בפירות יבשים

Seter

New member
...

נחמד לראות שיש פורומים למכבי צעיר ושהתנועה עוד חיה ובועטת. חזק ואמץ מדריך לשעבר, סניף חדרה

idanshaf2

New member
../images/Emo32.gif בפירות יבשים

אז לכבוד טו בשבט הבא עלינו לטובה פתחתי שירשור אוף מיוחד... לפה ישורשרו כל הודעות ה אוף טופיק...

שאלה לי.

אמנם קשורה לפורום אבל לא מצאתי שרשור מתאים יותר. זה נכון שסניף מכבים הוא אחד הגדולים בארץ? או אולי הכי? :-* וחוץ מזה, לא הצלחתי להבין - סניף מודיעין - איך הוא פועל? מי מדריך, כמה חניכים, קטן, גדול... אני פשוט... אשמח לכל תשובה

עונה,

לפחות על מה שאני יודעת.. כרגע, מבחינת בוגרים, סניף מכבים הגדול ביותר בארץ.. מבחינת חניכים, זכרון גדול ממנו. סניף מודיעין, לפי מה שהבנתי סניף חדש, ובוגרים מסניף מכבים הולכים ומדריכים בסניף מודיעין את הח'.. כדי שיהיה שכבת חמשושים שיכולה להדריך בשנה הבאה.. תקנו אותי אם אני טועה

anat135

New member
לא נכון!!! מכבים לא הכי גדול!!!

ממה אמרו לנו, השנה הזאתי.. כן כן מפתיע ביותר עברנו את סניף מכבים..!! (סניף זכרון...) ממה שהבנתי זה גם קשור לזה שחלק עברו למודיעין או משהו כזה.. אבל בקיצור גדולנו מאוד וסניף זכרון ביישוב קטן וחמוד הסניף הכי גדול! זה לפחות מה שאמרו לנו!

anat135

New member
----

אבל זה בכלל לא משנה הכמות, כי הרעיון זה איכות... כי: "עם איכות באה כמות"! חחחחחח... מי כמוני יודע כמה חשוב איכות ולא כמות! בקיצור סניף זכרון באיכות... ולא יודעת את כמות.. זה מה שאורמים...

idanshaf2

New member
תפני לרכז שלך

הוא יתן לך את כל המידע.. וחשוב להגיד לו גם שקיבלת את המכתב

למעלה