ברכות למכבי תל אביב!!

karnity

New member
../images/Emo32.gif ברכות למכבי תל אביב!! ../images/Emo106.gif

אני סאקרית של נצחונות כאלה... אתם צריכים לראות אותי כשישראל זוכה בארוויזיון ...

הסתבכת איתי....אוי איך הסתבכת איתי!

אני כל כך שונא את מכבי...חזירים קפיטליטים....יהירים....מושחתים.....גויים אין לאן לברוח מהם, אז הבאת את הנבלות לכאן??????????

גויים זו מילה כללית אצלי לרעים

מין הפוך על הפוך כזה. מגיל אפס שוטפים לנו את המח שאנחנו זו פסגת היצירה, "כי אתה בחרתנו וג'ו", עם סגולה...מכאן אני מקיש שאני גזע עליון (מוכר מאיפשהו) וההההם נחותים. גויים. סתם סלנג שלי.

מי הביא? האמריקאים והליטאים או

גור שלף שבכה על הספסל? ומה עם כל שאר הישראלים שהם קונים על מנת שלא יהיו לקבוצות אחרות ורומסים את כבודם עד עפר? ושאר הקבוצות בארץ שנאלצות לשחק נגד הנהלת מכבי שקובעת את התקנון? מה איתן? ת'אמת, גם אני לא מתעניין בכדורסל, רק שונא את מכבי.

magicgirl1983

New member
המטרה מקדשת את האמצעים לא?

ממש לא מעניין אותי מי רכש את מה ואיפה בכה מי שלא יהיה... אם הם זכו כנראה שהיו טובים. האם זה משנה שמשחקים אצלינו אמריקאים או ליטאים? לא יודעת למי זה משנה...אבל כנראה שלך..

prizman

New member
אני מסכים

שכשחייל רוסי הורג עם רובה אמריקאי נער פלשתיני, עדיין האחריות על מדינת ישראל. אבל צהלות שימחה על זה שאמריקאים וליטאים זכו באיזשהו גביע מול אמריקאים וליטאים אחרים? זה ממש לא מייצג אותי. למען הגילוי הנאות, גם אם כולם היו 8 דורות בארץ לא הייתי ממש מתרגש.

magicgirl1983

New member
המטרה

בדרך כלל זה ניצחון...לא? גם אני מאמינה שצריכים בקבוצה שמייצגת את ישראל ישראלים אבל זה פשוט לא קורה...

למעלה