בקשה לחתימה על עצומה C&L

niv_204

New member
../images/Emo32.gif בקשה לחתימה על עצומה C&L

למי שמכיר וגם לא - עצומה להוצאת הסדרה קגני ולייסי למכירה בוידאו ו/או DVD. הסדרה מעולה! רבים וטובים ממני יאשרו את זה. הסדרה לא יצאה אף פעם לציבור וכמעט ולא משודרת יותר. מי שלא מכיר ויחתום -לא יתחרט. הקרנה לחותמים מובטחת!!!
http://www.petitiononline.com/candl14/petition.html תודה.

shanyz

New member
הלכתי לחתום!!../images/Emo13.gif

ובאותה הזדמנות... הנה עוד וולפייפר שהכנתי!!! זה כבר יותר טוב נכון?:)

shanyz

New member
הנה עוד אחד! של לוסי...

אמ..רק שאלה קטנה, ואולי טפשית:) אממ הכי בצד ימין למטה.. זאת לוסי נכון!? לא דמי מור..:) חחה.. כי לשניה חשבתי שזו דמי מור, כי הן ממש דומות...ו... זאת לוסי כן!? =) חחה.. צ'אווווווווו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נטע ושירי, אני רואה פה פרוייקט??? חחח נו, כייף לחתום על עצומות... חתמתי פעמיים
יאללה, חבר'ה, לחתום, זו סדרה מגניבה.

ברודי

New member
../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שבאת לרשום לויס וקלארק (l&c) והתבלבלת... חחח אוקי,חפיף... טוב אבל שלא כל החתימות זה אנשים עם שם משפחה שדומה בצורה מפחידה לשמות של דמויות בזינה... חשוד בהחלט...

milford

New member
גם אני חתמתי -

בעבר ראיתי את הסדרה הזו באדיקות ומאד אהבתי לראות אותה

*neta*

New member
חתמתי..והופתעתי לגלות שחלק נכבד

מהפורום חתם גם...וחלק חתמו פעמיים

*זינה*

New member
../images/Emo32.gifמנצלש"ת../images/Emo32.gif

איזה קטע... היום בשעת אפס היה לי שיעור היסטוריה. והמורה (היבשה משהו פחד ששונאת אותי ב-ד-ם... ונחשו מה? קוראים לה תמר!) החליטה שהיא מזכירה לנו כמה תאריכים חשובים. אז היא הזכירה את ה – 20.3.1648 (נדמה לי שזאת הייתה השנה) שזה היומולדת של באך, ועוד משהו שקרה בתאריך הזה בשנה אחרת, והיא הזכירה את אתמול שזה תחילת המלחמה בעיראק. אז אחרי שהיא דיברה חצי שעה (31 דקות) על המלחמה, היא רצתה כבר לחזור לחומר הלימודים ולבדוק שיעורי בית שאני לא עשיתי... אז בתמימות, הרמתי את היד. במבט הכי שונא בעולם היא אומרת "כן." אז... שאלתי: "לא הייתי פה שבוע שעבר, ותהיתי אם אמרתם משהו על ה – 15 במרץ, שזה יום הירצחו של יוליוס קיסר" פתאום היא חייכה... ממש חייכה... ואחרי שהיא דיברה גם על זה איזה רבע שעה, היא אמרה שמגיע לי צל"ש על זה שאני זוכרת!!! פחחח!!!
ובסוף השיעור היא שאלה אותי איך אני יודעת, אז אמרתי לה: "אני רואה זינה, והיה על זה פרק..." אז היא התלהבה. ושוב אמרה שמגיע לי צל"ש. נו, טוב... אם כך – לכולנו מגיע צל"ש כי אנחנו רואים זינה!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

Dafi the Mighty

New member
חחחח, תחילתה של ידידות מופלאה?

מורות להיסטוריה יכולות להיות מאד נחמדות...

למעלה