טעות. לא שרשרתי טוב.
B BuddhaForScarlett New member 7/3/08 #1 ../images/Emo32.gif בסגנון מאדים. התכבדו ../images/Emo9.gif סופשבוע רגוע לכולם
F FFTL New member 7/3/08 #3 עעעאאאאאאהע!#$^%!$^ קובי חוזר ^___^ עוד שעתיים הולכים לקחת את אחשליייי מהשדה תעופההההההה:]]]]]]]] אחרי חודשיים שהיה אצל חבר בארה"ב!#%!$^ :]]]] והוא קנה לי נעלייייייייים DDDDD: סופש נעיםםםםםםם לכולןןןןןןןןןן
עעעאאאאאאהע!#$^%!$^ קובי חוזר ^___^ עוד שעתיים הולכים לקחת את אחשליייי מהשדה תעופההההההה:]]]]]]]] אחרי חודשיים שהיה אצל חבר בארה"ב!#%!$^ :]]]] והוא קנה לי נעלייייייייים DDDDD: סופש נעיםםםםםםם לכולןןןןןןןןןן
A A Broken Myth New member 7/3/08 #4 אמממ... מי שלא שמע, אתמול היה פיגוע ירי בישיבה בי-ם, ישנם 8 הרוגים ו40 פצועים. אז; לזכר 8 ההרוגים - יהי זכרם ברוך. והחלמה מהירה לפצועים. .
אמממ... מי שלא שמע, אתמול היה פיגוע ירי בישיבה בי-ם, ישנם 8 הרוגים ו40 פצועים. אז; לזכר 8 ההרוגים - יהי זכרם ברוך. והחלמה מהירה לפצועים. .
B BuddhaForScarlett New member 7/3/08 #6 בדיוק רציתי לפתוח שרשור ../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך.. איך זה הגיע מ9 פצועים ל40?
A adiiiXD New member 7/3/08 #14 ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif זה זעזע כל כך הרבה אנשים.... איפה בטוח בארץ הזאת בכלל?
B BehindClosedDoors New member 7/3/08 #7 ../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo223.gif
ק קריסטה New member 7/3/08 #13 יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
C chen krispin New member 7/3/08 #17 ../images/Emo16.gif יהי זיכרם ברוך ../images/Emo16.gif זה כ"כ עצוב שקורים דברים כאלו. הייתי בטיול אתמול בלילה כשזה קרה וכל הכיתה והשכבה שלי הייתה מאד עצובים ומפוחדים
../images/Emo16.gif יהי זיכרם ברוך ../images/Emo16.gif זה כ"כ עצוב שקורים דברים כאלו. הייתי בטיול אתמול בלילה כשזה קרה וכל הכיתה והשכבה שלי הייתה מאד עצובים ומפוחדים