בקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MiSs DiNaMiTt

New member
../images/Emo32.gif בקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממצב כולם? טוב אז ככה. אני מאוד רוצה לפתוח פורום של דיויד בקאהם ושלחתי פרטים והכל אבל עוד לא חזרו אליי.. ולכן החלטתי לעשות סקר קטנטן ולשאול מה דעתכם על פורום זה? האם כדאי לפתוח? אם יהיו הרבה תשובות חיוביות אני ארשום בתפוז משוב שיש הרבה אנשים שרוצים ואז אולי יתמזל מזלי ואני יצליח!! אז בבקשה תכתבו תגובות!! פליז! זה מאוד חשוב!!

Human Nature

New member
הממ.. |טל| |צלב|

בכנות, לדעתי פורום כזה לא יהיה פורום פורה. הוא יאוכלס בעקר ב"איזה שוווווה הוא היה אתמול" וכד'. ברצינות- מה יש לדבר על דייויד בקהאם? על הביצועים שלו? על היופי שלו? על חיי המשפחה ה"סוערים" שהוא מנהל?

Miss Kitty

New member
../images/Emo45.gif

הוא שחקן כדורגל.. לא שחקן קולנוע/זמר/כל דבר אחר..
על מה כבר תדברו?

michalas

New member
גאדדד בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני רוצה פורום דייויד בקהאאאאאםםםםםםם
ובתשובה לשאלתכם..... אנחנו נדבר על החיים שלו בתור סלבריטי, ובכל מה שקשור בזה וכמובן בראש ובראשונה- הכדורגל
ומה רע בלהגיד כמה שהוא שווה וכוסון והיינו עושות אותו
זה נכון
אז מדברים על כדורגל...על אשתו...על הילדים... על פרסומות שהוא עושה... על כל מה שאפשר להגיד על שחקן כדורגל שהוא לא רק שחקן כדורגל
בבקשה...עוד אנשים.... אני רוצה פורום של בקהאםםםםםםםםםםםםםםם

Human Nature

New member
זה לא רע. |טל| †

זה לא כאילו דייויד בקהאם מכוער או משהו כזה. הוא ממש לא. הקטע הוא שלפתוח פורום שחצי מההודעות שם יהיו "איזה כוסווווווון" הוא בזבוז מרחב בשרתים של "תפוז" ובחלל הווב בכלל. בשביל זה יש את "הייד פארק"
והממ... תארי לך שכל ההודעות כאן היו משהו בסגנון: "איזו פצצה, מה הייתי עושה לה". היה די משעמם כאן, לא?

Torn

New member
אבי>>>>../images/Emo179.gif

אם יש בתפוז פורום לאיתור והחלפת ספרים, פורום לאנדוקרינולוגיה ופורום לאמינם אז אין שום סיבה שלא יהיה פורום גם לו... יש בתפוז 800 פורמים!!! עוד אחד לא נראה שיפריע. ודווקא יש על מה לדבר עליו, מיכל אמרה חלק למעלה ^^^^.

jt7785

New member
נכון.. אני מסכים עם מיכל וצחצח

ועם רותם בעצם גם... אין סיבה שלא יהיה פורום.. חוץ מזה שיהיו גם הרבה בנים שייכנסו, כאלה שאוהבים אותו בכדורגל ויש המון כאלה. יש מספיק מה לדבר עליו, לא פחות מאשר על נטלי למשל ואולי אף יותר.

Human Nature

New member
מישהו אמר שהם הכרחיים? |טל| |צלב|

הגישה של "תפוז" מאוד מעצבנת- הם רוצים פורום לכל דבר קטן. אני מופתע שאין עוד פורום להסרת-שערות-מהעורף (O_O). בכל מקרה, אני עדיין בדעתי שפורום דייויד בקהאם לא-נחוץ. פשוט קשה לי לראות שיחה בריאה ומעניינת שם. ואגב, דורון- עובדה שהפורום שלנו חי וממלא דפים. יש על מה לדבר כאן

Torn

New member
האמת../images/Emo179.gif

כמו שאני מכיר את ההנהלה של הפורמים, קשה לי להאמין שהם יאשרו פורום כזה, בגלל שהם יודעים שברגע שהם יאשרו את זה,ירצו לפתוח פורום לכל שחקן כדורגל מפורסם. בכל אופן אני מקווה בשביל רותם ומיכל שיאשרו לכם, אפילו אני ישלח המלצה להנהלה על רותם... וגם אם לא יאשרו לך אל תתרגשי. גם את הפורום הזה לא אישרו בפעם הראשונה, רק אחרי מוד קרצייה שהפעלתי על ההנהלה
.

MiSs DiNaMiTt

New member
יא!! תוודה רבה!! ../images/Emo24.gif

אני לא מתרגשת אני פשוט מתה לפתוח פורום לשחקן הזה!! שמאוד פופולארי עכשיו!!

jt7785

New member
לא אמרתי שאין

אבל אני בכל זאת מאמין ששם יש אפילו יותר. לא יודע את האמת לא אכפת לי. אני מוותר על המשך הדיון, אני מאחל לרותם שיקבלו את הבקשה ואם לא אז לא נורא.

Noamush

New member
../images/Emo176.gifמה יש כבר לכתוב עליו? ../images/Emo3.gif

אם יפתחו עליו פורום לא יהיה כמעט מה לרשום, אני לא רואה סיבה לפתוח עליו פורום. אבל שיהיה
בכל זאת.

למעלה