את דומה לכלב נובחת כל הזמן
ש שרוןמסיקה 360 New member 17/8/05 #1 את דומה לכלב../images/Emo11.gif../images/Emo44.gif נובחת כל הזמן
P parapara16 New member 17/8/05 #4 חזרתי הביתה.! אחרי שהות ממושכת בלי מחשב(והתנזרות מוחלטת מפורום זה )ופלאפון חזרתי לפורום הזה ! הביתה....השלב הבא זה שהפלאפון שלי יחזור אלי ואז יהיה שמיייח!!!
חזרתי הביתה.! אחרי שהות ממושכת בלי מחשב(והתנזרות מוחלטת מפורום זה )ופלאפון חזרתי לפורום הזה ! הביתה....השלב הבא זה שהפלאפון שלי יחזור אלי ואז יהיה שמיייח!!!
K K i f New member 17/8/05 #6 מידןןןןןןןןןןןןןןןן גאד! היו לי כבר חשדות! הנה את! נבהלתי שקרה לך משהו! לא התחברת, לא התקשרת... התקשרתי ולא ענית.... וואו, הבהלת אותי!!! אבל הכי חשוב שעכשיו את פה! התגעגעתי
מידןןןןןןןןןןןןןןןן גאד! היו לי כבר חשדות! הנה את! נבהלתי שקרה לך משהו! לא התחברת, לא התקשרת... התקשרתי ולא ענית.... וואו, הבהלת אותי!!! אבל הכי חשוב שעכשיו את פה! התגעגעתי
נ ניו יורק רפיח New member 17/8/05 #5 ../images/Emo32.gif במייבש כל ההודעות הלא קשורות לפה ולעולם לכן בקשה יום טוב
E Extraordinary Girl 8 New member 17/8/05 #8 תגידו רק אני קמה בימים האחרונים ב3 וחצי בצהריים ולא נרדמת עד 6 בבוקר?! זה משגע אותי!!!!!!!!!!
S Sheygets16 New member 17/8/05 #9 כן. אני קמה כל בוקר ב7 בבוקר ולא מבינה למה אז אני חוזרת לישון וקמה שוב ב11. זה סיוט. :[
פ פרקשון New member 17/8/05 #20 גם לי קשה להרדם בלילה נגיד אני נרדם ב3 בלילה כי אני לא מצליח להרדם אבל קם ב7 שעון ביולוגי נאחס
פ פרקשון New member 18/8/05 #25 חחחח מה שניסיתי להגיד זה שגם אצלי את לא לבד בואי נתנחם אחד בזרועות השני כאפת שטות עידן אייי זה כאב יא מניאק אבל דרשת מה אתה מדבר שטויות טוב טוב די תפסיק להרביץ יאללה ביי גבר ביי נשמה
חחחח מה שניסיתי להגיד זה שגם אצלי את לא לבד בואי נתנחם אחד בזרועות השני כאפת שטות עידן אייי זה כאב יא מניאק אבל דרשת מה אתה מדבר שטויות טוב טוב די תפסיק להרביץ יאללה ביי גבר ביי נשמה
G GilG4 New member 18/8/05 #34 לאאאא ממש לא! וזה גם אותי מעצבן! אין לי זמן לתכנן ת'יום ואני נתקע בבית!
ש שטיצה New member 17/8/05 #10 האע, אני עוזבת אתכם! :< לטובת איטליה . הטיסה יוצאת היום בלילה ואני נוסעת לשבוע! נתראה ביום חמישי הבא