בלה בלה?
נ נטלי 100 New member 16/10/05 #2 לאאאאאאאאאאא לא לאאאאאאאא../images/Emo7.gif גאדדדדדדדדדדדדד היום ירד גשם.. גשם=חורף.. פאק..
פ פיקציה סגולה New member 17/10/05 #3 כן ירדדדד גשששששםםםםם../images/Emo186.gif וגשם זה כיף וגשם=חורף וחורף=כיף! למרות שחורף גם = צבא... עוד חודש....=[
כן ירדדדד גשששששםםםםם../images/Emo186.gif וגשם זה כיף וגשם=חורף וחורף=כיף! למרות שחורף גם = צבא... עוד חודש....=[
F F00D Is G00D New member 17/10/05 #4 איזה כיף היה.. ../images/Emo99.gif הלכנו אתמול להתרים מזון (רק אני ורון) ופתאום בא הגשם ופול שיעמם לנו, התחלנו לרקוד בגשם והיה כל כך מצחיק.... נהנתי מכל רגע
איזה כיף היה.. ../images/Emo99.gif הלכנו אתמול להתרים מזון (רק אני ורון) ופתאום בא הגשם ופול שיעמם לנו, התחלנו לרקוד בגשם והיה כל כך מצחיק.... נהנתי מכל רגע
F F00D Is G00D New member 17/10/05 #7 אתמול לא היה קר (לי לפחות, באתי עם החולצת תנועה הכי עבה מהארון....)
פ פיקציה סגולה New member 17/10/05 #8 חורף זה הכי כיף!!!!!!! בגדים ארוכים, סוודרים,צעיפים, שמיכת פוך(למרות שאצלי היא גם בקיץ),קרמבו... גשם!!! שזה הכי יפה בעולם שלוליות =] *מאוהב* והריח של אחרי הגשם!!!
חורף זה הכי כיף!!!!!!! בגדים ארוכים, סוודרים,צעיפים, שמיכת פוך(למרות שאצלי היא גם בקיץ),קרמבו... גשם!!! שזה הכי יפה בעולם שלוליות =] *מאוהב* והריח של אחרי הגשם!!!
נ נטלי 100 New member 17/10/05 #9 צעיפים ../images/Emo99.gif גם אצלי פוך בקיץ! אוף איתך! בסוף אני אוהב חורף! ~נטלי~