בנות הפורום מקטרות

free soul

New member
אני בתיסבוך...- אנא עיזרו לי../images/Emo92.gif

שלום, לא מיזמן (חודשיים ויותר בערך) פגשתי מישהו מאוד נחמד.. והחלטנו להיפגש, הוא יחסית מבוגר לגילי, אבל זה בכלל לא משנה לי.. הוא בחור מקסים, הוא מקבל את נכות שיש לי. יש לו חוכמת חיים, אהבה וכבוד לאישה. אבל: כששאלתי אותו אם הוא נשוי, הוא אמר לי שהוא בהליכיי גירושין........ ויש לו ילדים (לא, לא קטנים) הוא לא גר איתם, הוא גר לבד. עכשיו, כשסיפרתי את זה לאימא שלי, היא אמרה שכדאי להיתרחק (לא לחצה או משהו כזה) כי אמרה לי אוליי הוא לא גרוש, בעצם הוא נשוי.. וסתם מנסה לנצל אותי.. אבל בתכלס הוא לא! הוא ממש מביא את מלוא הכבוד.. עד שהיתנשקנו זה קרה בפגישה השלישית שלנו.. עכשיו, אני לא יודעת מה לעשות.. או להיות איתו, או לסגור ת'קשר.. בתכלס אני מאוד רוצה להיות איתו, ולא משנה לי הגיל! (אני גם עומדת לישאול אותו איזה מן קשר יש לנו או יהיה לנו.) חבל לוותר עליו כך... אני לא יכולה לבוא אליו ולהיתעמת איתו אם הוא נשוי או עומד להיתגרש! כולה ניפגשתי איתו שישה פעמים.. (מי סופר.....?) הוא מאוד נחמד.. ואחלה של גבר.. אז מה אתם אומרים?? אל תגידו לי.. לעזוב או שאני אחליט לבד... תתארו מה אתם הייתם עושים? בבקשה, זה דחוף לי. אני מודה לכם מראש!

עם כל הכבוד שהוא אחלה גבר..

אני חושב שאת צריכה קצת להתרחק ממנו..לא..סליחה.. הרבה להתרחק ממנו.. הבן אדם נשוי עם ילדים !! הליכי גירושין ?? דבר איתי שתתגרש !! אבל זאת כמובן רק דעתי..

free soul

New member
הבנתי... ניראה לי שאתה צודק.. אבל..

למה לשלול בן אדם? בגלל שהוא נשוי עם ילדים? אבל הוא בהליכיי גירושין! הוא מתכוון להתגרש.. הוא לא גר עם אישתו וילדיו.. הוא בחור סופר נחמד..! למה סתם לשלול כך?

גברתי היקרה..

עם כל הכבוד שאת מנחמת את עצמך עם זה שאת אומרת שהוא "סופר חמוד", הוא מחוץ לתחום בשבילך..! וכן..לשלול בן אדם בגלל שהוא נשוי.. ואם את מחפשת קשר רציני,לפי דעתי הוא לא ממש הבן אדם הנכון מכמה וכמה סיבות שלא נראה לי שתרצי לשמוע.. כמו שאמרתי.. "דבר איתי שתתגרש !"

free soul

New member
תודה נשמות... עזרתם לי מאוד!../images/Emo24.gif

רק בזכות החיזוק שקיבלתי בפורום... קיבלתי החלטה.. לא להמשיך איתו.. אני מאוד צעירה בשביל להיכנס לעולם כזה.. או ליתר דיוק גיהינום שכזה.. כמו שאומרים.. "יש עוד סרדינים בים... לא?"

לא שוללים בן אדם כי הוא נשוי +

מתכוון להתגרש זה עדיין לא גרוש. ואולי הוא באמת מכננן להתגרש ולא סתם מסבן אותך. מקובל. תני לו טלכרד [למרות שאני עדיין בעד אסימונים..] שיתקשר אלייך כשהוא פנוי.

נעמייה

New member
כמו שאמרת.. תסבוך

אני מניחה שהפרש הגילאים ביניכם גדול - מאחר והוא כבר גרוש עם ילדים גדולים. וחמודה, כשאת בגיל 22, הפרש גילאים גדול בהחלט כן משנה !! משנה וחצי!
יכול להיות שהוא נשוי שמחפש זיון או רומן מהצד, ויכול להיות שהוא באמת נשוי שמצוי כעת בהליכי גירושין. כך או כך, לא הייתי יוצאת איתו. אם הוא נשוי שמצוי בהליכים, הכל טרי אצלו.. אי אפשר להתחיל בקשר רציני כשהכל טרי - גם אם יתגרש מחר, זה טרי וקשר רציני לא יצא מזה. הוא לא בשל עדיין לקשר חדש.
את עומדת לשאול אותו איזה קשר יש לכם ו/או יהיה לכם???? את לא יכולה לבוא אליו ולהתעמת איתו אם הוא נשוי או לא???? תגידי... את קוראת את המשפטים האלה שאת כותבת פה??? ואם יגיד לך "יש לנו קשר רציני"... אז?! אז תאמיני ותיכנסי לקשר? את צריכה לסמוך על האינטואיציות שלך עצמך- איך נראה לך הקשר הזה? נראה לך קשר בריא, נראה לך בחור עם ראש על הכתפיים? תסמכי על האינסטינקטים שלך. וכן! זה לא שאת יכולה לבוא אליו ולשאול אותו אם הוא נשוי, את צריכה לבוא אליו ולדבר איתו! "כולה" נפגשתם שש פעמים..??? והוא עוד לא סיפר לך...? משהו פה מריח לא טוב... את נראית לי מסונוורת ממנו... וסליחה, אבל אם הוא לא אמר לך מיוזמתו מה מצבו האישי... הוא לדעתי מסבן אותך (ואל תנסי לשכנע את עצמך.. כולה התנשקנו בפגישה השלישית... אז מה?) "חבל לוותר עליו?" חבל עליך. הוא לא נשמע לי... מצטערת...

הניסוח המושלם...

את בהחלט צודקת, הוא עדיין לא בשל לאהבה חדשה, תני לו זמן להתגבר על הקודמת, גם אם הוא אומר שהוא התגבר זה יכול להיות שלא, אולי הוא לא משקר, אולי הוא פשוט מבולבל כרגע. ולך אסור להיפגע מזה.

"אל תגידו לעזוב..."?

את שואלת את עצתנו ובאותו הזמן אומרת לנו לא לומר לך לעזוב אותו ולא לומר לך להלחליט לבד... מה שבעצם את מבקשת זה שנגיד לך שתמשיכי את הקשר... ואני מבינה אותך את צריכה שמישהו יתמוך בך ויגיד לך את מה שאת רוצה לשמוע כדי שתיהי שלמה עם עמצך ועם ההחלטה שכפי שאני רואה כבר קיבלת

night mistress

New member
באמת שאלה קשה..

אני אומרת לכי אחרי הלב, אבל קחי בחשבון שהליכים יכולים לקחת כמה שנים.. וגרוש שיש לו שני ילדים שונה מגרוש ללא ילדים ולא בטוח שהוא יחפש התמסדות בשנים הקרובות..

גבריםֱֱֱֱֱֱֱ

מתי??????? מתי סוף סוף אני יצליח להבין אתכם. אני משתגעת!!!!!!! פעם מראים פעם לא ! משחקים , משחקי כוח , משחקי כבוד. נמאס לי מספר החוקים שלכם. פשוט נמאס. עד שאני מוכנה לזרום ולתת למה שאני מרגישה להופיע אתם פשוט נרתעים זה כל כך מעצבן.... לפעמיים אין לי אמון בגבר , יש לי פחד שהוא סתם משחק בי. אולי אני פשוט לא צריכה לזרום איתכם...אתם לא מבינים כזורמים איתך. כשכנים איתכם , אתם אוהבים קשות ......אוףףףףף שוב פעם להיות קשה!!!?????

קצת אופטימיות../images/Emo88.gif

את נתקלת בגברים הלא נכונים. ברגע שאת מרגישה שהגבר בקטע של משחקים, עזבי-עברי הלאה. תאמיני או לא- לא כולם כאלה.

בעיה ../images/Emo4.gif

אז ככה- היי לכולם קודם כל!! הכרתי מישהו לפניי שנתיים. אנחנו בקשר כזה מאוד עמוק, יצאנו ביחד עד לפני 4 חודשים. אני והוא לא היינו מקיימים יחסי מין בגלל בעיה פיזית שלי. לפני 4 חודשים החלטנו להיפרד ושבוע אחרי זה הוא כבר הלך לזונה כצה פעמים. לא דיברנו חודש ואז לפני 3 חודשים חזרנו להיות בקשר. הבעיה היא כזאת: אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי. הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי וכמה שהוא מתגעגע ואנחנו נפגשים המון וממש מתנהגים כמו חברים. הבעיה שלו היא זה שמצד אחד הוא אומר כמה שהוא אוהב ומראה את זה, אבל מצד שני הוא לא רוצה קשר. ולי קשה עם זה ככה. אני חייבת לדעת או שחור או לבן. או ביחד לגמריי או בכלל לא. וזה לא מתאים לו. הוא אומר שהוא לא רוצה שיידעו שיש לו חברה ולא רוצה את הכאב ראש הזה, אבל זה נראה לי מוזר כי שנתיים כן היינו חברים. אני לא יודעת מה הקטע. מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות??

כתבתי את זה במקום הלא נכון...

אז ככה- היי לכולם קודם כל!! הכרתי מישהו לפניי שנתיים. אנחנו בקשר כזה מאוד עמוק, יצאנו ביחד עד לפני 4 חודשים. אני והוא לא היינו מקיימים יחסי מין בגלל בעיה פיזית שלי. לפני 4 חודשים החלטנו להיפרד ושבוע אחרי זה הוא כבר הלך לזונה כצה פעמים. לא דיברנו חודש ואז לפני 3 חודשים חזרנו להיות בקשר. הבעיה היא כזאת: אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי. הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי וכמה שהוא מתגעגע ואנחנו נפגשים המון וממש מתנהגים כמו חברים. הבעיה שלו היא זה שמצד אחד הוא אומר כמה שהוא אוהב ומראה את זה, אבל מצד שני הוא לא רוצה קשר. ולי קשה עם זה ככה. אני חייבת לדעת או שחור או לבן. או ביחד לגמריי או בכלל לא. וזה לא מתאים לו. הוא אומר שהוא לא רוצה שיידעו שיש לו חברה ולא רוצה את הכאב ראש הזה, אבל זה נראה לי מוזר כי שנתיים כן היינו חברים. אני לא יודעת מה הקטע. מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות??

night mistress

New member
שאלה קשה..

אני לא אומר לך מה את |דגש|צריכה לעשות כי אני ממש לא פונקציה בנושא-רק את אחראית להחלטות שלך.. אבל אני הייתי חושבת עם עצמי טוב מאוד האם הרגש שיש לי שווה את התיסכול..

verycherry

New member
פשוט מאוד

לשאול אותו whatafuck ! או שהוא רוצה להתחייב או שסלמט, כי אם תמשיכי ככה וכל הזמן תפחדי לשאול אותו את השאלה מפחד לאבד אותו, רק תכנסי לסרטים יותר ויותר עמוק

miss prissy

New member
רוצה קיטור???קחי

אני בבלבלות היסטריות
לא יודעת מה לעשות לגבי ידיד ותיק שלי (ואת מכירה את הסיפור היטב) אני חושבת שאנחנו כנראה נועדנו להיות ביחד וזה מה שמפחיד אותי...לא זוכרת מתי היה לי חבר רציני פעם אחרונה... אני בקרוב נוסעת אליו לסופ"ש...רק שנינו...לבד... מה יהיה??איך יהיה??
ולכן אפנה בשאלה לבננות: האם אפשר (אחרי ידידות של שנים)להפוך את הידידות לאהבה? האם לא מפחיד לאבד את הידידות?? אני בסרטים-

גברברת

New member
אפשר ואפשר ללא ספק

ואני אכתוב לך מעל דפי הפורום את מה שכבר אמרתי לך. תסעי ותלכי עם מה ש
אומר לך. ותנסי פעם אחת בחיים לא לחשוב יותר מדי, לשים קצת את השכלתנות בצד ולשכוח מההגיון לרגע. אני יודעת שקל להגיד אבל אני מאמינה שזו הדרך היחידה בה תוכלי לתת לזוגיות הזו צ'אנס אמיתי.

למעלה