בנות אתגר לכן ותודה מראש ממני

../images/Emo32.gif בנות אתגר לכן ותודה מראש ממני

בוקר טוב לכולן
מחרתיים יש לי ולבעלי יום נישואים (החמישי במספר)
אני יודעת שבעלי מתכנן משהו בהפתעה או ליום שישי או לשבת. הוא אמר שלא תכנן לתאריך המדויק כי באותו הערב אני יוצאת ללימודים באוניברסיטה עד 20:00 (חייבת חייבת להגיע אפילו שזה יום נישואים...) ומגיעה הביתה קצת לפני 21:00. אני בכל אופן רוצה לציין את המאורע בצורה קטנה ויפה כלשהי בתאריך המדויק. יש לכן רעיון מה ניתן לעשות וכיצד לציין את המאורע בצורה סמלית, יפה ומהנה? (ואל תציעו נרות, שמנים, מסאז´ים וכד´ כי את זה אנחנו עושים מידי פעם גם בלי אירוע מיוחד...). אשמח לקבל רעיונות מקוריים! וחוץ מזה אני גם צריכה רעיון ל
שנותנים ושתהיה מרגשת
ואגב, סיפרתי לכן כבר כמה אני אוהבת אותו???!!!
תודה לכולכן, שירלי.

יום נישואים חמישי שמח! ../images/Emo20.gif ../images/Emo57.gif

אין לי כל כך רעיון למתנה. אני הייתי קונה לבעלי דבר שהוא זקוק לו, אבל אולי תאכלו ארוחה זוגית במסעדה?

דניעל

New member
רק רציתי לספר

שהיום יום הנישואין השמיני שלנו, ולרגל המאורע אני חולה (ודניאל עוד לא החלים). אז אחרי שחגגנו יומולדת שנה לדניאל בחדר מיון, ויום נישואין במיטה עם חום, אני מקווה שנחגוג יומולדת לבעלי בעוד פחות מחודשיים באופן קצת יותר מרגש.

בואי נחשוב ביחד כי גם אני צריכה

ליום נישואין עשירי שלנו שמגיע בקרוב מאד. יש לי כמה רעיונות לבעל שלי אולי אחד מהם יתאים לכם: קחו יום חופש ביחד (לכי ללימודים אם אין ברירה ואח"כ תתחילו את הכייף שיתחיל מהלילה וימשיך לכל היום למחרת). 1. כנסי לחנות סקס (לא לקנות אביזרים אלא דבר אחד ויחיד שאצלנו הוא להיט לפעמים) תחתונים שהאישה לובשת והבעל מלקק. (זה לא מצחיק זה עבד וזה נורא נחמד. 2. שמים את תומר אצל סבתא לכל הסופ"ש שלא יפריע. אם הוא יונק תתני לה כמה בקבוקים של חלב שלך שיהיה לסטוק. תגידי לה שהטלפון שבק חיים שלא תפריע לכם. תתנתקי מהילד את ובעלך לכמה שעות - ממש חובה. 3. תתחילו את הערב בארוחה כייפית בבית (לא את ולא בעלך מבשלים אלא מזמינים מבחוץ משהו שמאד אוהבים). 4. אח"כ אפשר להמשיך באמבטיה מפנקת עם שמנים וכו´. 5. משם לטלויזיה או במיטה שלכם או בסלון ותבחרו סרט שכבר מזמן רציתם נורא לראות ולא יצא לכם לצאת לקולנוע או לקחת הביתה. 6. אח"כ כמובן הסרט נגמר ואני לא צריכה להגיד לך מה עושים. 7. המשך בבוקר: קמים עם ארוחת בוקר שאפשר שוב להזמין. יש חברות שמביאות הביתה סלסלה מלאה כל טוב (כרגע אין לי את השם אולי תחפשי מישהי כאן אולי מכירה). 8. אחרי האוכל אפשר לצאת החוצה מהבית לטיול או משהו כזה בחוץ ולהתרענן. 9. אוכלים צהריים באיזה מסעדה טובה וחוזרים הביתה להשלים שעות שינה של שבת. הולכים אחרי הצהריים לקחת את תומר ונשארים אצל סבא וסבתא לארוחה וחוזרים הביתה והשבוע ממשיך. בהצלחה ויום נישואין מהנה ושמח. איריס.

לאמא של דפנה - תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif

אבל אני לא יכולה להשתמש בכל הרעיונות שלך כי: 1. אין לי אצל מי להשאיר את תומר למשך לילה. מקסימום לערב. 2. אני גרה בעיר פרימיטיבית יחסית וקטנה שהדבר הכי מתוחכם שניתן להזמין בה הביתה זה פיצה... (ולא דומינוס או האט או משהו ששווה משהו). הרעיונות שלך נהדרים ומדהימים ואני בטוחה שמישהי מאוד תשמח ותנצל את ההודעה שלך
חוץ מזה שבעלי כן מתכנן משהו לשישי או שבת ואני רוצה רק משהו קטן לרביעי בערב... תודה בכל אופן על הנכונות וההשקעה
שירלי.

רותי ע

New member
אין לי רעיונות אבל..

יום נישואין שמח
שתרגישי כך גם אחרי 50 שנה..

דיאנה1

New member
שיהיה לכם יום נישואין שמח

אולי איזו ארוחת ערב מיוחדת שלא צריך לבשל ואפשר לקנות מראש, למשל סלמון מעושן עם גבינת שמנת וירקות עם לחם טוב. לערוך את השולחן בצורה חגיגית עם מפה ונרות וכלים יפים, וכמובן בקבוק יין. אופס, שכחתי שאת לא אוכלת דגים, אבל הבנת את הרעיון - משהו מיוחד וטעים שלא צריך לטרוח ולבשל. בטח תחשבי על משהו שאתם אוהבים ולא אוכלים כל יום. שתחגגו בכיף!

גם לי אין רעיונות מעבר למה שנכתב

אבל שיהיו לכם עוד המון המון שנים מאושרות כאלה!
יקירה

למעלה