בקשת עזרה, ולא של

nikonit

New member
../images/Emo32.gif בקשת עזרה, ולא של ../images/Emo101.gif

אמנם בתחום שממש לא קשור לנושאי הפורום (אממממ... טוב, אולי קשור קצת, בעקיפין), אבל הגיע תורי לבקש עזרה מכם, באי הפורום. הפניה היא לבאי הפורום בגילאי 18-25 (עוד חודש 18, לפני חודשייים 26 לא עוזר, לצערי), שמוכנים להשקיע כ-10 דק' מזמנם במילוי שאלון בנושא מודעות ומימוש זכויות בעבודה. מי שמוכן לשתף פעולה, ישלח אלי מסר לכאן, עם כתובת מייל פעילה. אני אשלח אליכם את השאלון (וורד, 2 עמ', כל השאלות סגורות) במייל, למילוי במחשב, וכך גם תחזירו לי אותו. המסגרת היא עבודה ישומית בסטטיסטיקה, לקראת סיום תואר ראשון בחינוך. עם זאת, הנושא קרוב לליבי, ואני רוצה שהתשובות תהיינה אמיתיות.
מראש לכל מי שיעזור,

nikonit

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שענה היום

שלחתי מייל לכולכם. אם לא קיבלתם, אנא כתבו שוב.

nikonit

New member
../images/Emo140.gif לכל האמיצים שהגיבו עד כה

ואם יש כאן עוד משתתפים בגילאים הרלוונטיים (ואם להאמין לשרשור ההכרות - אמורים להיות כאלה!), שמוכנים לתרום כמה דק' מזמנם לטובת התואר הבלתי נגמר שלי..
תשלחו לי מסר עם כתובת למשלוח מייל.
אה, ולמי שקבל את המייל - זה יהיה מוגזם לבקש שגם תחזירו שאלון ממולא? (הבהרה - השבתי לכל מי שקיבלתי ממנו את השאלון, אז אם שלחתם ולא עניתי - זה לא הגיע). תזכורת על מה מדובר - שאלון קצר על מודעות ומימוש זכויות בעבודה, של צעירים בני 18-25. יום נפלא, ולילה טוב (או להיפך
|גשם|

amitp

New member
../images/Emo50.gif יש דרך אגב סיבה מיוחדת

לאיזכור של לפני חודשיים 26?...

nikonit

New member
לא, מה פתאום? ../images/Emo11.gif

אין בפורום הזה אף אחד שחשבתי שיוכל לעזור לי, אבל רק לפני חודשיים הואהיה בן 26. שום דבר בסגנון

למעלה