במקרה שוטטתי באיזה אתר ותראו מה מצאתי...
א אור224 New member 15/10/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענקקקקקקקקקקקקק
S smady a New member 15/10/06 #6 אז אחותי לפני כמה שנים קנתה לעצמה נ כאלה נעליים מעין מגפונים כמעט עד הברך בצבע שחור עם סגירה של מיליון ברזלים. צחקנו מאוד כשנעלה אותן. ומחר היא תצלם אותן.
אז אחותי לפני כמה שנים קנתה לעצמה נ כאלה נעליים מעין מגפונים כמעט עד הברך בצבע שחור עם סגירה של מיליון ברזלים. צחקנו מאוד כשנעלה אותן. ומחר היא תצלם אותן.
ח חמוסי היחידה New member 15/10/06 #12 הנעלים המוזרות האלה התפתחו כטרנד מתוך הנעלים שהוכרחו הנשים לנעול כשרגליהן נקשרו כדי שכפות הרגליים לא יגדלו.(במאות הקודמות) כי רגל קטנטונת נחשה לסקסית ומאחורי הקשירה היתה גם המחשבה שהן לא תוכלנה ללכת הרבה והפכו להיות אסירות בבית. הרגל קבלה עוות כזה שכל כובד הגוף, היה על האצבעות .
הנעלים המוזרות האלה התפתחו כטרנד מתוך הנעלים שהוכרחו הנשים לנעול כשרגליהן נקשרו כדי שכפות הרגליים לא יגדלו.(במאות הקודמות) כי רגל קטנטונת נחשה לסקסית ומאחורי הקשירה היתה גם המחשבה שהן לא תוכלנה ללכת הרבה והפכו להיות אסירות בבית. הרגל קבלה עוות כזה שכל כובד הגוף, היה על האצבעות .
א אור224 New member 15/10/06 #13 ../images/Emo6.gifחלוקה לא צודקת בצד אחד 3 אצבעות בצד שני רק 2 אצבעות. נו טוב נראה לי ששתי הגדולות "גרות יחד" אז זה מתאזן ...........חחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gifחלוקה לא צודקת בצד אחד 3 אצבעות בצד שני רק 2 אצבעות. נו טוב נראה לי ששתי הגדולות "גרות יחד" אז זה מתאזן ...........חחחחחחחחחחחחחחחחחח
A anisa04 New member 15/10/06 #14 פעם לפני שנים פגשתי בחורה עם נעליים כאלו והיא אמרה לי שזאת וריאציה על הנעליים המסורתיות של הסמוראים