בריח הדרים

../images/Emo32.gif בריח הדרים

שאלה קצת מוזרה אבל אתייעץ איתכם: אני משתדלת שבכל הקשור בי כל תכשירי הטיפוח והקוסמטיקה (כולל משחת שיננים, סבון וכ"ו) יהיו כאלה שהחברות שלהם לא עושות ניסויים בבעלי חיים. טיטולים אני דווקא קונה של פמפרס אבל רק בגלל שזה לילדים ולהם אני רוצה את הטוב ביותר (אל תשאלו אותי מה ההבדל בין להחזיק קוף במעבדה בשביל שמפו או טיטולים - לדעתי יש הבדל) בקיצור אני משתמשת בשמפו ובמרכך של CARELINE 10, אבל לאחרונה הוא התחיל לזייף ולא לעשות את העבודה כמו שאני אוהבת. אמא שלי הביאה לי שמפו של דאב והוא באמת מצויין אבל עושים ניסויים בבעלי חיים (כמו "פאנטן" ו"ארבה לסנס") ולכן אני בבעיה. האם יש למישהו המלצה על שמפו טוב (שער קש יש לי) שלא עושה ניסיונות על בעלי חיים? אני יודעת שזה עניין פעוט וכביכול לא חושב אבל ככה אני מרגישה שאני משהו למען החיות האומללות האלו ולכן זה חשוב לי. יום טוב לכולם.

T noki

New member
אני מחרימה את פנטן למרות שהם מעולים

בדיוק בגלל זה. בעקרון כמעט כל החברות בארץ לא עושות ניסויים בבע"ח, כך שתנסי אותן. ניסית נטורל פורמולה? יש להם מוצרים טובים, אם כי כל אלה שאני ניסיתי מעולם לא היו טובים בריכוך כמו הפנטן... ואני מרגישה בדיוק כמוך, אם כי יכולים להגיד לי שאני צבועה כי אם כך, אז למה אני לא צמחונית ולמה אני נועלת נעלי עור וכו'... זו התרומה הקטנה שלי. אני לא יכולה להציל את העולם לבד. וגם - מחרימה כבד אווז למרות שזה טעיםםםםםםםםם........ בגלל ההתעללות בהאבסת אווזים. וכך גם מסעדנים נחשבים בשנים האחרונות. אז אין לי המלצה ספציפית. גם לי קרליין היה טוב, משהו באמת השתנה בו. אני ממשיכה לנסות כל מיני סוגים ובכל פעם מנסה משהו חדש עד שאמצא את האופטימלי.

../images/Emo68.gifעד כמה שישמע מוזר

פנינה רוזנבלום גם זול אבל בעיקר מצויין!!! המרכך עושה עבודה מופלאה בריכוך שיער. אין לי מושג לגבי ניסויים בבעלי חיים (עכשיו נתת לי חומר למחשבה)אבל שווה לברר..

מעיןבר

New member
מצטערת - אני רק עם פנטן

לא מצאתי פתרון טוב יותר. כמי שעושה בעצמי ניסויים בבע"ח באקדמיה (לא לסקול) אני חושבת שזה יהיה צבוע מצידי להחרים. יחד עם זאת - כבד אווז גם אני לא אוכלת - זו באמת התעללות לשמה.

תשמעי...../images/Emo22.gif

אני לא נגד ניסויים בבעלי חיים באופן גורף, אני חושבת שיש הרבה תחומים שזה MUST, אני מעדיפה שיהיו חיות מעבדה מאשר עוד בן אדם ימות ממחלה שלא מצאו לה עדיין פתרון. (וכמו שכתבתי למעלה עובדה שאני משתמשת בפמפרס אשר ידועים כעושים ניסיונות) אבל, השיער שלי הוא לא MUST ולא ההגיינה לשי ולא הפרצוף שלי, ואם יש חברות שמצליחות להוציא מוצרים טובים (נתנו פה את הדוגמא של גוטקס - שהמוצרים שלהם נפלאים בעיני) בלי להחזיק חיות בכלובים אז אני מעדיפה את זה. ובגלל הסיבות הנ"ל אני לא אסקול אותך. אבל אם אפשר שאלה.. שאת רואה את החיות האלו איך את מרגישה? את רואה אותם כניסיונות בלבד או לפעמים נקקשרים לחיה זו או אחרת? אני לא שואלת זאת כדי להתחיל ויכוח אלא באמת כי מעניין אותי לדעת. ערב טוב

מעיןבר

New member
קשה מאוד להיקשר

בניסוי יש לרוב די הרבה חיות וקשה להכיר אותן באופן אישי או להיקשר אליהן. בזמן שאני מטפלת בהן אני משתדלת לעשות זאת הכי בעדינות ולתת להן את התנאים הטובים ביותר. לשמחתי ניסוים תזונתיים אינם כרוכים בטיפולים קשים אלא במתן תזונות שונות כך שהחיים שלהם לא כאלה נוראיים. אח"כ כל יתר הפעילויות נעשות תחת הרדמה ותוך גרימת מינימום הסבל ההכרחי. יום שבו מקריבים חיות הוא יום קשה, אף אחד לא אוהב לעשות את זה.

הדר לצ

New member
לוריאל - כי מגיע לי הטוב ביותר ../images/Emo6.gif

גם אני משתדלת לא לקנות מוצרים של חברות שעושות ניסויים בבעלי חיים לכן אני מברכת את הגיעם של קוטקס לאזורינו. בקשר לשמפו - גם אלביב של לוריאל, גם של לייף של הסופרפארם וגם באמת של פנינה רוזנבלום, כמו שאמרו פה לפני. אם אני אזכר בעוד משהו - אני אוסיף.

כל המוצרים של ד"ר פישר

בטוח תצליחי למצוא מהמגוון שמפו שיתאים לך. וגם המוצרים של CREMA. חפיפה נעימה! (וכל הכבוד)

POOH*

New member
אני חופפת עם סרקל של ד"ר פישר

ולדעתי הוא מצויין וגם מכיל רוזמרין ולכן עוזר במניעת כינמת... שלי זה היה חשוב מתוקף עבודתי עם ילדים... POOH

שמפו של נטורל פורמולה - 3 ב- 1

כמעט בטוחה שהם לא עושים ניסויים בבע"ח, אבל אני יכולה לבדוק בבית מה כתוב על הבקבוק. השמפו הזה מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו. יש גם שמפו שנקרא "כיף" - אבל אני לא יודעת אם הם עושים ניסויים בבע"ח. כל הסדרה של דר' פישר גם מתאימה לך.

ד פ נ א

New member
אני משתמשת ב "כיף"

יצאה להם סידרה מצוינת גם שמפו ומרכך, וגם תחליבי גוף וסבונים

גם אני מהמחרימות

ועד עכשיו השתמשתי בפינוק (שזו חצי צרה כי יוניליבר לא ממש לא עושים ניסויים אבל הם גם לא גרועים כמו פרוקטר & גמבל) ועכשיו עברתי לקרמה אחלה דברים אחלה שמפו (קצת יקר לעומת הפינוק אבל היו מבצעים), אחלה ריח וגם הסבון שלהם מעולה

אפרת12

New member
אולי אני אנסה את קרמה../images/Emo35.gif

שנים לא השתמשתי בפנטן ובסוף נשברתי. אם גם קרמה עושה את העבודה, ובלי ניסויים מזעזעים בבע"ח (תאמינו לי - בכל חפיפה עם פנטן אני זוכרת את התיאורים המזעזעים) אז בהחלט אעבור.

אנידס

New member
ניסית את השמפו של roots, לפי מה

המצויין על האריזה הוא לא נוסה על בע"ח והריחות משגעים. השמפו טוב מאוד (גם לי שיער מאוד יבש) בסביבות 30 ש"ח. וכן קרמה מעולה, אבל לא יודעת לגבי ניסויים, כי אין ציון על האריזה.

u z a

New member
שמפו ומרכך של ד"ר פישר

מאוד ממליצה. הפתעת אותי עם דאב - הם עושים ניסויים? כי אני מקפידה בנושא הזה, ולא שמעתי על כך...

למעלה