!!! LOL} כמה ימים אח"כ, ראינו את Avenue Q בפעם השנייה! אחרי המופע, [שבאתי לראות שוב במיוחד בשביל שניים שהיו חסרים ושמעתי עליהם ביקורות כ"כ טובות שהחלטתי......טוב, חפרתי XD] אף אחד מהשחקנים לא יצא אז ביקשתי מהשומר להיכנס כדי לדבר איתם. הוא לא הסכים אבל הוא כן התקשר לדניאל בויז [רוד\פרינסטון] שכ"כ רציתי לראות ודניאל בא לפגוש אותי בשמחה D: הוא נתן לי חתימה, הצתלם איתי ואח"כ התחבקנו X3 הוא כזה מאמי! X3333 אחרי ה-Q, היינו בווסטפילד - הקניון הכי גדול באירופה!! [שמסתבר שהמקימים שלו יהודים ושחצי ממנו מדבר עברית] וראינו את גריז - שהיה סיום מדהים לחופשה!@#@!#@! D: המקום שביליתי בו הכי הרבה: קובנט גרדן והמלון D: מה יצא לי מהחופשה: הרבהרבה חוויות, חתימה, תמונה וחיבוקי מדניאל בויז X3, טוקיו הוטל בכל פינה [כל פעם או שחשבתי שראיתי מישהו שדומה לאחד מחברי הלהקה או שראיתי חנות שנקראת "מונסון" או בכללי גרמנים D:], שבעה ספרי ערפדים ועוד ספר שלא קשור לערפדים D: ציון: 100000000000 מתוך 100! D: ♥