בענייני

בהחלט דילמה

תראי, השאלה היא האם אתם יכולים לעמוד בהוצאה היקרה יותר בלי להתחרפן. כפר מונש ובית הלוי ממוקמים מעולה אבל צריך לבדוק את האוכלוסיה - האם היא מתחדשת, יש שיכון בנים וגם צעירים או שנשארו רק מבוגרים? מהבחינה הזו האיזורים היותר "חדשים" מציעים לעיתים איכות חיים טובה יותר מבחינת אוכלוסיה צעירה ואיכותית פיתוח גנים ותשתיות. חשוב גם לבדוק האם יש רחובות או איזורים שווים יותר או שווים פחות מבחינת מיקום ושכנים. חייבים לדבר עם אנשים שגרים שם. ועוד מילה לגבי איכות חיים, איכות חיים זה גם הזמן שלוקח להגיע לעבודה, פקקים, רכבת, וגם הלחץ שהמשכנתא מטילה עליך, גם היא חלק מאיכות החיים.

Nona a

New member
אין לי כ"כ תובנות חדשות - רק לציין

מה אנחנו בחרנו (בינתיים
) אני עובדת בחיפה ובעלי בהרצליה. אני רציתי יישוב בעל אופי דומה לזכרון (במקור אני מישוב בעל אופי דומה). בדקנו בעיקר באזור זכרון\בנימינה ובסוף קנינו בית שתאם את רוב ציפיותנו. למרות שהיו לנו כוונות לשכור בהתחלה כדי להכיר את המקום , לא עשינו זאת מטעמי נוחות ובדיעבד לא נראה לי שזה היה משנה כיוון שגם עתה אחרי מגורים של חצי שנה אני לא יכולה להגיד שאני מכירה טוב את אופי הישוב וכיוון שבתי עדיין בבית (עם מטפלת) אני גם לא מכירה יותר מדי את החינוך. אבל, בסה"כ אני מרוצה. (נ.ב. : ראיתי בבנימינה שלט למכירה על בית שצריך נראה לי להרוס ואז ניתן לבנות על המגרש, אם אתם מעוניינים ...)

למעלה