במטרה להציל את הפורום

No BoDy1

New member
../images/Emo32.gifבמטרה להציל את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נמאס לי ממכם זהו זה פשוט נגמר חלאס יש הודעה מה- 30.6 בתחתית הדף הראשון!!!!!!!!!!!! תדברוווו... תקלידווווווו... זוהי הדרך היחידה להציל את הפורום שכבר גוסס
מה אתם עושים בחופש??? ספרו... יאללה.. תשרשרו לפה מה שבא לכם... העיקר תתחילו לדבר...!!!!!!

טל...יש לי הצעה..../images/Emo26.gif

אני יודעת שזו חוצפה אבל הפורום פשוט גוסס ומת לאט לאט... מה דעתך שנאחד אותו עם פורום "אופנה"...הפורום שם ממש זורם ואנחנו על אותו סיגנון... תחשוב על זה..

SuGar and SpicE

New member
אני לא חושבת שכדאי..

זה שתי קהילות שונות... כל אחת פתחה את ההווי שלה..

L i l o o S h

New member
לא לאחד בשום אופן!!

אני חברה גם שם, ונכון, אני נהנית לקרוא שם, אבל תסלחו לי, אנשים שם פשוט מאוהבים בעצמם! אני לא יודעת אם מישהו כאן קורא גם שם, אבל תנו לי רק להביא דוגמה: התפתח שם דיון ענקי וארוך בעקבות ילדה חדשה שהצטרפה לפורום. היא אמרה שהיא בת 11, וכולם פשוט עלו עליה והתחילו לרדת עליה שפתחו גנון ושטויות כאלה. אנשים שם פשוט לא יודעים לשים לעצמם גבול, מקללים כל אחד על כל דבר שהוא עושה או אומר שלא מוצא חן בעיניהם.. שתלטניים, סנובים, מתחצפים למנהלת.. לא יודעת, ההרגשה הכללית שם מחורבנת. בקיצור- למרות שכאן לא זורם, לפחות האנשים נחמדים. שם הכל זורם ויש מלא הודעות ביום, וגם המון חברי פורום, אבל יש שם אנשים פשוט מגעילים.. לא לאחד!

L i l o o S h

New member
עוד דוגמה, מהיום.

מישהי פרסמה תמונה שלה עם בגד ים, ושאלה מה דעתם של חברי הפורום. עכשיו, זאתי שפירסמה.. איך לומר.. הייתה לה קצת בטן, אז איזה אחת (מאלה שהכי מאוהבות בעצמן וחושבות שהן מנהלות הפורום, אבל לא ברשמיות) אמרה לה "להגיד לך ת'אמת, אבל בחוסר טאקט?". גועל נפש.

אל תשכחו

שהפורום שלהם מחובר עם האתר הרשמי של קסטרו ככה שגם לזה יש דיי הרבה יתרונות (אנשים חדשים) ולא פחות חסרונות.. בקשר להווי, לקהילה שהתפתחה שם.. אנשים נחמדים רק חבל שיש דיי הרבה (יחסית) קטעים לא יפים שהורסים ת'אווירה.. גם לפי מה שידוע וזכור לי יש הרבה שאלות ודיונים על קסטרו ואני בטוח שחלק גדול מהאנשים פה לא בדיוק ירצה שכל נושא שני יהיה על "קסטרו". אגב, אני כבר לא מת על הרשת הזו.. אני לא כ"כ מוצא ת'עצמי שם כמו פעם.. בזמן האחרון אני יותר בקטע של "כאוס"
אגב.. שלשום קניתי משם גי'נס ושתי חולצות - ממש אהבתי את הדברים שלהם

LipStiK

New member
הגיעה הזמן מאמי...../images/Emo8.gif

איזה דילאיי לקלוט שקסטרו זה לא מה שהיה פעם

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo45.gifבדיוקקק....

גמני קוראת שם, ולא רציתי לעלות את זה אבל אם כבר.. אז אני גם חייבת להגיד שאנשים שם פשוט מגעילים.. אני רואה איך הם מדברים אחד לשני וזה דוחה ת'נשמה..
מה שנחמד בפורום הזה זה האנשים - אתם גדולים, בייב'סס...

לא נראה לי שזה טוב לאחד אותם..

הפורום שם גם היה מת ועכשיו בעליה. אבל זה לא אותו סיגנון אנשים בגרוש. אם מישו מפרסם תמונה יש תאנשים שם שחייבים לרדת עליהם ואם נכנס מישו חדש ולא בגיל שלהם הם יורדים עליהם.

SuGar and SpicE

New member
Gal is Coming to the Rescue../images/Emo6.gif

המממ....מה אני עושה בחופש
חברות, קניון, כאלה.. עוד שבוע בערך אני נוסעת ליוון עם חברה
יהיה כיףף

No BoDy1

New member
באמת?! את נוסעת ליוון???

ווייייייי איזה כייף לךךךךךךךךך

../images/Emo32.gifסקר מהיר עם מטרה מסוימת

למי מפה יש מצלמה דיגיטלית בהישג יד ככה שהוא יכול להשתמש בה