בשביל הכיף.

tali44

New member
ביוטופם מזורגג!!! ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היום הייתה לי בגרות בביוטופ וקיבלתי 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחר כך אני וחברה שלי שרפנו ליד הביה"ס כל מני דפים שקשורים לעבודה ואחר כך היא נכנסה לסרטים שזה יתלקח והכל ישרף ואז היא נכנסה לדיכאון.
נגמר הביוטופ! זהו!!!!!! ~הקלה~

tali44

New member
אגב, מישו בא לפסטיבל הביטלס?

חברה שלי השתתפה בתחרות של וואלה (היה תחרות של אנשים שמצטלמים כמו עטיפה מאלבום של הביטלס וחברה שלי שלחה תמונה שהיא צילמה במסגרת הפרויקט באומנות. והיא זכתה! אז היא קיבלה זוג כרטיסים חינם, לה ולי
. וכנראה התמונה תתפרסם שם בגלרייה אנערף... אז הנה התמונה למי שבא לו לראות, וזה "abbey road בגרסה הנשית".
[אני זו זו עם הג'ינס, ג'ורג'ית האריסונית שכמותי.
]

adi dion

New member
זה לא ממש אוף אבל שיהיה ../images/Emo3.gif

יודעים מה גיליתי אתמול במהלך שיטוטים בפורום הלועזי של הלנה? גיליתי שבילי (הבן של הלנה וטים) הופיע בסוויני טוד!
הנה- http://img26.imageshack.us/img26/5578/78986436.png חחחחחח זה כל כך מגניב!! אומרים גם שהוא היה בצ'ארלי אבל אני לא יודעת איפה, לא אמרו איפה הוא הופיע בדיוק... קיצר מה שמצחיק זה שכל המשפחה היתה מעורבת בסוויני טוד, נל, הבת הקטנה היתה בבטן
חמודים! ועוד משהו מצחיק שגיליתי- בראיון הראשוני שהלנה סיפרה שהם קראו לילדה נל, היא אמרה שזה על שם כל ההלנות במשפחה. לאמא שלה קוראים אלנה ולסבתא קראו הלן (או ההפך, לא זוכרת) קיצר אתמול ראיתי ראיון ממש קצר שלה מלפני איזה חודש וחצי, ושם היא אמרה שהם החליטו לקרוא לה נל או נלי, על שם מיס לאבט (השם של לאבט זה נלי אם מישהו לא ידע במקרה
) וואו זה רק מוכיח כמה הזוג הזה מוזר
חחחחח אני חולה עליהם
אתם לא חושבים שנלי תפתח חנות פשטידות כשהיא תגדל נכון?
(היא יכולה לפתוח חנות יחד עם הבן של ג'וני XD) סורי על החפירה XD

tali44

New member
וואוווו א-ד-י-ר!!!!!!

בונא, את והסקופים שלך...
יוו, זה כזה... גאוני!

y a m i girl

New member
זה חולני משו../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זה לא שאני לא אוהבת את לאבט, אני מתה עלייה, אבל מפה ועד ללקרא למישו על שמה? היא פאקינג רוצחת מטורפת, מה אתם רוצים שיקרה לבת שלכם?

adi dion

New member
חחחחחחחחחחחח

טוב, אלה טים והלנה שלנו. לטוב ולרע
השם נל או נלי ממש ממש חמוד לדעתי, ובהתחלה לא קישרתי שזה כמו מיס לאבט כי אפילו הלנה לא אמרה את זה. עכשיו שאני יודעת שזה על שמה- זה באמת קצת מטורף חחחחח אבל להגנתם ייאמר שהשם נלי מה זה לא מתאים למיס לאבט! זה שם חמוד מדי, הייתי בשוק שראיתי שקוראים לה נלי XD

y a m i girl

New member
כן, כששמעתי../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

את זה בפעם הראשונה הפרצוף שלי היה כזה - 0_O אבל זה דווקא טוב שנתנו לה שם כל כך נחמד ותמים כזה

למעלה