בנוסח סצ'ואן

../images/Emo32.gif בנוסח סצ'ואן

ממקורות יודעי דבר נודע לי עתה כי ערוץ 3 בכבלים מקרין, ברגעים אלו, מחדש ולגמרי מההתחלה את הסדרה האלמותית... סדרת ביה"ס הגדולה ביותר בתולדות האנושות... הלוא היא פארקר לואיס. הסדרה, שהופקה בסוף שנות השמונים/תחילת שנות התשעים, היתה חדשנית ונועזת לזמנה. היום היא נראית מיושנת-קמעה - כי כל העולם וכלבו חיקו אותה - אך עדיין מקסימה כשהייתה.

tin ker bell

New member
../images/Emo32.gifואני כבר מבשלת אחד חדש

ושואלת אותכם-זו בוודאי תראה בשביל רבים מכם שאלה ברורה מאילו, אבל כמו שאמרתי, באתי ללמוד-הממ מתי בדיוק עזב רוג'ר את הלהקה וכמה הם התקדמו לאחר עזיבתו-כי הוא היה הכותב העיקרי, לא? הממ תודה מראש

Miss CB

New member
ובכן

בשביל שתדעי על מתי אנחנו מדברים פה: "החומה", סוף הסבנטיז, והסרט בתחילת האייטיז קיי? אולרייטי. אחרי "החומה" בא "הפיינל קאט", שזה אלבום של ווטרס כבר - אפילו בקרדיטים כתוב - "נכתב ע"י רוג'ר ווטרס, מבוצע ע"י פינק פלויד". וזה האלבום האחרון שלו איתם. אחריו באו "מומנטרי לאפס אופ ריזון" ו"דיויז'ן בל", וגם "פולס" שזו הופעה ממש ענקית, וכמה אוספים שהאחרון בהם הוא "אקוס" אם אינני טועה. מה זאת אומרת, כמה התקדמות? בגדול את רואה שהיו שני אלבומים בנתיים, אוספים והופעה, שגם מכרו לא רע בכלל. אמנותית הם נחשבים ע"י חלק "אחלה", ע"י אחרים "לא משהו" ויש גם שטוענים שזה פשוט חרא בהתגלמותו. אישית אין לי בנתיים אף אחד מהם למרות שקיבלתי המלצה חמה להתרחק מהדויז'ן בל...

יש עוד הופעה

Is there anybody out there?, שזו למעשה הקלטה של הופעה שהפלויידים ביצעו ב81. בנוגע לדיויז'ן בל - לדעתי יש בו כמה פנינים, ששווה מאוד לשמוע אותם. אולי אני אכתוב בקרוב ביקורת על האלבום - ברגע שיעבור המבחן בביולוגיה וטקס רבין
.

Miss CB

New member
מנצלת בשבי ללשאול, שוב,

האם ההופעה המדוברת IS THERE ANYBODY OUT THERE היא-היא ההופעה המפורסמת, הגדולה, שבמהלכה בנו חומה ומשברו אותה בסוף? זו שקיבלה את התואר ההופעה השניה עם הכי הרבה אורות בהסיטוריה של הכל? זו שאי אפשר בכלל להשיג לצפייה אלא רק לשמיעה?

ובכן

בכל ההופעות בסיבוב ההופעות של "החומה", נשברה החומה בסוף - זה היה חלק מהמופע. האלבום ITAOT כולל, למיטב זכרוני, קטעים מהופעות שונות במהלך הסיבוב הזה, ולא רק הופעה אחת. אבל יכול להיות שאני טועה. לא ידוע לי על הופעה אחת ספציפית שנחשבת לבעלת "הכי הרבה אורות" בתולדות היקום, אבל יש לזכור את המשקל הרב שניתן לתאורה בהופעות של הפלויד. אכן אין הקלטות וידאו/פילם באיכות טובה של סיבוב ההופעות הזה - רק הקלטות אודיו. הלהקה הזמינה צילומים, אך לאחר מעשה התברר כי הפילם סובל מבעיות טכניות שונות, שפגמו קשות באיכותו. בוטלגים של הנ"ל מסתובבים פה ושם באינטרנט, אך לדברי יודעי-דבר, בקושי רואים משהו. ברור, שאם לווטרס היו הקלטות וידאו/פילם טובות של המופע, הוא כבר היה מוציא את זה מזמן.

Miss CB

New member
לא התכוונתי לאחת מסוימת...

ובדיאבד זה הופך את השאלה שלי לדי מטומטמת. בכל אופן שמעתי שהייתה הופעה שכזו, כנראה שהכונה הייתה לסיבוב שלם מלא-אורות והכל. תודה.

Miss CB

New member
מגניבבבבבבבב

חחח איזו סדרה חמודה!! באיזו שעה בדיוק בבקשה?

כל יום בשעה 18:00

ובהזדמנות זו, נצל"ש:
מישהו מוכן לענות לטינקרבל על שאלתה (אשר שורשרה משום מה כ-
)? קצת השתתפות, רבותי... אני עסוקה כרגע בהכנת הפרוייקט
, בכוונה לסיים את הכתיבה תוך שעה.

tin ker bell

New member
חחח ענו לי תודה

וחשבתי לתומי שסיימתם לדבר על הסדרה
לא נורא טעות שלי

Miss CB

New member
מגניב, תודה!

גבירותיי ורבותיי, סנקרנו שעונים ל18:00!!

למעלה