בעקבות ילדונט גם אנחנו בסטטיסט

../images/Emo32.gifבעקבות ילדונט גם אנחנו בסטטיסט

קה ולהלן ההודעה שנרשמה בפורום "הורים לפגים": קודם כל אני אגיד שאני קוראת את כל ההודעות והשירשורים גם של חדשים (ברוכים הבאים )ושל כולם, אבל לצערי אין לי כל כך זמן ו/או חשק להגיב. קודם כל הדבר ה : התחלתי לעבוד, כן כן אחרי שנתיים + של ישיבה בבית אני עובדת - עבודה נחמדה קרובה לבית מנהלת אולפן הקלטות ואולפן הפקה, נעים נחמד ובעיקר לא מעיק. נוסעת באופניים לעבודה. לטלטל עוד לא מצאתי משפחתון/גנון ולכן כל יום הוא סיפור בפני עצמו - אבל הם לקחו אותי בדחיפות בידיעה שאין לי פתרון לילדה אז הם עוזרים וזה לא נורא אם אני עובדת מהבית. אנשים מקסימים, עבודה נחמדה, הבעיה היחידה כרגע היא המשכורת אבל החלטתי שכרגע אני מוכנה להתפשר ונראה מה יהיה הלאה. כל ענין העבודה גורם לי לא הלבין איך אני אמורה לגדל שני ילדים ובעל, לנקות, לבשל, לכבס ועוד שיהיה לי זמן לישון. אז אני עדיין לומדת ומקווה שבקרוב זה יתחיל להסתדר ואז יהיה לי קצת יותר זמן להגיב. ועכשיו לדבר ה : לאחותי הגדולה האהובה והיקרה לי מכל (גדולה ממני ב 11 שנה ככה שבאיזה שהוא מקום גם קצת "גידלה אותי") גילו לפני כ - 3 שבועות סרטנון () בשד. הוא עוד נרוא קטן - ומכאן - סרטנון. והרופאים הרבה יותר מאופטימים בקשר אליה, אבל זה עדיין סרטן וזה עדיין ניתוח, הקרנות ואולי גם כימו. סך הכל אחותי מקבלת את זה בסדר - חושבת כל הזמן בכיוון הפרקטיות ומה צריך לעשות ואיפו וכ"ו. אמא של נעשתה היסטרית לחלוטין ואסור לצחוק על זה או אפילו להגיד את המילה "פאה" או "קרחת" לידה, מבלי שהיא תלבין לגמרי. ואני? אני עוד לא יודעת איפו אני ביחס לזה - אני יודעת שהחלטתי שאני אקח את העניין בהומור ואנסה לתת לה את כל התמיכה שהיא צריכה. אז הבאלאגן כרגע די גדול והכל ביחד גורם לחוסר זמן ולחוסר חשק לשבת מול המחשב ולכתוב, למרות שיש לי המון מה פולפול הגיע לגיל שנתיים ו 5 חודשים והגיע לגיל ההתבגרות - ואם מישהו רוצה ילד שמרביץ/נושך ושורט אחיות קטנות - מוזמן לשלוח מסר , וטלטל נעשית מקסימונת קטנה וארסית גדולה, תודה על ההקשבה.......

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת החלמה מהירה... ואם את צריכה קצת תמיכה, השקבה, בייביסיטר כל דבר!! - רק תגידי!!! POOH

קרניר

New member
אוי, שולחת ../images/Emo24.gif, וכמו שכבר כתבתי

לילדונט, המשפחה עכשיו היא חלק מאוד חשוב.. טוב שגילו את זה מוקדם יחסית, הטיפולים לא קלים אבל חשוב שתהיו לידה. גם אמי חולה, ועוברת טיפולים. לגבי פיאה היא הלכה למומחה אמיתי שעשה לה פיאה בדיוק כמו השיער שלה, היא עשתה אצלו קרחת ולא חיכתה שכל השיער ינשור וחזרה הביתה (זה יצא יום לפני הבריתה) עם הפאה, שהיתה ממש דומה פרט לכך שהיא בקשה צבע טיפה שונה כולם היו בטוחים שהצבע לאירוע ואי אפשר היה להבדיל! התמודדות בהומור זה מעולה! אמא שלי כל הזמן צוחקת שלרוני שלי יש יותר שיער מלה... והייתי גם מציעה ליצור קשר עם העמותה למחלת סרטן השד, הם תומכים גם במשפחה, זה אולי יכול לעזור לאימך. מקוה שתעברו את זה הכי קל והכי מהר שאפשר.

dorlim

New member
../images/Emo24.gifים זה כל מה שאני יכולה לשלוח

וגם המון איחולי החלמה מהירה לאחותך תהיו חזקים

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להגיד. זה מפחיד נורא. ובאמת הכי חשוב שתהיי שם בשבילה. רפואה שלמה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה מזל שהגילוי כל כך מוקדם! כל אחד במשפחה הקרובה מתמודד עם המחלה באופן שונה, והכי חשוב זה לתמוך בה ולהיות שם בשבילה כמה שאפשר (לא לתת לה ללכת לבד לטיפולים בשום פנים ואופן). יש גם את "אחת מתשע", שם אפשר לקבל עוד עזרה ותמיכה. איחולי החלמה! נשמע לי שמאד קשה לך, עם העבודה, הבית הילדים וגם עניין המחלה, אך העבודה שלך נשמעת אחלה! מאד חשוב (לי לפחות) לעבוד עם אנשים מקסימים! והמשכורת כבר תשתפר... ועם הזמן תצילחי יותר ויותר לארגן את הזמן ולהספיק יותר, או שתקחי עזרה בבית? החזיקי מעמד
מירב

ילדונט

New member
אני מאד מבינה (כמו שאת מנחשת)

עד לפני שנתיים התמודדנו מקרוב עם מחלתה של בת דודה שלי, כך שאת הפרוצדורה והקשיים אנחנו מכירים. וההורים שלי שניהם ליוו הורים עם סרטן. הומור זה מאסט במקרים האלה, וגם שגרת חיים. ולגבי פאה - בת דודה שלי הלכה עם כיפות וכובעים, למרות שהיתה לה גם פאה אחת שנראתה מושלם. החא הרגישה יותר נוח ככה.
עידוד מקרובה אחת לקרובה שניה.

sipor

New member
יואווו מה קורה פה היום...

מה נשאר להוסיף שיעבור מהר ובקלות ואיחולי החלמה מהירה לאחותך..

wieci

New member
../images/Emo24.gif תהיי חזקה ../images/Emo24.gif

צריך הרבה אופטימיות וחיוכים, ואפשר להתגבר על המחלה הנוראית. הרבה
ים ורק בריאות, בריאות ועוד בריאות.

ענתש

New member
../images/Emo24.gif תקראי מה כתבתי לילדונט,

אני ממליצה לך את אותו הדבר. מאחלת לכם התמודדות קלה ומהירה... בנוגע לפיאה - לא חייבים. אמא שלי הסתפרה לפני הכימו - עשתה קרחת (כדי למנוע את הנשירה) וגם קנתה פיאה. אח שלי היה צוחק עליה שבלי הפיאה היא נראית שייכת למר"צ ועם הפיאה - לש"ס (טוב, היתה שנת בחירות
). כשהראש מגולח אז זה לא נראה רע (כי כשהשיער נושר זו מין קרחת לא אחידה כזו ואי אפשר ללכת עם זה גלוי) אפשר לשים צעיף יפה וללכת ככה, טבעי.

nonaa

New member
איחולי בריאות לאחותך ../images/Emo24.gif

המון בריאות למשפחה והתמודדות כמה שיותר קלה !

גלשני

New member
חמודה זה בכלל לא ../images/Emo32.gif

זה הכי on שיכול להיות לפורום הזה. מאחלת לאחותך החלמה מהירה ותהליך קל (גם אחותי גדולה ממני ב- 9 שנים ואני תמיד מספרת שבעצם היו לי שתי אימהות) ומאחלת לך התאקלמות טובה לעבודה החדשה שבהחלט נשמעת שלווה ונעימה.

../images/Emo24.gif החלמה מהירה לאחותך

טוב שגילו את זה מוקדם. ולגבי פיאות, יש היום פאות שעשויות משיער טבעי שממש לא רואים שזו פאה. בהצלחה לך בעבודה החדשה.

yaelia

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת החלמה מהירה. לכי עם הרגשות שלך, אל תרגישי צורך רק להיות חזקה ושמחה כל הזמן, זאת התמודדות לא קלה.

למעלה