ברצוני לפתוח שרשור אוף

../images/Emo16.gif

לעוף תן לי להבין ליום אחד ותן לי להבשיל בבת אחת למד אותי לעוף כדי שלא אפחד תן לי להמשיך לחיות לעד תן לי להחזיק לה את היד ותן לי להשיב מה שאבד למד אותי לעוף כדי שלא אכאב תן לי להמריא לפרוס כנף תן לי לחייך להיות מוקף ותן לי להספיק הכל עכשיו למד אותי למות תראה איך שאלמד או תן לי שאמשיך לחיות לעד מוקדש באהבה אין סופית למתן איטון יהיה זיכרו ברוך. שלך נופר שעכשיו שחורה מתמיד.

../images/Emo14.gif

אני בוכה עכשיו.. השיר הזה.. עושה לי כאלה רגשות מבפנים.. וגורם לי לבכות... ומצטערת שאני פורקת את זה על כל מי שהולך לקרוא ת'הודעה הזו.. אבל כל כך הרבה זמן לא בכיתי באמת... אבל כשאני בוכה, אני בוכה בלילה, אחרי שכולם כבר נרדמו.. ואז..אין לי מי שיחבק אותי..שיגיד לי שזה יעבור ושהכל יהיה בסדר... ואני מתגעגעת אליה..אני כל כך מתגעגעת.. ונופר..מי כתב את השיר הזה? זו את? הוא כל כך יפה.. אני מתגעגעת אליה..כבר יותר משנה... וגם אני ניסיתי לכתוב שירים..ניסיתי כל כך הרבה פעמים...וכלום לא הולך...פשוט אין לי את זה..אז ניסיתי גם לכתוב סיפור, אגדה..וגם זה לא ממש יצא.. רציתי למצוא דרך..שתגיד לעולם "בשבילי היא עוד כאן, ממש כמו תמיד..." ודרך שתגיד "בשבילי היא עדיין, היא לא היתה..היא עדיין..עדיין החברה הכי הכי טובה..." דרך שהיא מיוחדת..שיר..או אגדה... ומי שכתב את השיר הזה, נופר, אם זו את.. כל מה שיש לי לומר זה שאני מקנאה.. שהצלחת לשחרר את זה ממך..להוציא את זה בדרך מקסימה... והלוואי שהייתי יכולה לעשות משהו..משהו קטן שבסך הכל יגיד "לא שכחתי". כי זו האמת, באמת שלא שכחתי. ואני חושבת כל יום, ונזכרת בכל שניה, וחווה מחדש כל חוויה, מהטובות ומהרעות.. והיא בראש שלי, היא שם כל הזמן..ואני כל כך מתגעגעת.... יכולתי להסתכל עליה ולראות את עצמי מול המראה. שיקוף מוחלט של אופי, אומנם טעם שונה לחלוטין בבנים... וגם מראה די דומה.. רק שהיא גבוהה יותר, היא שזופה יותר, היא תמיד תמיד יפה יותר.. ואני הערצתי אותה..כי לראות בנאדם מחייך כל הזמן, בכל מצב, זה לא דבר שאני נתקלת בו הרבה... והחיוך הזה..שלא יוצא לי מהראש..הוא מה שאומר לי שהיא גם.. היא גם מתגעגעת, היא גם אוהבת, היא גם חושבת, כל הזמן... עדן, אני כל כך אוהבת אותך, ילדה... חברות הכי טובות לנצח, אני מבטיחה.

NighTy

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך וזה שיר של היהודים.

כן זה של היהודים

ובלע. תודה אני חושבת. יהיה פסדר חייב להיות.. רק אנשים תשמרו על עצמכם החיים זאת מתנה כל כך גדולה. בוקר טוב.

../images/Emo32.gif ברצוני לפתוח שרשור אוף../images/Emo110.gif

אני נוסעת... חמישה ימים של שקט ורוגע בכינרת.. אז ממחר אני לא אהיה פה... להציף ת'פורום! שיהיה לי הרבה מה לקרוא כשאני אחזור
ו... ממ.. אני אתגעגע לכולכםםםם!!! מואאאה
חיבוקקקק
לאב יו!

Nulit

New member
איי לאב יה!!../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

תהני בבווובבעעע...!!
הייתי עכשיו יומיים באכזיב... היה סוווווווווווווווווווווווווווווף! כל השבוע הייתי עסוקה...
ואני עוברת בית השבוע...
פיכס
שונאת
מה עם חן?
חזר כבר?

l i f a g i r l

New member
תהניייייייייייייייי../images/Emo18.gif

מותק......כו שאמרתי לך כבר גם אני ואני בטוחה שאנחנו נתגעגע!!!!!!!!!
*וברוכה השבה מותק...וחן חוזר מחר, אני חושבת

Just Adi

New member
ביי בובע ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

תהני המון המון
ואיי לאב יו ורי ורי
ונוקה, וולקאם בייב

אישתי!!!!!!

אתגעגע אלייך אל תשכחי למסור ד"ש לאביב ולהראות לו תפתק וליונתן ד"ש ונשיקההההה ויו קחי מצלמהההההההה חיחיח

יאא טנקס פיפל ../images/Emo24.gif ../images/Emo110.gif

מעיינו'ש- תהני גם את!!
אלינורה - אני אמסוררר...

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

למעלה