בתור מטפלת אנרגטית נתקלתי

../images/Emo32.gifבתור מטפלת אנרגטית נתקלתי../images/Emo6.gif

בבעיה ממנה סובלים רבים מקרב המטפלים האלטרנטיביים. איך מגיעים לקהל הלקוחות- לצרכן הסופי??? רבים מאד מהאנשים שעשו שלבים בדרך ורוצים להפיץ את הידע נתקלים במצב של איך מגיעים לציבור? באינטרנט הקהל מוגבל מכוון שלא כולם מטפלים. לא כולם רוצים בהדרכה וטיפול רוחני. מי שכבר רוצה לא בטוח שיודע לגלוש בפורומים ובאינטרנט. הקהל מאד מצומצם. הבעיות שנתקלתי בהן הם הבעיות של כולנו. איך לעשות פרסומת, איך לשווק עצמנו??? ואז עלה במוחי רעיון. אין בארץ עיתון של חדשו טובות בלבד ולכן אני הולכת להוציא אחד כזה. אז העיתון הראשון יצא בט"ו בשבט התשס"ד- החלטתי סופית. אז חברתי עם ההוצאה לאור "ליתם" והנה לכם עיתון. עיתון "מצב הרוח" שהוא עיתון מיוחד במינו. העיתון יהיה עיתון של " חדשות טובות" להבדיל מכל העיתונים האחרים. העיתון יעסוק בעניינים שברוח, בחיים הטובים, ברפואה אלטרנטיבית ומשלימה,תזונה, תיירות ייחודית, פיתוח מודעות פנימית וצמיחה אישית, מיסטיקה, תורות העידן החדש, איזון "גופנפש" אירועים, סדנאות ועוד. העיתון, (בפורמט של עיתון יומי יכלול בהתחלה כ- 16 עמודים חצי צבעוני חצי שחור לבן) יחולק חינם – באזור עמק חפר והשרון - מהרצליה ועד פרדס חנה בתפוצה של : כ 26,000 עותקים- ויופץ חינם, בנקודות מאד אטרקטיביות וממוקדות כגון: מרכזים מסחריים, תחנות דלק מכללות לרפואה אלטרנטיבית, מרכזי ספורט ובריאות, (קאנטרי קלאבים) מרכזים קהילתיים - מתנס"ים, חנויות ובתי טבע, ובתי מרקחת, בתי קפה ייחודיים וקליניקות. במסגרת הפרסום בעיתוננו, אנו פונים למטפלים, שירצו להצטרף לפרסום בעמודי המטפלים שהוא כדאי ביותר. אני מצרפת את ה"פרמו" של העיתון דף ראשון. מי שירצה מחירון של מודעות מוזמן לתא המסרים שלי. תודה על תשומת הלב

יפיופי

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

אחלה רעיון אשמח לקבל עיתון אחד להתרשמות.(אבל אני לא מהשרון)

היי יפיופי תשאיר לי כתובת בתא המסר

המסרים. אשלח לך בלי נדר העתק. שבת שלום

0 אור 0

New member
נצל"ש שיתוף בידע

קודם כל שיהיה בהצלחה - רעיון נחמד, אם כי עבורי כמובן לא רלבנטי בכלל (אני מהדרום העמוק). רציתי לנצל"ש כדי לדבר על בעיה דומה: שיתוף בידע של מטפלים, ימי הדגמה , סדנאות, קורסים יחודיים שנפתחים. הייתי לאחרונה ביום פתוח של טווינא שהיה ממש מהמם וסידר לי את הראש בכמה רמות - ונורא הצטערתי שלא יכולתי לפרסם את הידיעה עליו לפני כן. (אל תגידו לי שיש לוחות - כי א. מי בכלל נכנס ללוחות - אני למשל רק פעם ב... ב. זה לא אני שמפרסמת - רק שמעתי על כך ממישהו אחר, ואם היה אפשר הייתי משתפת גם אותכם.)

למה לא רלוונטי???../images/Emo6.gif

בלי נדר אם תהיה הצלחה מסחררת כמו שאני צופה העיתון יגיע גם לדרום. אז תוכלי להנות גם את ותושבי האזור. תודה רבה עבור הפרגון. ואת צודקת, כמה שיותר שיתופי פעולה בן כולנו ייטיב עם כולם. שבת שלום

*g99

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אני מקווה שיצליח ויתפרסם בכל רחבי הארץ. המון

כמו שכבר רשמתי לך במסרים..

רעיון מצוין
אני בטוח שהוא יוסיף לכל אחד
שיהיה הרבה בהצלחה

למעלה