../images/Emo32.gifבתור מטפלת אנרגטית נתקלתי../images/Emo9.gif
בבעיה ממנה סובלים רבים מקרב המטפלים האלטרנטיביים. איך מגיעים לקהל הלקוחות- לצרכן הסופי??? רבים מאד מהאנשים שעשו שלבים בדרך ורוצים להפיץ את הידע נתקלים במצב של איך מגיעים לציבור? באינטרנט הקהל מוגבל מכוון שלא כולם מטפלים. לא כולם רוצים בהדרכה וטיפול רוחני. מי שכבר רוצה לא בטוח שיודע לגלוש בפורומים ובאינטרנט. הקהל מאד מצומצם. הבעיות שנתקלתי בהן הם הבעיות של כולנו. איך לעשות פרסומת, איך לשווק עצמנו??? ואז עלה במוחי רעיון. אין בארץ עיתון של חדשות טובות בלבד ולכן אני הולכת להוציא אחד כזה. אז העיתון הראשון יצא בט"ו בשבט התשס"ד- החלטתי סופית. אז חברתי עם ההוצאה לאור "ליתם" והנה לכם עיתון. עיתון "מצב הרוח" שהוא עיתון מיוחד במינו. העיתון יהיה עיתון של " חדשות טובות" להבדיל מכל העיתונים האחרים. העיתון יעסוק בעניינים שברוח, בחיים הטובים, ברפואה אלטרנטיבית ומשלימה,תזונה, תיירות ייחודית, פיתוח מודעות פנימית וצמיחה אישית, מיסטיקה, תורות העידן החדש, איזון "גופנפש" אירועים, סדנאות ועוד. העיתון, (בפורמט של עיתון יומי יכלול בהתחלה כ- 16 עמודים חצי צבעוני חצי שחור לבן) יחולק חינם – באזור עמק חפר והשרון - מהרצליה ועד פרדס חנה בתפוצה של : כ 26,000 עותקים- ויופץ חינם, בנקודות מאד אטרקטיביות וממוקדות כגון: מרכזים מסחריים, תחנות דלק מכללות לרפואה אלטרנטיבית, מרכזי ספורט ובריאות, (קאנטרי קלאבים) מרכזים קהילתיים - מתנס"ים, חנויות ובתי טבע, ובתי מרקחת, בתי קפה ייחודיים וקליניקות. במסגרת הפרסום בעיתוננו, אנו פונים למטפלים, שירצו להצטרף לפרסום בעמודי המטפלים שהוא כדאי ביותר. אני מצרפת את ה"פרמו" של העיתון דף ראשון. מי שירצה מחירון של מודעות מוזמן לתא המסרים שלי. תודה על תשומת הלב