בליץ' בחדשות

../images/Emo32.gif בליץ' בחדשות

בעודי צופה עם המישפוחע בחדשות ערוץ 10, נדהמתי לשמוע לפתע צלילים מוכרים. הייתה זו לא אחרת מאשר המנגינה Destiny Awaits, מתוך פסקול בליץ' הראשון! מישהו שם כנראה ידע שאין הרבה צופים פוטנציאליים שיזהו ולכן יוכל לזקוף לזכותו בחירה מקורית. להאזנה

Tiger Eye16

New member
אומג!! זה מה שבדיוק באתי לרשום!!!!

אח שלי עושה לי כזה"הדס!! בליץ' בחדשות!!" אני כזה"מה?!?!?!?" ואז אני באה ומקשיב לחדשות ופתאום.... אני שומעת בליץ'!! פשוט נישפכתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואהה עדי זה היה התוכנית עם רביב דרוקר והשני כשעשו כתבה על המוסד הישראלי XDDD

shiro chan

New member
הכתבה למי שרוצה D:

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=448241 ~חוזרת לצללים~

../images/Emo15.gif אופג! וואט דה?!

אנשים, השתלטנו על העולם! יש בליצ'רים בכול מקום! בוחאחאחאחאחאחאחאחאחאחאחא@!

Fay Wood

New member
אונד ס____ס;;;; ../images/Emo168.gif

בדוק אני עוד אתחיל לראות טלויזיה בגלל זה XD;

fay valentine

New member
זו לא תהיה הפעם הראשונה

לפני הרבה זמן, הם שמו מנגינה מהפסקול של הק//סיין . פתאום באמצע החדשות, אני מתחילה לשיר את "פייק ווינגס". אבל מה שבאמת מעניין בחדשות לאחרונה זה מקרה אחר. עם איצ'יגו אמיתי. הייתה כתבה על איזה ילד בן שנה וחצי, שנולד עם שיער שחור, שפתאום לילה אחד הפך לג'ינג'י. אף אחד לא יודע איך זה קרה, וזה לא שנשפך עליו חומר מחמצן. הוא פשוט הפך לג'ינג'י.

Goggle Girl

New member
ם,ם זומג

בדרך כלל אבל זה הפוך, כי יש בהירי שיער בתור עוללים שמשחירים עם הזמן

Hinamori

New member
;;;;;;;

הייתי נותנת את הילד\ה-שלי-לעתיד בשביל שזה יקרה לי! ;;;;;;;;;;

fay valentine

New member
קחו את זה יחד עם הפרסומת-הולואים...

מישהו רואה כאן לייב לייב אקשן של בליץ'? XD >> *מחפשת את צ'אדו*

fay valentine

New member
אומפג... @,,@

|מטפטפת| יצא לי לראות איזה קליפ איתו ביוטיוב. משהו לגבי מאחורי הקלעים של המופע. הוא אמר שם שהוא העלה 8 קילו שרירים בשביל המופע הזה. הוא היה נראה שם כל כך שקסי. (ד"א, מי שראה היום 'מועדון לילה' בערוץ שתיים, היה איזכור לילד הזה שאמרתי.. )

למעלה