תשמחו אתי? כאן http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-813,00.html
נ נטלי של 3 מלאכים New member 20/6/04 #4 בדידות של עקרת בית ../images/Emo10.gif מוזמנות לבוא לפה לראות מה עובר עלינו בין הילדים לבית שתפו ותגיבו -זה עוזר לפעמים ....
בדידות של עקרת בית ../images/Emo10.gif מוזמנות לבוא לפה לראות מה עובר עלינו בין הילדים לבית שתפו ותגיבו -זה עוזר לפעמים ....
N new mermaid New member 20/6/04 #5 LulyK, ../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif הייתי אצל הספר ומזמן לא יצאתי כ"כ מרוצה הוא נחמד נורא, מקצועי וזריז, ובעיקר לא ניסה למכור לי לוקשים/טיפולים יקרים/מוצרים שאני לא צריכה. עשה לי יופי של תספורת ובמחיר שלא יאמן! מגניב...
LulyK, ../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif הייתי אצל הספר ומזמן לא יצאתי כ"כ מרוצה הוא נחמד נורא, מקצועי וזריז, ובעיקר לא ניסה למכור לי לוקשים/טיפולים יקרים/מוצרים שאני לא צריכה. עשה לי יופי של תספורת ובמחיר שלא יאמן! מגניב...
N new mermaid New member 20/6/04 #7 ../images/Emo68.gifהוא שאל עליך... כלומר מי המליצה עליו, אבל לא חשבתי שלוליק יגיד לו הרבה אז אמרתי שמישהי באינטרנט. אם תרצי לקבל אצלו כבוד, תאמרי לו שזאת את... הוא היה מבסוט מזה רצח!
../images/Emo68.gifהוא שאל עליך... כלומר מי המליצה עליו, אבל לא חשבתי שלוליק יגיד לו הרבה אז אמרתי שמישהי באינטרנט. אם תרצי לקבל אצלו כבוד, תאמרי לו שזאת את... הוא היה מבסוט מזה רצח!
L lulyK New member 20/6/04 #8 בטח שאני אגיד לו, לוותר על קרדיט? בדיוק השבוע הייתי אצלו עם עוד חברה (בימבילי), וגם שם זה הפך לסיפור אהבה
בטח שאני אגיד לו, לוותר על קרדיט? בדיוק השבוע הייתי אצלו עם עוד חברה (בימבילי), וגם שם זה הפך לסיפור אהבה
ז זאת כן אני New member 20/6/04 #9 מי זה? מי זה? אני מחפשת בנרות ספר כשרוני. כל מי שהייתי אצלו עד עכשיו ביאס אותי. כמה הוא לוקח?
ב בימבילי New member 21/6/04 #14 ואני השבוע כבר לוקחת עוד חברה אליו. הוא פשוט מדהים. אכן סיפור אהבה (וגם ממני תודה ללוליק )
N nonaa New member 21/6/04 #15 הקישור משום מה השתנה עכשיו זה כאן http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2749,00.html ושוב :
א אפרת12 New member 21/6/04 #17 ../images/Emo32.gif בציפוי ../images/Emo118.gif של מייל - כמובן קיבלתי היום וחייב לחלוק איתכן